Merhaba kızlar,
Kısaca özet geçeyim, ben kaynanamlara komsuyum, 2 bekar görümcem var onlarla yaşıyan yani, neyse benim kaynanam beni çok ayırt eder kızlarından mesela bir yere gitseler asla beni çağırmazlar sende gel canın sıkılmasin demezler, ki benim ailem uzakta ve burda hiç kimsem de yok tek gelinim. Ayırt eder, hiç arayıp sormaz, önceden oğlumu alıp evine götürürdü sevmek için artık ona da gelmiyor çünkü oğlum gitmek istemiyor bensiz. ben de gitmiyorum eskisi gibi çünkü aramızda bir kaç olay falan oldu. Haklıyken haksız oldum 2 sefer eşimle tartışırken denk geldi ve o gün oğlunu değil beni suçladı ki oğlu düpedüz haksizdi, işte bana sen uzatiyorsun, sen şöylesin böylesin saygısızlık falan yapıyorsun dedi. Ama bu kadin böyle ağır laflar edip ertesi gün bir şey yokmuş gibi konuşuyor canımı sıkıyor çok yapmacık gelir bana bu. Bir de şu sorun var belki oh ne güzel diceksiniz ama hiç mi hiç umursamiyor beni asla gelmiyor eve kapıdan geçince bile girmiyor. Kendi kızı olsa 100 kere girerdi.
Size sormak istediğim, ben çok kafaya takiyorum bu durumu canım çok sıkıliyor kendimi yalnız hissediyorum, ben onları ailem gibi görmek istersen o beni dışlıyor.