bazi anneler uyur bazıları uyuyamaz💜💜yapmam lazımdır çünkü ☺️
Benim kız uyudu eşim geceye gidiyo yatıp uyucem bende yanında birazdan
Benim misafir vardı çok yoruldum işleri bitirdim az durup yatacam artık
İnsan yatınca kemikleri ağrıyo artık gündüz çok belli etmiyo ama benimki geceb ağrıyo valla
Aynen tam şuanki halimi anlatın ya okadar kotü ağrıyo ki sanki dövmüşver gibi
🤗yat Allah rahatlık versin size
Sağol canım sanada
Ellerine sağlık ben hiç beceremem sabrım da yetmez çok isterdim bi maharetim olsun ama yok 😅
Benimde gece anlığı 😟 2 çocukta hasta
Daha iyi olurlar inşallah sanada güç kuvvet versin 🙏
@Sweety_97 Çok teşekkür ederim vallahi tam iyileştiler dedim bende evde kendi yaptığım bakımları gevşettim bi baktım başa sardı 2 gündür yine başladım vicsk baby balm sürüyorum göğsüne iyi geliyor o öksürüğe deneyebilirsin ben bıraktığım için tekrarladı, birde ayak altına saf Zeytinyağı sarımsak rendesi yapıyırum bu karışıma özellikle öksürük için çörekotu yağıda ekleniyormuş yarın aktaran alacağım Allah razı olsun canım inşallah sizede şifa verir rabbim çok geçmiş olsun ❤️
Salgın var işte dikkat et inş çabuk toparlarlar kürü oksuruk benimki dede var
İnşallah canım teşekkür ederim ❤️
Zeytinyağı sarımsak bulunduruyorum hava soğuyunca, iki sene kadar oldu öğrendim
Vıck iyi dedın sağ ol deneyeyim 🙏
Kolay gelsin ☺️
Benim anlık
😂iyiki komşu değiliz
Niye niye😀
Onun bunun dedikodusunu yapıyorlar sabah akşam sonra böyle şeylere günah günah diye geziyorlar ya ayar oluyorum 😂
Bebemi zor uyuttum ses istemem
@idilto kim günah dedi herkesin günahı kendi yükü...
Sessız sessiz takılıyoruz bendede var biliyorsun iki küçük 😀 uyuyorlar odalarında
İdilim koyunu da keçiyi de kendi bacağından asar kim ne konuşuyor dert edemem hayat kısa 😘
Aman şirinim 😂❤️
Boş ver biz bir birbirimizi biliriz 😘😘😘😘
Yatsınlar Allah rahatlık versin onlara sizde kendi halinize artık kudurun durun🤭
Hahahh biz yıllardır fix3.4 e kadar takılırız gündüz iş güç çoçuk vakit yokki 😀
Seninkide uyuduysa dinlen
Lifimi bitirip yaticam canım bende uyuyo benimkiler
Hoopp yorum Uçar hadi size iyi eğlenceli geceler 🌹🌹
Kolay gelsin kuzum , bende çocukları uyuttum etrafı toparladım, çamaşır katladim bir güzel duş aldım ve Kur'an okudum , şimdi girdim yatağa
Allah kabul etsin iyi geceler
Bide ben eski nick ..İsa değiştirdim öyle bilgin olsun belki yazmak istemezsin olabilir
Allah razı olsun inşallah, biliyorum ve fark etmedin ama benim nickimde SY iken gayet güzel yorum yapıyordun, sıkıntı yok ben kinci bir insan değilim herhangi bir düşmanlığımızda yok böyle şeylere takılma canım
Sy evet biliyorum evet olsun bazen bilmeden yaziyolar diye yazmak istedim yoksa benim bı sıkıntım yok kimseyle seninlede aramda bişey geçmedi zaten☺️
☺️☺️
1,477,674 soru
24,186,993 cevap
336,702 kullanıcı