0 oy
227 göst.
önce Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından

Kızlar benim oğlum 1 sınıfa gidiyor yazısı çok kötü harfleri bilmiyor okuyamıyor bir a harfini bir n harfini Bir de e harfini öğrendiler öğretmen ana bugün de anne falan yazdırmışlar bu yazıları okuyamıyor yazıyor ama hiç iyi değil karışık yazıyor ve oğlum çok zorlanıyor ona çok üzülüyorum ben öğretmeye çalışıyorum anne ben yapmayacağım banyo zorlama diyor bana yardım edin oğlumun ilerlemesi için ne yapmam lazım gerçekten o kadar zoruma gidiyor ki İlk çocuk bir de çok zor ne yaptınız iyi yazmaları için okumaları için ne yaptınız oğlumun kafasını benmi ogretemoyirum

10 Cevaplar

+1 oy
önce (4,037 puan) tarafından

image

bunun gibi mıknatıslı alfabe seti var bizde. Harfleri teker teker gösterirsiniz. Sonrasında yazı çalışması yaparsınız. 
-Reklam-
0 oy
önce (6,279 puan) tarafından

1. sınıftan önce hiç harf ve yazma alıştırması yapmış mıydı?

önce (245 puan) tarafından

Yok canım 

önce (6,279 puan) tarafından

O zaman önce ana sınıfı yapsanız daha iyi olurmuş. Ya da evde çalıştırsaydınız. İsterseniz öğretmeniyle görüşün duruma göre ana sınıfı yapın 

0 oy
önce (7,314 puan) tarafından

Okul öncesi çalıştırma yapmadın mj 

Yok canım geç başladı zaten bide

0 oy
önce (496 puan) tarafından

Sadece sakın ol ogrenecek benim ikinci oğlum yandığı için mi kasları çok zayıftı hep geri kalırdı ama. Bı ogrendi hep belge aldı biraz zaman ver oyun gibi yaptırmaya calis sonuçta okul yeni bi hayat demek yavaş yavas alicak inş 

Üzülüyorum sadece 

önce (496 puan) tarafından

Üzülüp sitres yapma oda çocuğa yansır ben yapamıyorum der kafasında yapma iki gün geç öğrenir ama ogrenir

0 oy
önce (10,245 puan) tarafından

Bu ikisini almanı öneririm kızım daha anaokulu ama bende aldım severek yapıyor 

image

image

0 oy
önce (934 puan) tarafından

sen niye ogretesinki. ogretmen zaten ogretmeden gecemez baska harfe. a n harfinin birlesince annnnn sesi cikacagini  n ile e harfinin gelince neeee diye birlesecegini ogretmen ogretecek ki okusun vocuk. cocuklar harfleri gordukleri an okumayi ogrenio zaten yeni sistemde. 

ek kitap kitap almana hic gerek yokki. ogretmen derste gosterecek evdede siz odevi yapacaksiniz harfleri yazacak sesli okuyarak yazacak. sonrada okuma kitabindan ilgili harflerle ilgili cumleleri heceleyerek okuyacak. senin yapacagin cocugu zorlayacagin bisey yok ogretmen ogretecek onu. sen cocugu niye bunaltiosunki

0 oy
önce (405 puan) tarafından

Benimde kızım 1 sınıf okumasi falan iyi hemen barfleri öğreniyor  anasinifina da gitti hem okuyor hem yaziyor ama geç yaziyor ogretmen sinifta iyi yazisi da guzel ama gec yapiyor diyor bende cok uzuluyorum sizi anliyorum eve gelince yapıyor  ama gec yapiyor arkadasi var o hizli yapiyor ama harfleri kotu yapiyor kizin gec yapıyor güzel yapiyor bilmiyorum ne yapacagimi

0 oy
önce (3,164 puan) tarafından

Hangi ay ve hangi yıl doğumlu? 

0 oy
önce (5,790 puan) tarafından

Galiba anaokuluna gitmemiş,öğretmenle konuş şansın varsa anaokjluna göndersin geri. En kötü ihtimalle sınıfta kalacak,seneye daha iyi olacak.

0 oy
önce (8,155 puan) tarafından

Çok hızlı ilerlememişler mi bana mı öyle geldi

Oğlum a, n, an, na ve ana yı öğrendiler hala 'e' ye geçmediler. 

Bugün geçerler sandım ama an na ana nın tekrarını yapmışlar çok mutlu oldum iyice kavramadan anlamadan okumanın mantığını çözmeden geçmelerini istemiyorum. 

İnan sabah dışarıda servis beklerken bile kitabı açıp hatırlatma yapıyorum hala unutmaları karıştırmaları normal sanırım ama çok hızlı ilerlemeleri iyi değil bence

İlgili sorular

+4 oy
9 cevap 450 göst.
+2 oy
8 cevap 362 göst.
0 oy
5 cevap 195 göst.
0 oy
4 cevap 173 göst.

Kategoriler

1,477,845 soru

24,189,260 cevap