0 oy
145 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (310 puan) tarafından

4 numara kilot bez kullanan var mi? Bebekleriniz rahat ediyor mu? Hangi marka kullanıyorsunuz? 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (13,494 puan) tarafından

En sevdiğim bez. Ben ikisinede hep külot kullandım. Babyturco en son kızımı bezden keserken 2 pakette sleepy kullandım memlekette onu buldum diye. Cırtlı bezler çok sarkıyor 1 kere bile çiş yapsa sevmiyorum o yüzden. Külot tok duruyor 

önce (310 puan) tarafından

Sleepy benimkinde pişik yaptı, babyturco deneyebilirim 

-Reklam-
+1 oy
önce (4,477 puan) tarafından

İkisinin yeri ayrı bence kulot bezde evet cocuk rahat ediyor sızdırma ihtimali cok daha az oluyor ama bezini alırken pişik doneminde krem sürerken vs cirtli bez daha iyi oluyor. Geceleri kesinlikle kulot tercih ediyorum bir de disari çıkıyorsak. 

Simdiye kadar sleepy kullandık ama artik değiştireceğim sanirim 

+1 oy
önce (14,787 puan) tarafından

Sleepy 6 numara kullanıyorum 

Kızımda da kullanmıştım memnunum 

+1 oy
önce (18,805 puan) tarafından

Yazın kullanirsan külot bez daha iyi ama kışın kullanmak zor olur. Kışın bezi giydirmek için pantolon külotlu çorap vs ne giydiriyorsan hepsini çıkarıp giydirmek zorunda kalıyorsun. 

+1 oy
önce (3,035 puan) tarafından

Bebeğin rahatından çok kendi rahatım önemli 😄 o kadar hareketli ki bebeğim külot bezi bile zor giydiriyorum. Cirtlilar hep ya.muk oluyordu. Şimdi rahat ettim külot bezle. Sleepy kullanıyorum. Yani markette en uygun fiyatlı oydu diye onu aldım. Marka çok önemli değil. Hareketli bebek olduğu için hepsinde sızma oluyor kak.a yaptığı zaman ara sıra. 

+1 oy
önce (5,459 puan) tarafından

5 numara sleepy külot bez kullanıyorum. Cırtlı olarak 4 noydu. Ama külot bezlerde kilo olarak üst noya yakınsa üst numarayın alın demişlerdi sleepy için ben de 5 aldım. Bi ara ishal oldu hasta oldu yani. O zaman dışında hiç çiş kaka kaçağı olmadı.

+1 oy
önce (7,539 puan) tarafından

Molfix 4 no külot bez kullanıyorum çok memnunum sızma vs olmuyor

önce (7,539 puan) tarafından

Bantlı bezlere göre rahat tabiki

+1 oy
önce (33 puan) tarafından

Ben nıyeyse kılot bez sevemedım bana zor gelıyor Ben cırt cırtlı bez kulanıyorum hıcde sızmıyor

+1 oy
önce (31,308 puan) tarafından

Külot bez kullanırken cırtlı bezden bir numara büyük alınması gerek diye düşünüyorum biraz dar gibi oluyor külot bez dışarıda yolculuk yaparken falan kullanışlı bana göre diğer türlü hep cırtlı alıyoruz 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 202 göst.
0 oy
9 cevap 870 göst.
29 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 537 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu