Merhaba kızlar, bu halı yıkama makinesini aldım satıcı içine ilaç konulmasını önermiyoruz demiş yani bana saçma geldi bu küçük bebeğimde var yıkama yaparken oyalıcak bu durum beni.
Siz makinenin içerisine mi koyuyorsunuz detarjanı?
Yüzeye sıkıyorsanız hangi detarjanı kullanıyorsunuz
Fısfıslı koltuk yıkama ile sıkıyorum koltuklara öyle yıkıyorum
Geçenler de buharla temizledim içine yumaşıtıcı koydum biraz ☺️
Bizde ihlasınki var. Özel bi deterjan vermişlerdi bunu al dediler. O bitince normal markette satılanlardan aldık. Bozulmadı 3-4 yıldır bizde
Halı yıkama Makinesi için uygun olan deterjanlar var. Ondan alıyorum. Mesela fakirin
Teşekkürler
Bunun icine fakirin makine deterjani var, onlardan koyabilirsin. Baska bisey koyma köpürür
Teşekkür ederim
Halı yıkama makinelerine özel detarjanlar var köpürmeyen deterjan olması lazım.
Benimkimin aynısı.
Benim bildiğim deterjan koyarsın ama makine özel deterjanlar var.
Ben fakir kullanıyorum.
Benim satıcı da deterjan ile kullanın demişti.
Yanlış anlamış olabilir misin? Normal deterjan için demiş olabilir mi?
Bu makinadan memnunmusunuz fiyatına göre iyimi bime gelenler küçük ya bende istiyorum kolaymı kullanması koltuklar yıkanacak
İçine deterjan koyabilirmiyz markası fark edermı dedim, hayır önermiyoruz yuzeye dökebilirsiniz demiş
Burdaki yorumlardan sonra fakir sipariş verdim bende
Evet memnunum tam fiyat performans ürünü.
Koltukta çok güzel halıda da leke çıkarmada çok güzel halı yıkamak zaman ister benim ikizlerim küçük ve ekstra küçük bebeğim var uğraşamıyorum.
Yoksa güzel bir makine 💫🌟
İnşallah canım bakıcam param olunca 🤔
Kovaya deterjanli bi su hazirliyorum fosur fosur suyu lifle yikayacagim koltuga suruyorum bolca sonra bu makina ile fircalayip cektiriyorum
Makinanin fisfisli ucunu da su sıkma kismini da hic kullanmadim 2 saat fis fis parfum sikar gibi su sikmakla ugrasamam
Su yu çok azmı fışkırıyor, öyleyse bende uğraşamam bi küçük bebeğim ve 5 yaş oğlm var. Kovanın içerisine ne koyuyosun detarjan
Halı şampuanı döküp fırçalayabilirsin çok kopurmuyor ya zarar vermez
1,487,768 soru
24,320,514 cevap
345,287 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın