Kızlar bir önceki postuma bakar mısınız. Kırmızı kustu kan mı ne bu 😞
Bence pekmezdi dilinde kalmış olabilir. Takip et canim. Önce ki postunu okudum cahiller arkadaşlığını kesmelisin, sana sormadan çocuğuna nasıl pekmez verebilir anlamıyorum
Canım ama baya geçti üstünden. İki kez emzirdim o olaydan sonra. Dilinde kalmış mıdır ki
O kadar kalmaz bence. Midesi sindiremedi geri atmış olabilir. Dilinde kalma değil de midesinden çıkmıştır. Sindirememistir belki. Diğer bir ihtimal alerji yapmış olabilir
Ben olsam o arkadaşımı arardim kan degilse bile kanli kustu deyip verip veriştirirdim. Çocuğa birşey olsa vebalini üstleniyor mu acaba?
Valla yapıcam bunu yaaaaa
Bence de canım yap ki bidaha üzerine vazife olmayan işlere kalkışmasın
AA öylemi o zaman biranne93 dediği doğru mide sindirememiştir 3 aylık çocuk sonuçta. Pekmez şekerle eş değer. Arkadaşını aradın mi
Aradım laf arasında söyledim tekrar özür diledi üzüldü kan gördüm falan dedim abarttım biraz 😅
kiz kadinda diyecek manyakmidir nedir pekmez yedi diye kan mi kusar benek diye. akil var mantik var yav amma abarrttin okdara buyutcek bise yok.😀😀 sadece izinsiz bise yedirdigi icin sinir olur insan yani pekmez zaten icirilir bebege kan yapar 5 aydan sonra az az ek gidaya baslama zamanlarinda
İlk çocuğum ve henüz 3 aydır anneyim. İlk kez anne sütünden başka bir şey alıyor bebeğim. Pekmez için henüz erken olduğunu biliyorum. Ve kusmuğunda böyle bir şey görünce tereddüt etmem normal değil mi? Şuan bence sen abarttın ama neyse canım teşekkür ederim
@Keklik hahhaha iyi yapmişsin. Böyle böyle ögrenecek anneden habersiz birşey yapilmayacağını.
Şimdi gördüm önceki postunu niye kan olsun tabiki değildir daha çok vakit geçmemiş büyük ihtimal sindiremedi o nedenle geri çıkardı o kişinin ne haddine ki başkasının minicik bebeğine bişeyler veriyor en sevmediğim şeydir yaa hiç hoşlanmam karışılmasından
Bende. Kimsenin bebeğine izinsiz bişey vermem. 4 yaşında yeğenime çikolata vermeden önce ablama sorarım gizlice. Vereyim mi diye
Doğru olan o ya ben çevremde falan görünce de sinir olurum benim oğluma şuan büyük ama karışıyorlar ne verdiğime nasıl verdiğime ben onun ne zaman ne yiyeceğini veya nasıl yiyeceğini bilmiyorum sanki cahil muamelesi görmek çok sinir bozuyor 😒
Haklısın sinir olmakta.. Keşke insanlar daha anlayışlı olsa
Pekmezi cikarmistir
Pekmezdir canım mide sindirememiştir ama onun ağzına s.. .
Hiç gülesim yoktu 😂😂
Yok canım kan degıl bıldıgın pekmez çocuk sindirememiş
Kan niye kussun . Süt emdiği zaman nasıl süt kusuyorsa pekmezi çıkarmış bişey yok . Benimde rahmetli babanenm vermişti kızıma 4 aylıkken . Babaanne o daha minik yakar pekmez verme dedim . Nolucak bişi olmaz biz hep verirdik dedi . Ama uyardığım için bidaha vermedi. Eskiden veriyorlar mış onlar için doğal bişey.
Muhtemelen sindiremediği için kusmus olabilir güzelim , biraz daha takip et, alerji de olabilir dikkat et.
Alerji olduğunu nasıl anlıycam canım?
Hapşırma hırıltı nefes darlığı vücutta döküntü egzama görüntüsü gibi döküntüler canım bunlar varsa alerjidir yoksa pekmezi sindiremedi
Tamam canım dikkat edicem. Çok teşekkür ederim
Kaç aylık bebeğin
3 aylık
Pekmezi kusmustur. Bebekleri yediklerini sindiremez. Hele o ayda. Aynı şekilde çıkarıyorlar. Takip et sen yine de. Pekmez azsa bişey olmaz Allah'ın izniyle. Ama ne hakla verirler senden habersiz. Özellikle senin gitmeni de beklemişler. Pes.
Bundan başka kusmadı sanırım bir sıkıntı yok şükür. Benim de sinirlendiğim o. Arkamı dönüyorum arkamdan yapıyo
Canım pekmez o kan değil ki o
Bebeğin miğdesine ağır gelmiştir
1,477,975 soru
24,191,172 cevap
336,888 kullanıcı