0 oy
406 göst.
önce Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından

Sızınde esınız var ama yok gıbı faturalar bende ev malzemeleri ben alırım cocukların sorumlulugu bende evın derken hıc kafamı dınleyemıyorum.gece cocuk hasta uyanık oldugu halde alayım bıraz ben bakayım yada hadı doktora gıdrlım bıle demedı

17 Cevaplar

0 oy
önce (7,502 puan) tarafından

Desen de yapmıyor mu

önce (102 puan) tarafından

Yok aksam kalktı dedim bak bakmadı

-Reklam-
0 oy
önce (1,823 puan) tarafından

Sadece çocuğun bakımı benim üstümde. Alışverişi bazen birlikte yaparız. Faturaydi mutfak alışverişiydi meyve sebze eşim alır onları. Cocuk hastalandı mi götürür arabasıyla. Hatta bugün aşısı vardı bebegin birlikte gittik

Aksam beraber doktora goturecen oda ben gidemem tek dıye

0 oy
önce (27,248 puan) tarafından

Allah var her konuda da yardımcı olur ev çocuk az da olsa yardımcı olmaya çalışır alışverişi birlikte toptan yaparız diğer herşeyi kendi halleder ben herşeyi kendim yaptıktan sonra kocaya ne ihtiyacım var ki kendim hallederim herşeyi onu niye çekeyim fazla mı şımartılmış ya da sorumluluk alamıyor mu eşin 

Oncelıgı box degılız

0 oy
önce (101 puan) tarafından

Kocam yok ondan hersey bende gerçekten cok yıpratıcı bir süreç 

Hele varken yok olsa dahada zor olur sanirim

Evet bırde aylık ayı gecırecek kadar para o okadar yenı bır yere oturmaya gıdeyım yok para 

0 oy
önce (6,168 puan) tarafından

cengaver gibi her şeyi üstünüze almanıza gerek yok. 

birlikte bir hayat yaşıyorsanız birlikte halledeceksiiz işleri. 

erkeğin görevi sadece eve para getirmek değildir. 

Hıcbırsey umrumda degıl gece toplasan dört saat uyumamısımdır sabah kalk Evo temizle çoçugu hazırla evımızın yakınında okul ama yokus yanı dık 20 dakika alıyor gıtmen gelmenle toplasan 40 kucugu asla yurumuyor kucagımda Bebek arabası al yok belım kırıldı camasırı as yemek yap  hıc oturmadım  gelırı goderı hesaplamak bende para onda olsa aılesıne bırgunde yedırır cıkar

önce (6,168 puan) tarafından

söyle, iste ağızınız var. bir kere değil bin kere isteyin. alıştırıyorsunuz adamları böyle sonra onların da işine geliyor. onlar düşünsün istiyorsunuz ama düşünmezler. onlar da öyle bir yeti yok. ağzınızla isteyeceksiniz. yapana kadar isteyeceksiniz 

0 oy
önce (2,587 puan) tarafından

Oh ne güzel hayat.,‼️

Fatura niye siz ödüyorsunuz anlamıyorum 

8. Yılımız bitti bir gün fatura ödemedim hiç sormam bilmem.doğalgaz arada sorarım o.

Geçen eşimden habersiz telefon faturamı yükselttim  eşim diyordu  hiç haberiniz yok faturalardan oh ne güzel dedi. 😅

Bizde manav Pazar fatura hepsi eşimde markette bazen o gidiyor bazen ben. Bim alt katımda. Kendim gitmek iyi oluyor. 

Benim eşim fırın gitmeyi sevmez birde çocuklar parka çıkarmayı.  Eskiden tamam da bu sene söyleye söyleye yaptırdım az çok.

0 oy
önce (10,067 puan) tarafından

Yok ortak tır beraber halederiz hep 

0 oy
önce (7,233 puan) tarafından

Ekmek alma faturalar ufak tefek market isleri  esimde pazar cocugu kursa goturme toplu market alisverisi ,ev isleri bende . Ama cocugum hasta olursa gunduzse ben gotururum esim ilcede oluyor cogunlukla dolmusta hastanenin onunden geciyor kendim gidiyorum aksamsa zaten esim goturuyor 

0 oy
önce (1,243 puan) tarafından

SSadece temizlik ve yemek bende. Çocuğu birlikte bakarız. Alışverişi birlikte yaparız. Faturalara falan h karışmam bilmem bile ne kadar gelmiş

