0 oy
186 göst.
önce Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

merhaba arkadaşlar yaşadığım bu olayda sorun bende mi bilemediğim için paylaşmak istedim eşimin arkadaşı çocuğuna doğum günü yapacakmış bize geldiler yenge dedi haftaici doğum günü var yardım edersin falan diye bende olur süsleme ve ikramliklarda yardım ederim malzemeler hazırsa  ,malzeme yoksa da eşinle birlikte birgün öncesinden çıkar alırız yardımcı olurum dedim  bu arada hamileyim iki yaşında da çocuğum var bana dediki yok senle eşin gidip malzemeleri alacaksın sabahtan snrada eşin seni bize bıraksın süslemeleri yaparsın bende şaşırdım çocuğum sabahın köründen akşama kadar beni zaten deli edecek bırakacak kimsemde yok bişey demedim ha şöyle bı sorun var eşini bı yere göndermez hep evde bı çarşıya markete bile gidemez izin vermiyormuş beyfendi  bende dedim ki neden eşinle birlikte gidip almıyorsun kadın istedigi gibi bir konsept seçsin yapsın tek çocuğu sonuçta.bı kaç gün geçti ses seda yok hiçbir şekilde acaba ben mi yanlış yaptım bilmiyorum 

9 Cevaplar

0 oy
önce (4,294 puan) tarafından

Kiz bu nasıl.mantik tobe tobe  ne giderim ne yapardim

önce (32 puan) tarafından

bende şok oldum hani herşeyini hazır etmiştir belki süslemeyi yapamazdir anlarım normal derim gider yardım ederim ama bir an sanki hizmetçi olarak gördüm o öyle deyince 

önce (4,294 puan) tarafından

Ee oyle banane senin çocuğunun dogum gününden kardeşin olur hadi yardım edersin

-Reklam-
0 oy
önce (31,216 puan) tarafından

Hiç uğraşma sanki senin çocuğun mu da o kadar özeneceksin gereksiz samimiyetleri hiç sevmem boş yapmış baya 

bende dedim hani insanlık yapayım valla kendi çocuğumda kimseye demedim yardım edin diye herşeyini kendim yaptım balonları süslemeyi de eşimle birlikte yaptım ama adamın bu şekilde demesine şaşırdım eşimde kızdı bu kadarı fazla eşyalarını alsın gider yardım ederdin ama bu şekilde ne olarak görüyor bizi dedi adama da öyle söylemiş  sonradan hiç ses seda çıkmadı Zaten 

Gereksiz bi samimiyet bir de bunu adamın söylemesi daha saçma zaten ne münasebet yani kadınların konuşması lazım kendi aralarında ona ne oluyor da sana buyuruyor işleri 

+1

kadınla daha önce bı muhabetim oldu yani sohbet arası doğum günü yapacağını söyledi bende dedim kafana takılan ya da yapamadığın bişey olursa yardımcı olurum o da dedi eksikler var baya dedim birgün çarşıya çıkar hallederiz birlikte dedi eşim izin vermiyor hiçbir şekilde çıkmama o zaman eşinle çık dedim benle çıkmıyor dedi bende bişey diyemedim

Esir hayatı yaşar gibi görünüyor Allah sabır versin ne diyim ki 

0 oy
önce (3,656 puan) tarafından

Adam yok senle esın sabah gıdıp alın sonra gel evı susle dedıgı an dıyecektın hopp orda bı dur senın cocugunun suslemelerınden bızene kalksın karısı ıle alsın etsin beraber suslesınler bu kadarda degıl ya dugun salonu mu susleyecekler yardım beklıyorlar ıkram dese neysede susleme sacma yarın bı gun benım kızımında dogum gunu olacak ben kalkıp tek yapacam bı gun onceden suslemede kocama baglı 

ben dedim eşinle neden gidip almıyorsunuz biz anlamayız dedi. bende daha önce hiç doğum günü hazırlığı yapmadığım halde bı ay öncesinden araştırır ne gerekiyorsa cikamiyorsam bile internetten sipariş ederim herşeyle kendim ilgilenirim yani ne bilim dedim insanlık olsun hazırlıkta yardım ederim ama o şekil söyleyince açıkçası hicbirsey yapasim gelmedi kocam bile o şekil emri vaki konusamaz

