Bizde kolektif bir yapı var. Ortak hareket ediyoruz. Sofrayı ben kurduysam eşim bulaşıkları yerleştirir. Çamaşır varsa serer, seriliyse katlar kaldırır. Ütü yapamaz ama benden de ütü beklemez. Kuru temizlemeye verir. Ev süpürme eşimde, beden gücü gerektiriyor. Perde işleri tamamen onda, stor da var.
Dışarı işleri değişiyor, pazar market bende çünkü seçerek alırım severim de. Faturalar, kira otomatik zaten. Araba da hangimiz müsaitse yakıt, sigorta, muayene işleri onda. TÜVTÜRK'le muhatap olmuşluğum da var :)
Evde tamirat, tadilat işleri çoğunlukla bende, benim elimden daha iyi geliyor o işler :)
Çocuk işi ortak. Bazen ben yıkarım o giydirir, bazen baba oğul çimerler :)) Bazen eşim uyutur bazen ben. Herkesin o anki durumuna göre yani. Oğlumuza çok düşkün, özellikle hastayken evladıyla ilgilenmek çok hoşuna gidiyor eşimin. Bana zor gelebiliyor yalan yok :)
Şanslısın diyen çok ama ben tamamen şansa bağlamıyorum, eşimin nasıl bir hayat arkadaşı nasıl bir baba olacağını ince ince gözlemlemek için 4 sene bekledim. Şans olmayan kısmı da analizle ilgili bence.