0 oy
188 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (505 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Hayırlı akşamlar kızlar bebeğiniz için kışlık mant alanlar nerden ve kaç paraya aldı yazarsa fikir olur .dolap uygulamasına koyan varsada yazabilir.🤭1 yaş 

6 Cevaplar

0 oy
önce (703 puan) tarafından

Ben kızıma da oğluma da aldım link atayım. Kalitesi gerçekten çok iyi çıktı bu kadar beklemiyordum öneri postu açacaktım daha açmaya fırsatım olmadı. Fiyatı da çok uygun. Atıyım belki seninle birlikte işine yarayan olur canım. 

https://ty.gl/hhc3tjjhksumh

https://ty.gl/v2f4qlb6v39um

Erkek montunu ben bir hafta önce aldım 750 tl idi fiyat artmış ama kalite olarak gerçekten aşırı iyiler hiç bu kadar beklemiyordum. 

Yaş söylemediğin için attım canım kaç yaşında olduğunu nerden bileyim? 

önce (505 puan) tarafından

Tabiki olsun fikir olur almak isteyenlerede

önce (54,225 puan) tarafından

kizima iki kere aldım iade ettim olmadi. bu attigin sayfada cok uygun bakalim inşallah olur aldım yine sagolasin canim☺️❤️🥰

MMont kalıpları genelde küçük oluyor canım. İnşallah olur kuzucum🥰

önce (54,225 puan) tarafından

sagolasin canim benim 

-Reklam-
0 oy
önce (3,657 puan) tarafından

E bebekten bakın

Teşekkürler bakayim

0 oy
önce (7,233 puan) tarafından

Ben bu sene almadim ogluma bebekliginde 3 tane mont hediye geldi en sonuncusu 4 yasti oglum 3.5 yaş bu sene yeterli seneye kış icin alicam 

Ooo iyi bari

0 oy
önce (4,044 puan) tarafından

E bebekten astronot tulum almıştım 1 yaş için . Ayaksız, çok sıcak tutuyordu. 

Bakayım bı pahalimi peki ya o montla çok fark ediyormu

Açıkçası bulunduğun bölgeye göre değişir. Bizim buralarda ayaz oluyor. Mont giydirip bacaklarına battaniye örtmektense direkt tulum aldım. Ayaksız olduğu için yine ayakkabı giyiyordu. Su geçirmez, içi polardı. Yanlış olmasın 900 civarı idi fiyatı ama indirimle 600-700 arası bir şey olmuştu. Alalı bayağı oldu. 

Simd baktım 1600 1900 arası ben alamam galiba ikinci el bakicam 

Ooo bayağı artmış... Bu kış için normal mont aldım da, buradaki mağazalardan baktım. 

Evet çok pahalı

0 oy
önce (4,303 puan) tarafından

Al bendede o dert var benimkide 8.5 ayliik ne alsam diye düşünüyorum montmu yoksa astronot montmu bilemedim mont olarak mangada var 1 2 model begendim bg diye marka var orda begendim  

Lazım iste benimde vardı baktım 3 yaş yazıyor d faktonun ama kalıbı büyük geliyo benimkine 

Astronot tulum baktım 1500 2000 arası e bebekte bak istersen ben alamam çok pahalı 

önce (4,303 puan) tarafından

Normal 1500 2bi  zaten ondan aşağıya zor buluruz

0 oy
önce (3 puan) tarafından

Gardrop uygulaması bence en iyisi kargo ücreti falan yok ve iyi bakarsan çoğu şey gerçekten yepyeni oluyo 

Baktım yok galiba büyük var 

önce (3 puan) tarafından

Bu benim profilim gardrop da mesaj at güzel bulduklarimi atabilirim çok var aslında uygulamaya aşina olmadığın için bulamamis olabilirsin 

image

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 222 göst.
0 oy
3 cevap 126 göst.
29 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,480 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.
0 oy
0 cevap 52 göst.

Kategoriler