0 oy
338 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından

Biliyorum eşi asker olupta ayrılmayan kimse yok ,5 yıldır beraberiz hep ayrıydık son 1 sene birlikte yaşadık ama şimdi yine ayrıldık çok zoruma gidiyor gitti de kendimi kocaman bir boşlukta hissediyorum dünyada bir ben kalmışım gibi yalnız ,biliyorum şimdi bu postun altına yazacaklar evlenmeseydin o zaman diye ,ama eşi asker olupta ve ya eşinden ayrılanlar beni çok iyi anlayacak bunu yazmamım sebebi biraz da olsa morel bulmak ,Çünkü gerçek anlamda da kimsem yok ne ana ne bacı ne kardeşim 

12 Cevaplar

0 oy
önce (16,074 puan) tarafından

Piyade mi eşin 

önce (16 puan) tarafından

Astsubay 

önce (3,658 puan) tarafından

Sınıfını soruyor arkadas rutbesini degil pıyade astsıbay mı mekanızecimi 

-Reklam-
0 oy
önce (968 puan) tarafından

bilmedigim icin soruyorum lojman falan olmuomu boyle ayri yasamaktansa beraber gidilen yere gtmek uc sene biyerde iki aene biyerde nasilsa artik tayinci memurlar gibi olmak olmuomu asker polis eslerinde

önce (6,191 puan) tarafından

bazı bölgelere eşlerini götürmek istemiyorlar veya sınır dışında görevlilerse zaten eşler gidemiyor. 

amcam astsubaydı hiç eşinden ayrılmadı her yere birlikte gittiler ama görevi farklı olanlarda zor oluyor. 

benim kuzenim de hava astsubayı, yaptığı en doğu görevi İskenderun 😅 sonra incirlik şimdi anamurda, tayini çıkacakmış antalya veya Çanakkaleye😂

Benim eşim yeni astsubay oldu önce uzmanlıkları suriyede görev yapıyordu subaylar eğitimi bitti şimdi yine suriyeye gitti 1,5 2 sene görev yapacak sizin amcanız nasıl eşinden ayrı kalmadı anlamadım en az 1 kere dahi olsa 

önce (6,191 puan) tarafından

evlenmeden önceki dönemde gittiyse gitmiştir, amcamın da en doğu en sıkıntılı görev yaptığı yer cizreydi, terörün çok olduğu zamanlar, o zamanlar da yengem yanındaydı biz de ziyarete falan gitmiştik. 

en son bi kıbrısa çıktı amcamın tayini, onda da büyük oğlu lise son diye onların düzenini bozmamak in götürmedi ama baktı olmuyor emekli oldu.

önce (1,913 puan) tarafından

Yanında götürse bile ayrı kalıyorsun görevleri oluyor sürekli göreve gidiyorlar eşim uzmanken bende seninle geleceğim dedim hakkariden ev tuttuk ama yine de ayrı kaldık çok fazla görevleri oluyordu 3 ay 6 ay gelmediği oluyordu tek avantajı kışın görev olmuyor 1 gün nöbeti oluyor 

0 oy
önce (27,311 puan) tarafından

2 yıl ayrı kaldık hiç bilmediğim bir memlekette ailemden çok uzakta seni çok iyi anlıyorum düğünden sonra sadece 6 gün kalabildi gittiğinde koskoca bir boşluk oluştu içimde hiç bi yer bilmiyorum kimseyi tanımıyorum herkes yabancı çok zor günlerdi bıraktı şimdi şükür de 2 yıldır yanımda sözleşmesi ne zaman bitiyor oda bırakır dışarda güzel bir hayat kurarsınız inşallah ❤️ 

Astsubay ilk görev yeri Suriye uzmanlıkları geçti astsubay olmadan öncede suriyedeydi astsubaylar eğitimini bitirdi şu an tekrar suriye 1,5 2 sene kalacak 

önce (402 puan) tarafından

Nur şimdi ne iş yapıyor eşin bi süre asker olup sonra bırakanlara memurluk şansı veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam 

0 oy
önce (2,109 puan) tarafından

Merak etme varlığına alistigin gibi yokluğuna da alışıyorsun eve kapatma kendini çocuk yoksa kurslara falan yazil ya da açıktan oku gurbetteysen çevre edin zaman daha hızlı geçer 

0 oy
önce (137 puan) tarafından

Şuan bizde ayrı yerlerdeyiz. Benim eşimde görevde yapacak birşey yok bu durumu kabullenmekten başka... Kendine meşguliyetler bul boş kalma. Çocuk varsa zaten yoğunluktan kendine vakit ayiramiyorsun bile

0 oy
önce (2,266 puan) tarafından

Benim eşimde asker 7 yıllık. Şırnak'tan batıya tayin çıkınca evlendik. 3 yıllık evliyiz ama hiç ayrılmadık. Evden işe işten eve misaliydi. Bu yıl sözleşmeyi yenilemeyip bırakacak görevi. 

