0 oy
79 göst.
önce Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından

6ekim nasipse sezeryan planlı tabi ozaman kkadarda olabilir yani kaşlarim orman gibi oldu :D ne zaman aldirdiniz sizler planlı sezeryan olanlar 

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,275 puan) tarafından

Hiç doğuma giderken kaşlarımı şu zaman aldırayım diye düşünmedim düzenli olarak aldırıyordum  ama ne zaman temizleneyim diye düşündüm o da sürpriz olarak oğlum geldiği için doğurmama yakın alel acele temizlendim 😂

önce (39 puan) tarafından

İşte nasipse günümüzü aldik temiz olsun bari bidaha zaten beyle cikamicam bı sure :(

önce (912 puan) tarafından

cikarsin ya niye cikamayasin.kuafor yakinda bebek uyurkn esine birakirsin 3dort hafta idare eder aldirdigin kaş zaten.carsamba gunu gt aldir mesela 3 dort hadta snra gidersin yine

-Reklam-
0 oy
önce (692 puan) tarafından

Kız al eline cımbızı yap kendin onun için birde kuaföre mi gidiyorsun 😁

Ben km kaş almak kim alayında yokluk tavuk gibi yapayım kendimi:D hayatta ellemem

0 oy
önce (3,146 puan) tarafından

Ben kaşlı gittim doğuma 😅vücudum temizdi ama kaşım bıyığım vardı erken doğum oldu oğlum Ogün çok huysuzdu aniden acile gitme kararı alınca da eşim işte hem hazırlan hem hazırla hem kaç al yapamadım dedim gidip gelirim kaldım öyle 😅

0 oy
önce (3 puan) tarafından

Benim planlı 7 Ekim sezeyandi biz 17 Eylül'de sancılardan dolayı elekdik :)

Ya gerçekten mi baya erken olmuş bzde durduk durduk bakalım suyum fazlayms oyuzden risklisin dedi 38+1de alicak işte ozamana gelmezse bir haftacik daha dayan die dua ediyom:D ya sancı bazen bende oluyo ama geçiyor dinlenjnce 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 179 göst.
12 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Bencee (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
27 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kelebek.34 (1,974 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,256 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.

Kategoriler

1,477,659 soru

24,186,827 cevap

336,689 kullanıcı

...