0 oy
103 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Merhaba kızlar, 

Kısaca özet geçeyim, ben kaynanamlara komsuyum, 2 bekar görümcem var onlarla yaşıyan yani, neyse benim kaynanam beni çok ayırt eder kızlarından mesela bir yere gitseler asla beni çağırmazlar sende gel canın sıkılmasin demezler, ki benim ailem uzakta ve burda hiç kimsem de yok tek gelinim. Ayırt eder, hiç arayıp sormaz, önceden oğlumu alıp evine götürürdü sevmek için artık ona da gelmiyor çünkü oğlum gitmek istemiyor bensiz. ben de gitmiyorum eskisi gibi çünkü aramızda bir kaç olay falan oldu. Haklıyken haksız oldum 2 sefer eşimle tartışırken denk geldi ve o gün oğlunu değil beni suçladı ki oğlu düpedüz haksizdi, işte bana sen uzatiyorsun, sen şöylesin böylesin saygısızlık falan yapıyorsun dedi. Ama bu kadin böyle ağır laflar edip ertesi gün bir şey yokmuş gibi konuşuyor canımı sıkıyor çok yapmacık gelir bana bu. Bir de şu sorun var belki oh ne güzel diceksiniz ama hiç mi hiç umursamiyor beni asla gelmiyor eve kapıdan geçince bile girmiyor. Kendi kızı olsa 100 kere girerdi. 

Size sormak istediğim, ben çok kafaya takiyorum  bu durumu canım çok sıkıliyor kendimi yalnız hissediyorum, ben onları ailem gibi görmek istersen o beni dışlıyor. 

5 Cevaplar

0 oy
önce (3,608 puan) tarafından

Kafaya takma lütfen herşeyi kafamıza takıyoruz da ne oluyor beynimiz yoruluyor sana nasıl geliyorlarsa ne sende öyle git onlara bu şekilde davranan biri seni çağırmıyor ayırt ediyor diye de üzülme değer verilecek biri değil.. 

-Reklam-
0 oy
önce (27,101 puan) tarafından

Tek derdin bu olsun be cano 😏 kız kendimden örnek vereyim de beterin beteri var de bari .. benimde ailem uzakta haftaya dogumum var sancı baskı 20 aylık bebeyle evde dogumu bekliyorum ne ararlar ne sorarlar kim gelcek sana kim bakcak derler annem gelmese ortada kaldım resmen gel demeden asla gelip bakmazlar hatta bana cumartesi günü annen sana bakcakta çocuğa kim bakcak çocuğun derdi zor dedi eve geldim 2 saat ağladım çocuğuma bile sahip çıkmıyorlar diye .. Allah sorsun gelin bizi sevmiyor bizden uzak duruyor desin dursun kimse kolay kolay kötü olmak istemez eşinin ailesi sonuçta ama yapılanlar buna zorluyor . Aramasın sormasın işi düşünce ararlar ama o zaman da beni bulamazlar takılma hiç sen sana yetersin . Ben bana yetiyorum yetemesem de Allah yardımcım olsun diyip geçiyorum napim bugün bana  ve çocuğuma merhamet etmeyen kimseye de minnet edip merhamet etmem ama sende öyle yap

önce (18 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Canım benim bende senin gibi şeyler yaşadım doğum yaptım eve geldim bir tas çorba bile içemedim dikiş sancılarım la evi temizleyip yemeği mi yaptım, kimse bana yapa bildin di aç mısın diye sormadı hastanede çıktığım günün akşama geldiler misafir gibi çocuğu görmeye yarım saat oturup gittiler. 

Bana da kimse yardım etmedi ilk çocuğum olmasına rağmen her şeyi kendim yaptım, annem de yoktu uzak olduğu için. Kaynanam asla ben sana bakarım falan da demedi. Önceden bana normal gelirdi yardım etmemesi ama şimdi düşününce icinde merhamet yokmuş. Hatta doğumda bir kaç gün sonra geldi kapıya dedi ki bebeği  ver de sen dinlen dedi, meğersem eve goturup bebeği kızına eşine göstermek için yani bana iyilik olsun diye değil. 

Şimdi 2 yaşında çocuğum var bir tane daha olsa asla bana sen ver bakayım demez bekler ki biz isteyelim bırakalım da baksin. 2 tane bekar kızı var onlara da böyle yapar mı? Hiç sanmam.

önce (27,101 puan) tarafından

Adı üstünde kaynana kendi annemiz değil ki canım boşver sende uzak dur o zaman kıymete biniyorsun emin ol

Yok kız uzak durdukça o da uzaklasiyor, neyse kendi bilir artık ama o kadar da saçma sapan konuşan insanlar ki, suçlu oldukları halde sürekli başkalarını eleştirip suçlarlar.

0 oy
önce (24,583 puan) tarafından

Klasik yorumumu yapıp gideyim gelinden kız kaynanadan anne olmaz boşuna beklenti içindesin neden istiyorsun onu da hiç anlamadım ben çok sıkılıyorum onlarla zaman geçirmekten 

Bana karşı çok aşırı umursamaz burda yanlız olduğum halde. Desem ki evlerimiz uzak o da yok komşuyuz .. çok yanlızim Burda 

0 oy
önce (8,398 puan) tarafından

Sen kızı değilsin zaten gelinisin. Kızı gibi göremez seni. Bunu beklemen çok yanlış. Hiç kimse gelinini öz kızı gibi sevmez. Hiç bir gelinde kaynanayı öz annesi gibi sevmez. Ailem gibi görmek istiyorum diyorsun ama aynı zamanda da çok canımı sıkıyor yapmacık geliyor diyorsun 🙄sana yapmacık gelen bir insandsn neden annelik beklersin ki. Çelişiyorsun kendinle. Anne kız ilişkilerini kıskanman doğru değil. Onlar anne kız sen gelinsin. Beklentin ne kadar az olursa o kadar mutlu olursun 

İlişkilerini kismanmakla hiç bir ilgisi yok. O zaman benden de anne dememi bekleyemez , aileme bir kaç gün gidince « niye bizi aramıyorsun » diyemez. Herseye laf sokup kusemez  madem kizi gibi görmüyor o zaman bana nazi da geçemez 🤷🏻‍♀️

önce (8,398 puan) tarafından

E geçmesin. Sende çekme onlar çekmiyorsa sende çekme 

0 oy
önce (2,346 puan) tarafından

Hiç de umrumda olmazdı en sevdiğim şey beni çağırmasınlar gitmeyim gelmeyim bence bir yerde kafan çok rahat olur oyle bir insanın yanında bulunsan ne olacak mesafe koruyor sende mesafeyi sevmiyorsun ilginç ben beni istemeyenin yanında hiç durmam mecburmuyum onlara der devam ederim yan yana gelsen kavga çıksa birileri arasında dönüp yine seni suçlayacak ben olsam mesafeyi biraz daha açarım tahammülüm yok böyle insanlara 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 524 göst.
0 oy
4 cevap 341 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Adamasaliii (65 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 282 göst.
+2 oy
6 cevap 290 göst.

Kategoriler

1,477,884 soru

24,189,683 cevap

336,834 kullanıcı

...