Oglum duvarlari mahvetti duvar boyama maliyeti de yuksek ta gecen ssne 10 bine boyattm demişti arkadas
Ömrümde boyamadim becerebilir miyim tek basıma
Boyalara da bakıyorum netten sizce hangi renk karteladakiden hangisini seceyim
Simdiki kum beji
Bacım daha önce yapmadyssn risk alma derim bide karteladaki renk ile gelen renk aynı çıkmıyor bilgin olsun
Kendi evimi ben boyuyorum komşumunkide yaptık elim yatkındır zevkli bir işdir ben çok Dökmem ama hiç yapmayan biri nasıl becerir bilemem denemem lazım
1 ktu yani 3.5 kg luk alsam mı
Hayir beceremezsin
Basit duruyor ama
Yap o zaman harita gibi olmazsa bende isim değişeceğim 😀
Yeni boyattık canım biz tanıdığa 15k ya malzeme bize ait fiyatı
Pahali ya
Bızde evı boyadık malzeme 5bin civarı tuttu. Ama daha önce yapan bırıyle kalkış o işe su fln eklenıyo kıvamını tutturamazsan çöp olabılır malzemende.
Ya cevremde bildigim kadaryla herkes boyacıya boyatıyor
O zaman riske girme göründüğü kadar kolay degil hazırlık-temızlık asamaları zor zaten boyama degılde
benim oglnda icine etti seneye yaza boyatcm bnde. benim esim bi halttan anlamaz . kndimiz yapalim destm ben ustlnmek istemiorum o olayida. veririm parasini duzguncene boyatirim. kendim boyama isine girissrm esim orenses gibi otursa sinir olcam cunku her bo ku ben yaiyorum diye soylnip kavgaya yer ararim gerek yok yorulmaya da kavga etmeyede🤣
Benim kocişim prense eşim de öyle de evde yok eve mısafir davet etmek içimden gelmiyır bu yyuzden
Geçen sene 30 bin di bütün ev. Bu sene nasıl Allah bilir
İki artı bir evini eşim kendi boyadi 5 bin gibi bi fiyata çıkmıştık
Metrekaresini bilmiyorum da küçük 3 kiloluk mu neydi bir odaya yetti
Acele etmez iki güne yayarsan boyarsın. Ben bir astar boya sürdüm bir katta boyasını yaptım tek başıma. İkinci güne bıraksam son katı da yapabilirdim yani bence tek zorluğu fiziken yorması. Aklında bulunsun bir kat boya bi yarım saat bekle kurusun sonra ikinci katı yap. yerleri de tamamen kapla yoksa minicik damlalar sıçrıyor nokta nokta oluyor
3+1 ev 35 bine boyandı bu yaz boya ustadan
Çok zor tek başına ya
1,477,681 soru
24,187,048 cevap
336,705 kullanıcı