0 oy
283 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,227 puan) tarafından

image

Kızlar bir önceki postuma bakar mısınız. Kırmızı kustu kan mı ne bu 😞

10 Cevaplar

0 oy
önce (5,162 puan) tarafından

Bence pekmezdi dilinde kalmış olabilir. Takip et canim. Önce ki postunu okudum cahiller arkadaşlığını kesmelisin, sana sormadan çocuğuna nasıl pekmez verebilir anlamıyorum 

AA öylemi o zaman biranne93 dediği doğru mide sindirememiştir 3 aylık çocuk sonuçta. Pekmez şekerle eş değer. Arkadaşını aradın mi 

önce (1,227 puan) tarafından

Aradım laf arasında söyledim tekrar özür diledi üzüldü kan gördüm falan dedim abarttım biraz 😅

önce (934 puan) tarafından

kiz kadinda diyecek manyakmidir nedir pekmez yedi diye kan mi kusar benek diye. akil var mantik var yav amma abarrttin okdara buyutcek bise yok.😀😀 sadece izinsiz bise yedirdigi icin sinir olur insan yani pekmez zaten icirilir bebege kan yapar  5 aydan sonra az az ek gidaya baslama zamanlarinda

İlk çocuğum ve henüz 3 aydır anneyim. İlk kez anne sütünden başka bir şey alıyor bebeğim. Pekmez için henüz erken olduğunu biliyorum. Ve kusmuğunda böyle bir şey görünce tereddüt etmem normal değil mi? Şuan bence sen abarttın ama neyse canım teşekkür ederim 

@Keklik hahhaha iyi yapmişsin. Böyle böyle ögrenecek anneden habersiz birşey yapilmayacağını. 

-Reklam-
0 oy
önce (31,166 puan) tarafından

Şimdi gördüm önceki postunu niye kan olsun tabiki değildir daha çok vakit geçmemiş büyük ihtimal sindiremedi o nedenle geri çıkardı o kişinin ne haddine ki başkasının minicik bebeğine bişeyler veriyor en sevmediğim şeydir yaa hiç hoşlanmam karışılmasından

+1

Bende. Kimsenin bebeğine izinsiz bişey vermem. 4 yaşında yeğenime çikolata vermeden önce ablama sorarım gizlice. Vereyim mi diye

önce (31,166 puan) tarafından

Doğru olan o ya ben çevremde falan görünce de sinir olurum benim oğluma şuan büyük ama karışıyorlar ne verdiğime nasıl verdiğime ben onun ne zaman ne yiyeceğini veya nasıl yiyeceğini bilmiyorum sanki cahil muamelesi görmek çok sinir bozuyor 😒

+1

Haklısın sinir olmakta.. Keşke insanlar daha anlayışlı olsa

0 oy
önce (4,255 puan) tarafından

Pekmezi cikarmistir

0 oy
önce (6,680 puan) tarafından

Pekmezdir canım mide sindirememiştir ama onun ağzına s.. .

Hiç gülesim yoktu 😂😂

0 oy
önce (2,191 puan) tarafından

Yok canım kan  degıl bıldıgın pekmez çocuk sindirememiş 

0 oy
önce (5,356 puan) tarafından

Kan niye kussun . Süt emdiği zaman nasıl süt kusuyorsa pekmezi çıkarmış bişey yok . Benimde rahmetli babanenm vermişti kızıma 4 aylıkken . Babaanne o daha minik yakar pekmez verme dedim . Nolucak bişi olmaz biz hep verirdik dedi . Ama uyardığım için bidaha vermedi. Eskiden veriyorlar mış onlar için doğal bişey. 

0 oy
önce (717 puan) tarafından

Muhtemelen sindiremediği için kusmus olabilir güzelim , biraz daha takip et, alerji de olabilir dikkat et.

Alerji olduğunu nasıl anlıycam canım? 

önce (717 puan) tarafından

Hapşırma hırıltı nefes darlığı vücutta döküntü egzama görüntüsü gibi döküntüler canım bunlar varsa alerjidir yoksa pekmezi sindiremedi 

Tamam canım dikkat edicem. Çok teşekkür ederim

0 oy
önce (7,455 puan) tarafından

Kaç aylık bebeğin

3 aylık

0 oy
önce (23,515 puan) tarafından

Pekmezi kusmustur. Bebekleri yediklerini sindiremez. Hele o ayda. Aynı şekilde çıkarıyorlar. Takip et sen yine de. Pekmez azsa bişey olmaz Allah'ın izniyle.  Ama ne hakla verirler senden habersiz. Özellikle senin gitmeni de beklemişler. Pes. 

Bundan başka kusmadı sanırım bir sıkıntı yok şükür. Benim de sinirlendiğim o. Arkamı dönüyorum arkamdan yapıyo

0 oy
önce (1,597 puan) tarafından

Canım pekmez o kan değil ki o

Bebeğin miğdesine ağır gelmiştir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 531 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 442 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 294 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 296 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,849 soru

24,189,303 cevap

336,821 kullanıcı

...