0 oy
önce (4,309 puan) tarafından

Fatura otomatik ödeme onu öyle yap market artik eve geliyor 

Oyle yapıyorum market bızım buraya gelmıyo

0 oy
önce (5,841 puan) tarafından

Ben boyle seyler gorunce kadinda da cok suc buluyorum cunku benimde basimdan gecti esim ne cocukla ilgilenirdi ne ev isiyle Allah icin alisveris faturalar bi de cop esimdeydi geri kalan hersey bende ama bi sure sonra o da agir geliyo islerini halledip gelip oturuyo dinleniyo ben 24 saat cirpinip duruyorum sonra dusundum dedim sen napiyosun herseyi bu kadar ustlenmissin ben geri cekildikce esim sinirlendi o zaman kalk yap dedim oyle oyle alisti simdi de cok yuklenmem ama gerektigi yerde yardimci da olur dengeyu sagladik

Ilı kere kırayı bıraktım ona o parayı yedı kırayı yatırmadı 

önce (5,841 puan) tarafından

Haa oylesi cok zor Allah sabir versin onunla bende basedemem iki tarafinda gecinmeye gonlu olscak bi tarafin yoksa diger taraf naparsa yapsin olmaz o is kuzenimden biliyorum yine luzenimle evliler biri ablam biri abim yani ikisi de yakinim ama abim cok kotu bu para konusunda sorumluluk bilincinde degil 

0 oy
önce (5,700 puan) tarafından

Benim eşimde önce iyi kötü bakar ederdi 

Şimdi bıraktı bana çoğu şeyi 

Sen halledersin diye diye, Ahmet ağaya çevirdi beni :)))

0 oy
önce (959 puan) tarafından
Eşiniz calişmiyo mu

Calısıyor

0 oy
önce (6,292 puan) tarafından

Bizde kolektif bir yapı var. Ortak hareket ediyoruz. Sofrayı ben kurduysam eşim bulaşıkları yerleştirir. Çamaşır varsa serer, seriliyse katlar kaldırır. Ütü yapamaz ama benden de ütü beklemez. Kuru temizlemeye verir. Ev süpürme eşimde, beden gücü gerektiriyor. Perde işleri tamamen onda, stor da var. 

Dışarı işleri değişiyor, pazar market bende çünkü seçerek alırım severim de. Faturalar, kira otomatik zaten. Araba da hangimiz müsaitse yakıt, sigorta, muayene işleri onda. TÜVTÜRK'le muhatap olmuşluğum da var :) 

Evde tamirat, tadilat işleri çoğunlukla bende, benim elimden daha iyi geliyor o işler :)

Çocuk işi ortak. Bazen ben yıkarım o giydirir, bazen baba oğul çimerler :)) Bazen eşim uyutur bazen ben. Herkesin o anki durumuna göre yani. Oğlumuza çok düşkün, özellikle hastayken evladıyla ilgilenmek çok hoşuna gidiyor eşimin. Bana zor gelebiliyor yalan yok :)

Şanslısın diyen çok ama ben tamamen şansa bağlamıyorum, eşimin nasıl bir hayat arkadaşı nasıl bir baba olacağını ince ince gözlemlemek için 4 sene bekledim. Şans olmayan kısmı da analizle ilgili bence. 

Ne güzel bende bu konuda sansızım

önce (6,292 puan) tarafından

Şans ya da şanssızlık diye düşünme işte onu diyorum. Evlenmeden önce iyice tanıma fırsatın olmamış ya da bazı şeyleri görmezden gelmişsin ama aynı evin içine girince zorluklarla yüzleşmişsin

0 oy
önce (2,784 puan) tarafından

Alirveris mutfak ihtiyacı çocuk herşey bende eşim son 2 yıldır şehir dışında çalışır aşırı salmiş yine gidecek tabi şuanlik birşey demiyorum son gidifisi olacak inşallah döndüğünde artık ortaklaşacaz umarim

0 oy
önce (523 puan) tarafından

Sadece çocuk,yemek, bulaşık bende. Çocukları dinleneyim diye gezdirmeye götürür. Ama hayatım boyunca hiç çöp atmadım,ekmek almadım ,markete beraber gideriz yada eşim gider. Faturalar otomatik ödemede 

0 oy
önce (402 puan) tarafından

2 sene olacak evleneli fatura bile görmedim desem yeridir onlar eşimde şehir dışında çalışıyor çocuklara bakım konusunda yardımı olmaz fazla ama evde olunca bakar bebek ağlarsa kucağına alır çok huzursuzlanırsa sen dinlen der alır doktora da çoğu zman ben götürürüm taksi çağırırım eşim burdaysa birlikte götürürüz benden önce eşim der çocuklar azıcık hasta olunca götür diye 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 136 göst.
19 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecemimmm (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,138 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 773 göst.
18 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.

Kategoriler

1,478,037 soru

24,192,003 cevap

336,957 kullanıcı