Kızlar ben günlük bi fincan içiyorum zararlı mı sizce?
Nescafe gibi kahveler yani granül kahveler kahvenin en kötü yerinden yapılır. Demlenir ve kurutulur. En sağlıksız kahve türüdür. Kişinin istediği kafeini de vermez vücuda, 1 fincan Türk kahvesine oranla düşük miktarda kafein içerir
Valla bir arkadaşım günlük 3 fincan kahve içmese Ogün başı ağrıyor kadınin hiçbirseyide yok :D
Yağ oranı Türk kahvesine göre fazla olur her gün içilmesi iyi değil bence. Kilo derdin yoksa iç.
Bi 6 kilo fazlam var
Bi liste vardı en zararlı 10 yiyecek/içecek arasındaydı nescafe.
Ben de çok içerdim. Çok dediğim her gün 1 tane ama içerdim yani. Bikaç yıldır içmiyorum. Türk kahvesine geç sen de😁
Yararı var mı ki?
Ben hergun sabahları nescafenın sekersızını ıcıyorum ıcerısınede lımon sıkıyorum zayıflatıyor. Ama aylarca ıcmek zararlı mıde için arada burakıyorum sonra yenıden baslıyorum
😂😂😂 buna gülüp geçiyorum hamileyken bile günde 2 3 defa içerdim şimdide 3 4 defa içiyorum kocam 7 8 bardak iciyorum diyor ailecek müptelayız
1 den bişey olmaz ya eşime kalsa çay gibi içecek ard arda
Aynı abim tiryakisi resmen ben bır kez içtim yarım yamalak hiç bana gore degıl be yaa
Zararliymis ama yediğimiz ne yararlı ki o yüzden hiç takmıyorum içiyorum
Ben çok seviyorum ama kabız yapıyor diye içmiyorum pek
Arkadaşımın doktor amcası dünyada en zararlı iki yiyecek söylesem birisi Nescafe tarzı kahve biri de bulyonlar demişti
Bir de margarin
1,493,388 soru
24,400,387 cevap
350,095 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın