0 oy
78 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (13 puan) tarafından

Merhaba ben 7 yılık evliyim iki çocuğum var başka çocuk istemiyorum bi 7 yıla kadar yani kızımın kız kardeşi olsun istiyorum kız kardeş dert ortağı demek bence neyse sorum şu biz çok afedersiniz prezervatif le korunuyorduk ama eşim diyor doğum kontrol hapı kulan biraz öyle korunalım önereceginiz marka doğum kontrol hapı varmı bide güvenilir mi acaba yani ilk defa kullanacağım için hiç bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
önce (6,292 puan) tarafından

Kaç yaşındasın 

önce (13 puan) tarafından

24 yaşındayım 

-Reklam-
0 oy
önce (3,481 puan) tarafından

1 sene yasmin kullandım, prospektüsünde yazılan şekili harfiyen uyguladım. Hiç kaza yaşamadım. Zaten tek başına prezervatif ya da hiçbir yöntem yeterli değil bence. En az iki yöntem olmalı, ikinizde korunmalısınız

Aslında prezervatif iyisi yani kazayla hamile falan kalmadım işte eşim diyor doğum kontrol hapı kulan prezervatifi kulanmayalim artık bende bilmiyorum ya nasıl olacak ama kesin yöntem yok hiç bi korumada 

Ben sadece hap kullandım ama çok dikkatli atıyordum. Zaten tek çocuğum da olduğu için kaza bile olsa takmazdım. Şuanda hamileyim ama kendim hapı bıraktığım için kaldım. Eğer düzenli atarsanız yasminle hamile kalma olasılığınız bence düşük

Çok düzenli kullanırım çünkü hamile kalmak istemiyorum asla    tamam canm teşekkür ederim aklımda dursun iyide kulanirim  

Rica ederim

0 oy
önce (8 puan) tarafından

1 buçuk yıldır Diane 35 kullanıyorum memnunum

Teşekkür ederim her gecemi içiliyor

Çok afedersiniz böyle soruyorum ama hapı icersem düzenli artık ekstradan başka yola korunmam gerekmiyor dimi

önce (8 puan) tarafından

Yani saati sana kalmış tabiki önemli olan düzenli kullanmak ben akşam yemeğini yiyip içiyorum 1 buçuk sene oldu herhangi bir yan etki filan yaşamadım 

önce (8 puan) tarafından

Evet sadece hapla korunuyoruz 

0 oy
önce (2,782 puan) tarafından

Spiral takacam ama sıra bulamıyorum benm de 2 çocuk var asla getirmek istemiyorum ikincisi sürpriz oldu biraz 

Şuan eşime asla güvenmiyorum o yüzden ilaç kullanıyorum Diane doktor yazıyor fiyatı da uygun 50 TL gibi birşeye geliyor aynı gün alıyorsun alarim kurmusum bazen kaçırıyorum ama alışırım kesin 2 aydır kullanma başladım 

önce (27,248 puan) tarafından

Emzirirken kullanılır mı bende kullanmıştım Diane ama regl düzensizliği için vermişti Dr gebelikle alakali değildi doğumdan sonra yine başlasam emzirme döneminde sorun olur mu acaba

Teşekkür ederim cevabın için Aslında spiral alıp hamile kalan çok var etrafımda ona da pek güven olmuyor peki ilacı her gecemi icemek gerekiyor mesela benim eşim şehir dışında çalışıyor iki ayda bi geliyor ama kışın hep evde yani o evde olmasada icemem gerkiyormu 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
1 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ebru6886 (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 65 göst.
+1 oy
4 cevap 128 göst.
0 oy
5 cevap 283 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gzr (56 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,032 soru

24,191,988 cevap

336,953 kullanıcı

...