Mesafe koyun adam resmen ben ugrasamam sen ugras cabala dıyor guya kendı oglunun dogum gunu

Bir de iki aydır da geçiyor doğum günü 

0 oy
önce (24,594 puan) tarafından

Bundan saçma çok az şey duydum siz bizden haber bekleyin ben süslemeleri hazırlıkları yapar sizi de davet ederim ama mümkünse hediyesiz gelmeyin derdim :)

😂😂😂valla güzel fikir sonuçta kendi partim gibi onlar misafir olurdu

0 oy
önce (6,712 puan) tarafından

Gayet iyi demişsin boşver senin canın can degilmi bebenle rezil olacaksın 

valla öyle bı de yeni ev taşıdım dinlenemedm bile 

0 oy
önce (4,971 puan) tarafından

Yok sen dogru olani yapmissin. Kendi gitsin esiyle sacmaliga bak ya, iyi etmissin. Kisitlamakla adam olunmuyor. Cok dusunuyorsa internetten siparis versin, ne diye millete is buyuruyor, bosver hic sorma bile

+1

kadın resmen esir gibi ama adam keyfini yaşıyor valla bazı insanlari anlamak çok zor 

0 oy
önce (2,266 puan) tarafından

Emrivaki olmuş. Ben olsam gitmezdim. Eşini çarşıya, markete göndermemek nedir ya hangi çağda yaşıyoruz?????

zaten sonradan ses çıkmadı bende bişey demedim zamanında herkese koştum ama çok darbe yedim o yüzden açıkçası insanlardan çok korkuyorum buna da koşup gidip yapsaydım yarın en kötüsü ben olurdum 

önce (2,266 puan) tarafından

Valla gülüm en güzeli kimseye birşey yapmamak. 

0 oy
önce (3,008 puan) tarafından

Kaba tabirle onun kar.ısı kar.ı da sen değil misin. O izin vermiyorsa sen neden gideceksin ne saçma. Alla allah pis örümcek kafalı adam. Çok doğru yapmışsın bence. 

eşimde dedi onun ki eş te bizjmki değil mi heryere de giderim kesinlikle eşim karışmaz ama anlamadım bazı kadınlar bu tarz erkeklerde ne buluyo bu sevmek değil bence 

önce (3,008 puan) tarafından

Evlenince ortaya çıkıyor erkeklerin bu yönleri yada tam tanımadan evleniyolar aşık olduk diye. Sonra da ayrılamıyolar. 

0 oy

AAdamın karisina üzüldüm ne demek izin vermiyor ee kendi karısını dısarıdan kıskanıyo elin kadını kadın degil mi ay ne sacma zihniyet aynen kadın kendi gönlünce gitsin secsin maldegnegeee adam 

Kadınınn iyligini dusunp yoş göstermişssin kadın saglıklı dusunemiyor demek ki kendi bacagına da skmis mal o adam daha sana kurus koklatır mı 

Olan size olmus esinizle güven sorunu olmus yok yere bence hiç görusmeyin kendı düşen aglamaz 

Ay kocasına anlatmiş kadın da normal degil ben olsam kökten muhabbeti keserdim

Ses cıkmıyor oh mis görusmeyin 

bende anlamadım ki yani biri bana iyi yönden yol gösterecek ve ben kalkıp bunu kötüye çevirecem . benim bir huyum var kendim kaybedecegimi dahi bilsem asla yalan konuşmam eşimde bunu bildiği için bana sordu böyle bir muhabbet oldu mu diye bende evet oldu ama kadına üzülüp onun için dedim o ise tersini anlatmış dedim konuyu kapattık beni bildiği için açıklama yaptıktan sonra sorun olmadı çok şükür eşimle 

Ay görusmeyim vizyonsuzlarla 

evim uzak zaten pek öyle içli dışlı değiliz bu olaylardan sonra da mesafeliyim sadece geçen şu doğum günü muhabbeti oldu.yoksa bu tarz insanlardan korkulur kafalarında kurup başkaları söylemiş gibi anlatırlar en tehlikeli insan tipleri sanırım 

Kesinlikle uzak durın basınıızı agrtmayın

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 519 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,574 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 424 göst.
9 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semos (411 puan) tarafından soruldu