0 oy
205 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (374 puan) tarafından

Arkdslar oğlum tuvalet egtmi sırasında koltuğa çiş yapmış internete gordgm formülü denedim karbonat su işe yaramadı kokusu çok fena glyr evde nasıl bir yöntem uygulasam başına gelip çözüm bulan var mı ?

10 Cevaplar

0 oy
önce (3,164 puan) tarafından

En iyisi koltuk yıkatmak içine işlemiştir silmeyle gitmez

-Reklam-
0 oy
önce (3,642 puan) tarafından

En korktıgum seydı sıkur yasamadım koltuk yıkamacı cagırın daha temız olur 

0 oy
önce (28,510 puan) tarafından

Buharlı temizleyici ile çıkar ancak canım

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Vala canım benimde oğlum 4 yaşında iki gündür hava çok soğuk diye bizim yatağa kaçrmş allahtan yatak fermuarlı çıkarttım yıkamak için ama onun dışında yumuşatıcıyı fıs fısa boşalt karbonat beyaz sirke filan etkili ama bezs sıkarak ovala

0 oy
önce (937 puan) tarafından

yikat. ben koltuklara cip poseti kestim serdim ustunede dort mevzim pike orttum koltuk ortusu gibi. isedede cis gecmedi koltuga yatak zaten alezli halilarda kalkikdi

0 oy
önce (1,415 puan) tarafından

Ben defalarc sildim yıkattım makine aldım yıkadım 1 hafta sonra yine aynı koku tüm evi alıyor o mis gibi temizlik kokusu yok evimde bu yüzden

önce (13,491 puan) tarafından

Aa neden ben yıkama makinasıyla kendim yıkadım . Önce kovaya ışık suya çamaşır sodası bulaşık tableti ve Arap sabunu döktüm. Kovaya lifi batırıp bolca suyla var gücümle ovaladım. Çektirdim. Sonra makinadan temiz su sıktım 2 kerede çektirdim. Koku falan kalmadı 

0 oy
önce (2,001 puan) tarafından

Karbonat tek başına işe yaramaz kokusu bile yok ne bulduysan dökmen lazım 😂 Asperoks sıkmıştım birde ağartmayan bingo oksijenli çamaşır suyu kalıp sabun hepsi olur, tabi sildikce içeri geçer bu kötü birşey, ama mecbur silmen lazım , müsait olunca da yıkama makinesi ile yıkanması lazım

0 oy
önce (718 puan) tarafından

Güzelim bir leğene 1 çay bardağı çamaşır deterjanı dök üzerine el yakmayacak derecede kaynar suyunu dök iyice köpürt, evlerde kullandığımız örgü lifleri var ya hani onlarla bir güzel sil, benim koltuğum hep lekeyi kusuyordu şimdi o kusan lekelerin hiç biri kalmadi 

0 oy
önce (18,791 puan) tarafından

Yıkatmadan gitmez ki o koku sen sildikce çiş daha da siner yayılır koltuğa.

0 oy
önce (1,615 puan) tarafından

Canım en iyisi koltuklarını yıkansın 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 367 göst.
0 oy
2 cevap 92 göst.
8 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 464 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu