0 oy
432 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (246 puan) tarafından

Ya kızlar belki bi kısmınız hoşlanmıyorsunuz isim konulu postalardan ama bir isim tavsiyesi de ben istıyorum. 🫣🤗 Bir kızım olacak ınsallah. Güzel bir isim arıyoruz. Modern isim olsun demiyorum. Manası daha önemli benim için. Var mı tavsiye edebileceğiniz manası derin, güzel kız isimleri

26 Cevaplar

+2 oy
önce (3,175 puan) tarafından

Ayla

Begüm

Hande

önce (246 puan) tarafından

Ayla güzel düşünebiliriz 👍 tesekkurler 

-Reklam-
+2 oy
önce (2,343 puan) tarafından

Feryal ❤️

Oldukça değişik. Teşekkürler fikir için

+1 oy
önce (1,171 puan) tarafından

Defne

Aylin

Tesekkurler 

+1 oy
önce (2,007 puan) tarafından

Asuman

İnci

Leyla

Mihal

Rana

Aysima

önce (2,830 puan) tarafından

Benim arkadasim var eşi de kendi de esmer. Bir kızı oldu sapsarı saçlı mavi gözlü 😀 benim anneannem dedem beyaz tenli ikisi de renkli gözlü. Dayım Kara kaş Kara göz her şey olabilir

önce (97 puan) tarafından

Aynen hıc bellı olmaz benımde annem esmer babam koyu saçlı normal aşırı beyaz degıl bugday tenli kara saçlı kara gözlü , ama ben mavi gözlü sarışınım mesela baya baya mavi gozlerım hanı dıkkat cekıcı düzeyde gocmenmısın sorusunu çok alıyorum yazlık vs gıdınce yabancı sanıyorlar ıngılızce konuşuyorlar :) oğlumda ben gıbı sarışın esıme soruyorlarmış dısarda annesı yabancımı vs dıye çocuk çok sarı olunca onuda yabancılara benzetıyorlar ,oda baya bana cekmıs sapsarı bazen genlerde olabılır hersey olabılır arkadaşın dedıgı gıbı beklenmedık şeyler olabılıyor :) bende esmer bır anne ve buğday tenli kara kaşlı kara saçlı bır babadan sapsarı ben ve sapsarı torunları var :) 

önce (4,488 puan) tarafından

Eşimle esmeriz oğlum sarışın 😄 ablamla Eşi bembeyazdi hatta eniştem yesil gözlüydu. Çocuklar bir dogdu simsiyah 

Bi dört beş kuşak öncesinin genlerinde varsa ve denk gelse bilemicem ama sülalecek esmeriz. Eşimin tarafında var sarışınlık ama kadınlardan gelme bakalım artık nasip Allah nasıl isterse genleri o şekilde denk getirir 😁

önce (2,007 puan) tarafından

Ananem sarışın mavi gözlü, annem kara kaşlı kara gözlü beyaz tenli bir kadın.

Babaannem sarışın yeşil gözlü, babam da öyle.

Bizim 6 kardeş içinde 1 tane sarışın yeşil gözlü, 1 tane sarışın mavi gözlü var. Geri kalanlar kahverengi saçlı, ben hariç hepsi kahve gözlü. Ben elayım.

Bizim üst sülalede neredeyse herkes sarışın renkli gözlüymüş, sadece annem kahverengi. Bizim gözler oradan gelmiş.

Baba tarafı zaten kıpçak türkü, komple sarışın renkli gözlü. Bu kadar yoğun sarı saç, renkli göz kombinasyonu arasında bize düşen kahve genler. Baskınlığa bakar mısınız?

Eşimin tarafında babası falan renkli gözlü var ama hepsi esmer, eşim de esmer ela gözlü, ben beyaz ela gözlü. Oğlan esmer kahve gözlü, kız beyaz ela gözlü. Kahve genler yine baskın. 

Tüm soyu renkli sarışın olan bende bile annemden gelen bir kahve gen nasıl baskın gelmiş. Çok tuhaf.

Sarışın mavi gözlü ablamın oğlu kendisinden daha sarı, beyaza yakın. Gözleri de masmavi. Ablamdan daha sarışın. Eniştem tarafında bir tane bile renkli gözlü sarışın yok.

