6ekim nasipse sezeryan planlı tabi ozaman kkadarda olabilir yani kaşlarim orman gibi oldu :D ne zaman aldirdiniz sizler planlı sezeryan olanlar
Hiç doğuma giderken kaşlarımı şu zaman aldırayım diye düşünmedim düzenli olarak aldırıyordum ama ne zaman temizleneyim diye düşündüm o da sürpriz olarak oğlum geldiği için doğurmama yakın alel acele temizlendim 😂
İşte nasipse günümüzü aldik temiz olsun bari bidaha zaten beyle cikamicam bı sure :(
cikarsin ya niye cikamayasin.kuafor yakinda bebek uyurkn esine birakirsin 3dort hafta idare eder aldirdigin kaş zaten.carsamba gunu gt aldir mesela 3 dort hadta snra gidersin yine
Kız al eline cımbızı yap kendin onun için birde kuaföre mi gidiyorsun 😁
Ben km kaş almak kim alayında yokluk tavuk gibi yapayım kendimi:D hayatta ellemem
Ben kaşlı gittim doğuma 😅vücudum temizdi ama kaşım bıyığım vardı erken doğum oldu oğlum Ogün çok huysuzdu aniden acile gitme kararı alınca da eşim işte hem hazırlan hem hazırla hem kaç al yapamadım dedim gidip gelirim kaldım öyle 😅
Benim planlı 7 Ekim sezeyandi biz 17 Eylül'de sancılardan dolayı elekdik :)
Ya gerçekten mi baya erken olmuş bzde durduk durduk bakalım suyum fazlayms oyuzden risklisin dedi 38+1de alicak işte ozamana gelmezse bir haftacik daha dayan die dua ediyom:D ya sancı bazen bende oluyo ama geçiyor dinlenjnce
1,477,659 soru
24,186,827 cevap
336,689 kullanıcı