0 oy
243 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (13,491 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar çocuklu misafiriniz var diyelim akşam en geç kaça kadar gürültü olabilir ve tolere edilebilir sizce. Aşırı uy.uz oldumda bu akşam

image

15 Cevaplar

+3 oy
önce (10,245 puan) tarafından

Taş çatlasın 11 oda ayda yılda bir oluyorsa 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,162 puan) tarafından

11 kadar müsade ediyorum ama ara ara uyarıyorum alt komşuyuda düşünmek gerekir

+1 oy
önce (1,911 puan) tarafından

Nadir misafir geliyorsa 11-12 uzayabilir kendi evim alt katta kiraci var mesela ama sık sık geliyorsa uyarılarda bulunmakta fayda var. Hele de çalışan insansa asagidakiler 

+1 oy
önce (4,259 puan) tarafından

12 ye kadar misafir varsa ben şahsen sorun etmezdim ama bu hergele kafamda tepiniliyorsa sorun yaşanır 

önce (13,491 puan) tarafından

Çocuklarım genelde 8.5 en geç 9da yataktalar kimse yoksa 

+1 oy
önce (246 puan) tarafından

Gayet iyi demişsin haklısın

+1 oy
önce (7,100 puan) tarafından

Ben hafta içi çocuklu misafir kabul etmiyorum işe gidenler olduğu için ses oluyor ama senin misafirler erkenden gitmiş tavukmu bu insanlar saat 10 yatmış takma kafana boşver 

+1 oy
önce (1,833 puan) tarafından

10 geç bi saatmiymişki çocuk sesinden rahatsız olmuşlar o kadarde değil benim yan komşumda beni her gördüğünde kusura bakmayın çocuğun sesi oluyor rahatsız ediyordur sizi diye geliyor ama rahatsız olmuyorum dedim çocuk o nasıl bi yetişkinin iş hayatı bi düzeni sorumlulgu var bi çocuğunda hayatı düzeni bu gürültü yapacak illaki ne yapalım çocuk yaşta yapmasında yetişkin oluncamı yapsın yani ben çocuk sesi olunca hiçbişey demiyorum olabilir gece yarısı olmarığı sürece tabi sabah 6 7 gibi alt komşunun bebeklerinin çığlıklarına ağlamalarına uyanırım hep bi kere bile uyarmadım ağzınımı kitlesin çocuğun ne yapsın  

+1 oy
önce (7,455 puan) tarafından

İyi demişsin

+1 oy
önce (2,830 puan) tarafından

Ben işe gidecek olunsa bile kimsenin 11 den önce yatacagini düşünmüyorum. Arada bir olan bir şeyse ben saat kaç olursa olsun idare ederim ses etmem yani. Ayıp etmişler sen de iyi yazmışsın. 

+1 oy
önce (97 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ben sesı gürültüyü hıc takan bırı olmadım şükür çocuğumda benım gıbı uyanmaz uyudumu :) sımdı 4 yaşında gercı sabah anaokuluna gıttigimiz için erken yatıp erken kalkıyoruz ,neyse gece 3 de bıle seslerı gelıyor bazen komşuların su ıcmeye vs kalkınca duyuyorum ama ,hıc rahatsız olmam uyumak ıstedım mı yattım mı bende uyuyorum oğlumda  uyuyor benım gıbı mışıl mışıl uyuyoruz  nanemolla ınsanlar dan nefret ederim 10 geç bır saat degıl kı yanı en azından 11.30-12 olsa hak verırdım belkı de 10 geç bır saat degıl ayda yılda bır olan gurultu ıcın şikayet etmezdım 

+1 oy
önce (1,997 puan) tarafından

Sırf bu yüzden aylarca memlekette kaldım sonra eşim evi taşıdı  bı kuzenim var oda ayda bir iki defa geldi çocuklar bazen geç uatti ağlıyordu küçük surekli zaten taşındım kurtuldum altdaki birşey demedi ne kdr dikkat etsemde cocuklarses yapıyor 9 da yatrsam geri kalkiyolar 11 den sonra ses olmiyor okula gidiyo zatn büyük geçen yılda gtti kuck uyku fln ama insanlar tahammülsuz bunu yapan kisinnn karisida gece yarısı ev supuruyodu kocası yokken mi artık bilmem toki evi çok ses gelmiyor banada inşallah bzmde gitmiyodr erkek cicugu oturup evcilik oynamıyor ki n

+1 oy
önce (717 puan) tarafından

"Sabahleyin" yazan bir insanı ben kââle almam 😅🤣

önce (3,167 puan) tarafından

Grubun ismi avukatla iletişim "sabahleyin" yazanda  avukat mı oluyor acaba sanki grup yöneticisi o başkaları (komşularımızdan rahatsız olanlar var) adına yazmış çünkü  😄

+1 oy
önce (4,040 puan) tarafından

Müstakil evin gözünü seveyim 

Kurban olduğum Allah'ım 

Ben olsam kapısına giderim 

Çocuk bu ne yapmalıyım ağzına bant mı atayım diye

0 oy
önce (27,065 puan) tarafından

Ses yapılması çok önemli değil benim için ama bazen oluyor ki ev yerinden oynuyor sanki o kadar gürültüyü bende uyarıyorum sokakta bile o kadar gürültü yok çünkü yapılan sesin ayarına göre değişir benim yan komşum dozunu kaçırıyordu evde çocuk korkuyordu o derece mesela şuan da çocuğu yine bağırıyor ve kızım uyuyor 6 dan beri bas bas bağırıyor çocuk misafirin ses yapması ayrı evinde gürültüden oturamayacak duruma gelmek ayrı ona göre uyarılır 

0 oy
önce (3,167 puan) tarafından

İyi yazmışsın maalesef kıllık çıkaracak bir iki tane oluyor binalarda

Birde ses yapmanıza alışkın olmayınca normalde de bir iki ses duydular mı tahammül edemiyorlar en baştan alıştırmak lazım yoksa bir kere bile ses yapsan batıyor insanlara

Çocuk var normal diyip idare edemiyorlar

İlgili sorular

0 oy
59 cevap 1,362 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Allizzwell11 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 461 göst.
22 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Burcuss (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 448 göst.
14 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (605 puan) tarafından soruldu
0 oy