0 oy
222 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından

Kızlarr hayirli geceler biraz fikir alip dertlesmek istiyorum okursaniz sevinirim.ben evin tek kızı tek cocuguyum. Evliyim 4 cocugum var..ama bnm annem cook problemli bir kadin yani bisuru sey yasatti bize burda anlatmaya kalksam satirlar yetmez..benim eşimi hiç sevmedi hic istemedi ama yani o kim olsa sevmez istemez belki yargilicaksiniz ama iç detaylari cok daha farklı. Surekli laf soyler esime herseyi ondan bilir.ilk baslarda ailemle ayni memlekette yasadik sonra yapamadik orda esimin memleketine taşıdım diye esimi dahada göze aldı senelerdir sorun problemm sogudum artik bende haliyle annemin surekli imali laflari laf sokmalarindan yoruldum aramiyorum sormuyorum onlarda aramıyor..kendimi kotu evlat gibi hissediyorum ama ben elimden geleni yaptım..sizler olsaniz naparsiniz..yani iç detayini bilenler biz olsak asla konuşmayiz diolar ama babamada kıyamıyorum ama artik ne aramak ne gitmek istemiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,302 puan) tarafından

annen eşini neden beğenmiyor maddi mi kültürel mi sana mı yakıştıramıyor statü olarak 

önce (12 puan) tarafından

Yani sozde yanima yakistirmiyor her yönden ama benim annem malesef herkesle problemli ben evlenmezden once kendi aile icimizde problemdi smdi evlendikten sonrada esime yoneldi falan 

-Reklam-
0 oy
önce (4,297 puan) tarafından

Annelerine böyle nefret eden çocuklardan rabbim bizi esirgesin 

+1

Siz iyi okumadiniz galiba gerci neyse boyle dusunen birinin zatenn yorumu ysda cevabi cokta.mühim deil sizi kaideye almiyorum

0 oy
önce (8,888 puan) tarafından

Anne dediğin çocuğunu çok sever korur kollar onun iyiliğini mutluluğunu düşünür ona göre hareket eder. Böyle annelere çok şaşırıyorum... Bende olsam mesafe koyardım böyle insana. Ama babanla ilgili bir sorun yoksa onu devamlı ara sor durumu da anlat ki ortada kalmasın kime ne diyeceğini bilsin. 

Malesef canim :( bende cok uzuluyorum dedigim gibi uc detaylarda daha cook seyler var vmalesef evet babamla sorun yok ama oda beni aramaz sormaz iste

0 oy
önce (1,145 puan) tarafından

Mesafeli durun ama hiç aramamazlık da etmeyin, babanızı arayın madem nasılsınız iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı diye, bir ihtiyaçları olunca gidin yardım edin yinede , size kötü de olsa siz ona iyi olun. Madem huyunu biliyorsunuz duymazlıktan gelin. Anne baba hakkı önemli bırakın o üzen taraf olsun siz sabredin kazanırsınız inşaallah 

Evet hep ben zaten alttan aldim boyle dusundgum icin ama en sonbyine biseyler duydum ondan snra iste bendede artk ipler koptu

Bunu hep duyacaksınız anneniz bu yaştan sonra değişmeyecek kabul edin böyle devam edin , sorumluluğunuz var en azından ahirette ben elimden geleni yaptım Rabbim diyebilmek için 

Yani zaten yapiyorum ama olmuyor yoruldum artik konusmak bile gelmiyor icimden ama atadır die konusuyorum mecburiyet 

Allah size kolaylık versin sakinlik bol bol hoş görü versin inşallah kazanan taraf olursunuz :) ne yaşadığınızı da bilmiyorum uzaktan yorum yapmak kolay tabi 🤷

Malesef canm oyle tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 489 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 216 göst.
0 oy
0 cevap 67 göst.
0 oy
10 cevap 318 göst.