🧬 çok değişik bir şey bu DNA denilen şey

+1 oy
önce (4,259 puan) tarafından

Bu aralar Umay ismini beğeniyorum 

Mitolojik bir isim teşekkür ederim yine de 🙂

+1 oy
önce (2,676 puan) tarafından

Ece

Ülkü

Almila

Dolunay

Tesekkurler

+1 oy
önce (54,224 puan) tarafından

hayirli saglikli olsun inşallah ben seviyorum isim postlarini 

ikbal koy anlamı guzel ☺️☺️☺️ şaka şaka koyma hep gelecekte oluyor hersey☺️

Son yorum güldürdü 😅 isminin kaderini yaşamak bu 😊 

önce (54,224 puan) tarafından

aynen seviyorum ismimi ama yakmayalim yeni nesili ☺️ kızim da ela  bu arada fikir olsun

Tesekkurler ismi güzelmiş 

+1 oy
önce (223 puan) tarafından

Bir kızın olsaydı 

Elizan 

Umay 

Aden 

Anka

Tesekkurler 

+1 oy
önce (7,100 puan) tarafından

Melisa İpek İrem Nehir  Eylül Nisan Masal Öykü Mina Zehra Ecmel Betül Gökçe Duru Eflin 

Tavsiye ettiğiniz isimlerin geneli güzel. Bir kaçı yakın çevrede mevcut ama Betülü listeye ekledim İpek de düşünülebilir teşekkürler 🤗

önce (7,100 puan) tarafından

Rica ederim adıyla büyüsün inşallah

+1 oy
önce (4,442 puan) tarafından

Eliz 

Zehra

Zeynep

Zahide (benim favorim)

Azra Meryem

Ebrar

Ebrar iyi de çok yaygın ya 🫤 teşekkürler 

önce (4,442 puan) tarafından

Zahide de aşağı yukarı ayni anlama geliyor o kadar yaygın da degil düşünürseniz. 

Yok canım Zahide düşünmem teşekkürler 🙂 

+1 oy
önce (945 puan) tarafından

İlk kızım Zümra Nur 

İkincisi kasımda doğacak Allahın izniyle onuda Yüsra düşünüyorum. 

Zümra favori ismimdi ama o kadar popülarite kazandı ki artık soğudum. Nereye baksam bir Zümra 🥴 oysa ki bu ismi 10 sene önce seçmiştim ilerde doğacak kızım için🫤 

Benim çevremde yoktu anlamlı güzel isim diye aradım karşıma çıktı çok beğendim ben Zümra dedim babası benimde payım olsun dedi Nuru yapıştırdı. İkincisine hamile kalınca cinsiyeti belli değildi kuran okurken Yüsra karşıma çıktı bi ayette dedim buda kız olursa Yüsra koyucam tabi eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz ama şuan ben kazandım 🥰🤩

Evet o zamananlar yoktu pek şu son 5 yılda baya bi arttı. Çok duyuyorum malesef ki bakalım belki Zümra ya karar veririz babası da onay verirse. Manası çok güzel 

+1

Kazasız belasız kucağına alırsın inşallah. 

+1 oy
önce (493 puan) tarafından

Miray- "ışık saçan kız, ay gibi parlayan"

Esma- "isimlerin en güzeli, en üstünü"

İlk kızımın ismini ben koydum ikinciyi eşim koydu ikinci kızım için gönlümdeki isim Umaydı

Miray guzel ama babasıyla beyaz tenli olsaydık tercih ederdim muhtemelen esmer olacak Miray yakışmaz 🙂 tesekkurler 

önce (493 puan) tarafından

Üzüm olabilir o zaman🥰

+1 oy
önce (3,476 puan) tarafından

Begüm

Almila

Aybike

Çağla

İlbilge

Tesekkur ederim 

+1 oy
önce (31,166 puan) tarafından

Sümeyye 

Sare

İkra

Asel 

Hafsa

Meryem

Zeynep

İkrayi bir zamanlar çok beğenirsin o da bi hayli yaygınlaştı sempatim düştü 🫤 teşekkürler 

+1 oy
önce (517 puan) tarafından

Mihra ismini çok beğeniyorum kuzenim kızına koyduğu için koyamamıştım kızıma😅

Teşekkürler 🙂 

+1 oy
önce (4 puan) tarafından

Güneş 

Erva 

Teşekkürler 

+1 oy
önce (97 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Özüm 

Alya 

Damla 

Öykü 

Güneş

Bizim ılk Soy küstügünde çıkan büyük büyük babaannemız 1850 lerde mahinur Muş ismi o ismınde hoşuma gıdıyor ışık , ay yüzlü demekmıs anlamı duyunca hoşuma gıtmıstı 

Alya çok önerilmiş sanırım düşünmeliyim 🙂 tesekkurler 

+1 oy
önce (80 puan) tarafından

Hafsa

Meryem

Meryem yakın çevrede var teşekkürler 🙂 

0 oy
önce (27,065 puan) tarafından

Bir kızım daha olsaydı  "Asya Berra " istiyordum ama erkek 😊🩷🌸💙 çok beğeniyorum iki ismi de 

Berra söylenişi kaba ya dalga geçilmeye de müsait 🫤

0 oy
önce (4,865 puan) tarafından

Esila kulağıma çok hoş geliyor benim 😊

Tesekkurler 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,857 soru

24,189,417 cevap

336,826 kullanıcı