0 oy
280 göst.
önce Diğer kategorisinde (28,512 puan) tarafından

İnstagramda denk geldim vergi levhasını sorgulayabilirsiniz dedi güven verdi ama bu işi yapan varmı güvenilirmi ben evde sıkılıyorum bişeyler yapmak istiyorum hanımlar 

9 Cevaplar

0 oy
önce (722 puan) tarafından

Güvenme bacım güvenme ne kadar çok dolandırılan oldu bu konuda. Vergi levhası almak çok kolay 

önce (28,512 puan) tarafından

Yaaaaa 😔

-Reklam-
0 oy
önce (4,044 puan) tarafından

Etrafta varsa iş yerleri (hangi sektör olduğu fark etmez), direkt sorabilirsin. Ya da bu İnstagramdan gördüğün yeri de teğit edebilirsen neden olmasın. Ama elden alıp vermek daha iyi. 

Malesef ilçede olduğum için yok canım ya

0 oy
önce (7,315 puan) tarafından

Konuyla alakasız sonucun ne çıktı☺️

Konuyla alakasız ama gebe değilim adet oldum kan sonucumda da gebelik çıkmadı vitaminler düşük 🫢

önce (7,315 puan) tarafından

Hahaha gözün aydın canım 

0 oy
önce (3,666 puan) tarafından

Vergı levhası beledıye onayı fln herseyı vardı bende guvendım sonuc 200 tl dolandırıldım sskjs kapora olaraktan 300 ıstedı guvenmıyorum dıyıp 200 gonderdım sonuc engel yedım 🤣bosuna bakma 

Bu posttan sonra esıme yazdım sksjsj bı arkadası var annesı yapıyor evde iş dedım soyle varsa banada getırsın. 🤣🤣🤣🤣🤣

önce (952 puan) tarafından

sen niye para yolladinki:) urunleri teslim alip paketleme isini yapip parasini sen alman gerekmiomu gunluk yevmiye yada parca basi is gibi.:) hayir hem is yapip hem parami yolladin ne alaka anlamadim:)

önce (2,388 puan) tarafından

Bacım temiz kalpli napsin 😂

Urunlerı gondermek ıcın malum guven ıcın kapora ıstedı para ona gıttıkten sonra malzemelerı kargolayacaktı parayı alır almaz puff ınternet uzerınden buldum ıstanbuldaymış artık dogru mu bilmem

🤣🤣🤣 tamam canım sağol

0 oy
önce (4,446 puan) tarafından

Eğer senden para istiyorsa sakin güvenme çevrende is yeri fabrika vs varsa onlara sorabilirsin onlar boyle şeyler veriyorlar yine de ne olursa olsun bu isler insan kullanmaktan baska bir sey degil 3 kuruş veriyorlar yemek parası yok sigorta yok onu yapana kadar part time bir ise girsen o bile kat kat iyidir

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (1,628 puan) tarafından

Canım onlar dolandırıcı itibar etme 

Tamam abla 🤩

önce (1,628 puan) tarafından

Ablası kurban olsun sana 

Canım ablam ♥️

0 oy
önce (5,699 puan) tarafından

Hiç sanmıyorum öyle bisey olsa herkes o işleri yapar 

0 oy
önce (31,223 puan) tarafından

Hacamat eğitimi al onu yap en iyisi bence o 😁

Kız o nerden çıktı 🤩🤣🤣🤣🤣🤣🤣

önce (31,223 puan) tarafından

Ne biliyim işte iş arıyorsun onu yap madem 😂😂

0 oy
önce (12,087 puan) tarafından

Ben bulunduğum çevrede buldum evime bırakıp evimden alıyorlardı sadece bir kerelik işler denedim zor geldi ya çocuklu insan evde iş yapamıyor 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 126 göst.
31 Mart 2025 Diğer kategorisinde Rarara (1,146 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 377 göst.
0 oy
0 cevap 73 göst.

Kategoriler

1,477,975 soru

24,191,164 cevap

336,888 kullanıcı