0 oy
662 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (460 puan) tarafından

Bebeğim 3.5aylık  grip olmuş  bogazı burnu tıkanmış sürekli öksürüyor doktora götürün demeyin lütfen götürünce damar yolu açılmıyor ve benim oğlumu çok fazla canını yakıyorlar hemşire bileğini falan sıkmıştı gitmek istemiyorum yani evde yapabileceğim neler var ya bana yumuşak bir şey göğsünün üstüne ver eşarp gibi dediler işe yarıyor mu ya da başka bir şey lütfen yardımcı olur musunuz kalın mı giydirsem yazlık mı 

Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi🙏🫶

27 Cevaplar

0 oy
önce (1,592 puan) tarafından

Canım geçmiş olsun doktora götür tabiki ihmal etme 

-Reklam-
0 oy
önce (506 puan) tarafından

Ya geçmiş olsun ama o çocuk zatürre falan olsa vicdanın nasil rahat olucak çocuğun kolunu sıkmasalar damar yolunu bulamazlar keyiften yapmıyorlar. Kızım prematüre o kadar çok ağlıyordu heryerden deniyolardı çok üzülüyordum ama onun iyiliği ve iyileşmesi için mecburdum

önce (460 puan) tarafından

İğne yoktu ortada bilegıni sıkıyor keşke fotosunu sılmeseydim mosmor olmuştu kavga ettik hatta bilegıni bırakt diyorum anlamıyor bende farkı daym bebeğimin iliği için ama hemşirenın yaptığı çok saçma 

0 oy
önce (3,475 puan) tarafından

Doktora götürmek zorundasınız üzgünüm ama evde o bebeğe doğal hiçbir yöntem yapamazsınız. Benim kızımın da asla damarı bulunmaz. 1 aylıkken 20 gün hastanede yattı, sonra bronşit oldu 1 hafta yattı. İlk 2 yaşında takılan serumları saymak istemiyorum. Öyle ki hemşireler öğrenmişti bizi. Gidince gene mi sen geldin diye hiçbiri kızıma yaklaşmak istemiyordu. Ama damar yolu zor bulunuyor diye çocuğumun sağlığını tehlikeye atacak değilim. Bebeklerde hastalıklar ciğere çabuk iniyor, yatış yapılırsa daha çok iğne yapmaları gerekecek. Ayrıca o kafadan çıkın, o çocuk daha çok doktora gidecek. Siz böyle yaparsanız biraz büyüdüğü zaman asla gitmek istemez

Eskıden doktor mu vardı diyicem linç yiyecegim ama doktor bile şoka uğradı yani bu hemşireler bu çocuk onu nasıl bu hale getirdi diye iğne yokken ortada hemşire çocuğumun bileğini sıkıyor bence hastanede enfeksiyon kaparak çocuk daha hasta hasta oluyor

önce (3,475 puan) tarafından

Götürme arkadaşım benim çocuğum değil. Ama bebeğiniz daha kötü olunca o beğenmediğiniz Doktorlardan umut beklemeyin. Evde tedavi etmeye devam edin. Hatta keşke doğumuda evde yapsaydınız. Eskiden doktorda mı doğuruyordu kadınlar

😂😂

Keşke 

0 oy
önce (13,491 puan) tarafından

Eğer emziriyorsan sen bol bol sarımsak ye bol bol emzir sana tavsiyem 

Sarımsağın ne etkisi olacak peki

önce (13,491 puan) tarafından

İyileştiriyor. Doğal antibiyotık etkisi. İnstagramdan varsa hastalanmayançocuk sayfasını incele

0 oy
önce (6,680 puan) tarafından

Enfeksiyon ilerleyeceğine damar yolu açılsın bronşite çevirebilir 

Canım bak sanki cahilmişim bitmiyor bunları okudum ya değilim o olaydan sonra hastaneden çıktım bebeğimin ateşi 40 tı ve çok şükür üç gün olmadı geçti ateşi indi düzeldi 

ya hastane çare değil maalesef

0 oy
önce (4,037 puan) tarafından

İlaçlı buhar makinayı dene çok iyidir

Burun serum suyunu koy içine buhar şekilde ver

Eczaneye git onlar daha iyi anlatır 

Geçmiş olsun canım 

İlaçlı buhar makinesi nerede satılıyor peki eczanede mi

önce (4,037 puan) tarafından

Evet orada da var 

Ben internetten aldım 

Nebulizatör diye geçiyor adı 

0 oy
önce (716 puan) tarafından

Soğanı ikiye bölüm 10 tane  karanfil sapla yatağına yakın yere koy burun tıkanıklığına çok iyi geliyor. Çocuklarım grip olunca yapıyorum rahat uyuyorlar elhamdülillah

Çok şükür hastaneye götür demeyip düzgün yorum yapan biri çıktı çok teşekkür ederim peki kaç gün kalacak başında

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 803 göst.
6 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 285 göst.
+1 oy
13 cevap 545 göst.
0 oy
3 cevap 143 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,519 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,840 soru

24,189,170 cevap

336,807 kullanıcı

...