+1 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bazen idrak edemiyorum ama rabbim imandan Kuran'dan ayırmasın beni diye dua ediyorum 

image

1 cevap

+1 oy
(1,092 puan) tarafından

Çok dogru canım bazen tam böyle isyan edecek duruma geliyor insan ama sonra ya üstesinden geliyorsun rabbim o sabri da veriyor ve birşeyler öğreniyorsun o çaresizliginden ya da bunda da varmış cidden bir hayır diyorsun Allah sana o hayrı elbet gösteriyor. 

Benden de bu gelsin 

image

tarafından

Amin amin amin canim benim annesi hâlâ battaniyesi ile uyuyor kokluyor kokluyor ama boş iste

tarafından

Ambulnsa verirken sıkı sıkı sarmış battaniyeye ambulansdakiler geri vermiş battaniyeyi yıktı ortalığı sarın çocuğumu o çok üşür diye 😢😢😢😢😢

(1,092 puan) tarafından

Yazık ya 😔 Allahım şu mübarek günlerde o annenin yardımcısı olsun sabır versin inşallah.

tarafından

Allah gönlüne ferahlık versin inşallah evlat acısı çok zor geçen ay benim 3nsira olan gece nöbet kriz gecirdi babası aldı gitti bebek var diye benide goturmedi onlar gelene kadar ne hissettim Allah bilir çok zor rabbim güç versin.

(1,741 puan) tarafından

@Emineninanesii burnumun direği sızladı Allah sabirlar versin sizede evladinizada. Cok kötü oldum okurken. Allah gönlünüze ferahlik versin 🙏

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 444 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 782 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 611 göst.
0 oy
14 cevap 494 göst.

Kategoriler

1,472,287 soru

24,109,378 cevap

332,875 kullanıcı

...