İnşallah sen ve diğer eşinden ayrı olan herkes bir an önce kavuşur. ❤️

0 oy
önce (139 puan) tarafından

Benimki Bosna da yurtdışı görevine gitti burda olsa da hep görev ben alıştım çokta umrumda değil artık çünkü iki çocukla yorgunluktan hiçbirsey aklıma gelmiyor:D biran önce akşam olsun da yatıp dinleneyim derdindeyim 

0 oy
önce (3,658 puan) tarafından

Artık alıstım oglum üzülüyor ben oyle cok aramıyorum 

Hersey bende alıstm yani kım kimsemde yok üstelik ne ana baba kardess koca 

Napayım bugune sükür

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Benim eşimde uzman Çavuştu evlendik 1 hafta sonra gitti sürekli ayrılıklar yaşadık çok zor dönemlerdi ailesiyle birlik duruyordum hatta. Sonra Allah ev almayı nasip etti aldık evimizi borcunu harcını bitirdi kızımız oldu onu 2 yaşına kadar tek babasız büyüttüm en güzel zamanlarından bir kısmını göremeden büyüdü kızım. En son ayrılmamızda 10 ay sonra kavuştuk tekrar ondan sonra da bıraktı işi 5 sene deyince. Çok zor dönemlerdi benim hiç sosyal hayatım da yoktu dışarıya çıkmak gibi belki sizin o imkanınız vardır çevreniz vardır moral olur size. Ama geçiyo mu geçiyo her şey şükür bu günümüze. Şimdi size sabredin geçer desem de zor gelecek size çünkü bana ne zaman birileri bu cümleyi kursa deli olurdum onlar yaşamıyo ki benim yaşadığımı ne bilsinler derdim. Allah yardımcınız olsun en güzel şekilde mükâfatlandırsın rabbim sizi 

0 oy
önce (2,010 puan) tarafından

Sırf ayrı yaşamamak için 3 yıl nişanlı bekledim evlendim ayriydik  evimizi köye yerlestirdim 1 ay orda kaldım ama ömrümden ömür geçti millete hizmetçi gibi olmuştum kaynanam yemekcim.gtti dedi bide bı haltı begenmiyordu  şükür merkeze geçti eşim baştan tek tek eşya almak zorunda kaldık eşim önce götürmem diyordu  Doğu diye ama ayrı olmuyor çok zor nişanlıyken bile çok ayrılma durumu yaşadık nikahlı olsan kimse laf edemez nisanliyken onune gelen laf ediyordu 

0 oy
önce (1,853 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım zor bi durum ama bu çok meslek grubu öyle eş durumundan bir araya gelemeyen lan farklı şehirlerde memur olanlar gece nöbetleri olanlar denizciler tır şöförleri eşleri hepsi maalesefki eşlerinden uzakta kalmak zorunda oluyor 3 aydır eşimden uzektayım bende ailemin yanındayım ilk defa bu kadar uzak kaldık bende özledim bide bu kadar ay ayrı kalmak dahada zor ama şura bu gerçek ki evlenmeden önce sen bunları yaşayacağını biliyordun ona göre evet dedin ben mesleğimi bıraktım mesela ben öğretmenim eşim bi şirkette çalışıyor benimle tayin tayin gezemezdi bende eşimden ayrı şark görevi için ayrı kalmak istemedim bıraktım çocuğumla ilgilenirim dedim tercihlerimizin sonunda yaşadıklarımızı mecburen katlanıyoruz ne yapalım inşaallah çok kısa geçen bu zaman senin için de birdaha uzak göreve gitmez eşin Allah sağlıkla kavuştursun sizi sizin gibi eşiyle ayrı kalanları

0 oy
önce (5,704 puan) tarafından

Benim ablam neler çekti valla 

Çocuklarınin doğduğunu bile görmedi eniştem 

Büyüdüğünü gormedi ablam kaynana yanında zor günler yaşadı 

En sonunda ya bırak yada ayrılalım dedi 

Cocuklar babalarını zor tanıyordu 

En sonunda bıraktı görevi suan yanyanalar 

Valla bu konuda destek yada moral verebileceğim bi durum yok canım çünkü çok zor 

önce (5,704 puan) tarafından

Hatta benim bi konuştuğum vardi o da astsubaydi sırf bu yüzden ayrilmistim 

önce (3,180 puan) tarafından

Ben de asla asker polis istemedim, söyleyenlere hemen hayır diyordum

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,079 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,626 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 615 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Amine su (3,417 puan) tarafından soruldu
0 oy