+1 oy
254 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,885 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar 1 senedr kurutma makinesi almak istiyorum. Bazı sebeplerden geçen sene alamadk. Şimdi eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Kış gelince çamaşır yıkama işini asla sevmiyorum. Kurutmasj hep bi sorun. Beyaz eşyalarm beko. O yüzden alınca yine beko dan alırm. Aklıma takılan kıyafeti küçülüp küçültmediği.. memnun olanlar veya olmayan lar yorum yazarsa sevinirim. Birde hangi marakayı kullanıyorsunz. Şimdiden teşekkür ederim. 

13 Cevaplar

+1 oy
önce (2,407 puan) tarafından

Bazı programlarda bazı kumaşları küçültüyor evet. Yani hem programına göre hem kumaş kalitesine göre değişiyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (116 puan) tarafından

Beko nalet Bir marka bende var ama balkona asıyorum yine evde kıyafet bırakmadı mahfoldu elbiseler

+1 oy
önce (15,314 puan) tarafından

Bi beden büyük alıyorum ilk yıkamada Bi tık evet ama büyük nimet. Benim için çamaşır dert olmaktan çıktı.

+1 oy
önce (8,887 puan) tarafından

Evet en iyisi de olsa çekiyor ama devamlı değil ilk kurutmada sadece. Mesela denedim yeni kıyafet aldım ölçtüm 2,5 cm enden 2,5 cm boydan küçükltü. 

+1 oy
önce (973 puan) tarafından

Doğru programa atarsan küçültmez. Ben bosch kullanıyorum şimdiye kadar küçülen hiç kıyafet olmadı

önce (2,001 puan) tarafından

Hangi program kullanıyorsunuz acaba

+1 oy
önce (63 puan) tarafından

Çok büyük kolaylık. 

Küçültüyor. Ben bu yüzden özelikle  çocuklara hep bir iki beden daha büyük kıyafet alıyorum 

+1 oy
önce (3,175 puan) tarafından

Özellikle pamuklu olan çocuk kıyafetlerini küçültüyor. Ben kızıma hep iki beden büyük alıyorum. Eşim bir kere yanlış programa atmış onun da bir tişörtü küçülmüştü ama onun dışında bizim kıyafetlerimize pek bir şey olmadı. Ben genelde hassas ayar kullaniyorum

+1 oy
önce (1,140 puan) tarafından

Ben pamuklu akletleri küçülttüğünü farkettim, onları da büyük alıyorum artık bir tık , benimki Electrolux memnunum hergün çamaşır yıkanıyor kuruyor katlanıyor hızlı oluyor yani , olmayınca asa bekle kışın zaten kurumuyor asacak yer dert oluyor vs hem çocuk varsa büyük kolaylık oluyor 

+1 oy
önce (10,245 puan) tarafından

Altus kullanıyorum evet bazı kumaşlarda küçülme oluyor 

+1 oy
önce (937 puan) tarafından

Bende hoover var küçülme yapmadı başka markaları bilmiyorum sadece lastik kızımları çabuk eskiyor

+1 oy
önce (716 puan) tarafından

Herkes küçültüyor demiş ama ben 4 senedir kullanıyorum hiç öyle bir problem yaşamadım 

Markası nedir acaba

önce (716 puan) tarafından

Hoover canım 

Teşekkür ederim canım model yazar mısın acaba bosch camaşır makinesinin üstüne uyar mı

0 oy
önce (4,848 puan) tarafından

Doğru kullanımda bir şey olmuyor. Ablam 1 yıldır kullanıyor markası profilo çok memnun 

0 oy
önce (1,592 puan) tarafından

Canım kurutmalarda özellikle kıl tüy cok oluyor diye duymuştum ama ben kurutma almadım normal kullanıyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
0 oy
10 cevap 250 göst.
0 oy
11 cevap 580 göst.
0 oy
13 cevap 524 göst.

Kategoriler

1,477,838 soru

24,189,126 cevap