0 oy
90 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,911 puan) tarafından

Ya isyan etmek istemiyorum ama artık bıktım yeter artık çocuk deliriyor sanki her gün 9 yaşında 3 yaşında kardeşini öldürse doymicak sanki direk gözüne sprey sıktı şimdi çocuk koşarken çelme takıyor boğazını iple sıkıyor karnına basıyor ne huysuzluk varsa yapıyor yapma demekten bitkin artık anlamıyor hiçbir şekilde ceza da alıyor insan bı utanır yüzü kızarır ama yok o yapmamış gibi devam ediyor yapmaya 

5 Cevaplar

+2 oy
önce (1,838 puan) tarafından

Yaşı büyükmüş destek almanız şart canım bu kıskançlık ve nefret duygusu kişiliğine oturursa çevresinede öyle bu insan olur ilerde şuan küçükken çözdüm çözdüm sonrasında merhametsiz bu insan olarak topluma karışabilir canım

-Reklam-
+1 oy
önce (1,808 puan) tarafından

Anlattığın şeyler korkunç. Dikkatli olman lazım. 

0 oy
önce (7,114 puan) tarafından

Kıskançlık duygusunu bastıramıyor bence uzman yardımını almalısın 

önce (1,911 puan) tarafından

Görüştük 2 ayrı yere gittim yok dikkat dağınıklığı var yok bilmem ne var habire gittik geldik bı şeyler yaptık hiçbir değişiklik olmadı ilaç dediler ama dikkat dağınıklığı için dediler kabul etmedim ilacı soru sorarak teşhis koydu hemen ne bı test ne bı şey 

0 oy
önce (8,888 puan) tarafından

Bir pedagog ile görüşmekte fayda var 

0 oy
önce (31,219 puan) tarafından

Geç olmadan yaşı daha da ilerlemeden önüne geçin uzman desteği alın benim ablamda bana karşı hep düşmandı küçüklükten beri öyleydi hep kötü olayım ister yaşı 30 a geldi hâlâ aynı yani kişiliği o şekilde oturmasın dikkat edin 😔

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 326 göst.
12 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
3 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde asminim09 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
21 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde kadersiznurten33 (215 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 145 göst.

Kategoriler

1,477,953 soru

24,190,674 cevap

336,870 kullanıcı

...