0 oy
209 göst.
önce Diğer kategorisinde (242 puan) tarafından

Kızlar işte burda binada bir arkadaş edindim bana bagirmisti dedim bana sonra telefonda şey diyor sen önce de çok soğuktun selam bile vermiyordun bazen bize dedi oysa ben her inişte selam verdim bir ara denk geldik kendisi hiç konuşmadı benimde rahatsızligim vardı çocuğu indirdim konuşmadım kimseyle duygu değişimi vs illaki oluyor neyse bu işte dolmuş dolmuş yanıma geldin hiç konusmadin o günde geçmişte olan şeyi iyide ben samimi bile değildim senle dedim ayrıca zorunda mıydım sen madem neden sohbet açmadın sorabilirsin sıkıntın mı var diye hep benden beklemiş yani ona selam vermemisim de bağırdığı şeyin üstüne çıkmak için saçmaladı ben anlamıyorum evime gelip kahve çay içip sonra da beni elestirme firsatini size kim veriyor arkadaşlar bu komsularda hep Selami sizden bekliyor kendisi ağzını bıçak acmayip benden sohbet beklemiş güya 

5 Cevaplar

0 oy
önce (31,144 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Oturduğum binaya geleli 4 yıl oldu kimseyle doğru düzgün muhatap değilim isimlerini bile bilmiyorum ismini bildiğim sadece 2 kadın var onlarla da çok içli dışlı değilim gördükçe selam verir hal hatır sorarız kimseyle çok samimi olmak iyi değil bana göre 

önce (242 puan) tarafından
+1

Bunlar bana sürekli gelmek istedi kahve çay elimden geleni yaptım ama sonucunda beni eleştirmesi bana ayıp oldu yeri geldi özendim çay yanına ikram vs ama gerek yokmuş arkandan konuşuyormuş işte diyormuş soğuk davrandı komşularla dedikodumu etmiş vs 

önce (31,144 puan) tarafından

Allah komşunun da hayırlısını versin böyle lafları duymamak için uzak kalmak en iyisi gerçekten 

-Reklam-
0 oy
önce (6,661 puan) tarafından

Az insan çok huzur 

Samimi oluyorsun yüz verip sana istediklerini söyleme fırsatını buluyorlar ben bunu neden yapamiyorum ya 

0 oy
önce (707 puan) tarafından

İnsanlar nankör güzelim , benim komşum beni ev sahibine şikayet etmiş birde hiç birşey olmamış gibi muhabbet etmeye çalışıyordu 😅 ev alma komşu al dememişler boşuna 

Merhabadan ilerisi olmayan komşu içinde şey demişti hiç ilerisi olmuyor bir kahveye çağırmadi diye bana da cok soguktun demeye başladı belki kadın senle uyusmadi koca bina önünde yüzüne bile bakmadan geçen insanlar var benim verdiğim samimiyetten yüz bulup beni eleştiriyor 

0 oy
önce (10,240 puan) tarafından

Bütün garip insanlar seni buluyor farkındamısın köşene çekilip ben ne yapıyorum de bence samimice önerim bu sana burda sürekli birilerini yazıyorsun ama birde onlara sormak lazım olay nasıl cereyan ediyor 

Olayı bilen biliyor ki bana ona gebeymisim gibi zorunluymusum gibi davranmami istedi yani ilk tanıştığım dönem selam vermemisim dolmuş dolmuş bana neden bağırdın dedigimde bunu vuruyor yüzüme eee sen konuş beklenti neden benden o zmn bilmeden lütfen yorum yapmayın ben bu şahsı buraya bir iki defa yazdım zaten 

0 oy
önce (7,427 puan) tarafından

O nasıl iş ya. Siz soğuk davranmissiniz konusmamissiniz diye bağırma hakkı mi varmış Böyle dengesiz insanlarla mümkün mertebe uzak durup kendi ruh sağlığımızı korumamız gerek😀

Cozememistim seni diyor başka soğuk davranıyorsun diyor ne bu samimiyet ya dolmuş dolmuş konuşuyor işte bende sen verseydin selam dedim 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 441 göst.
10 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 343 göst.
3 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 488 göst.

Kategoriler

1,477,760 soru

24,187,886 cevap

336,745 kullanıcı