0 oy
283 göst.
önce Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından

Merhaba 75 dolgulu südyende bile içinde boşluk kalıyor napabilirim oğlumuda baya emzirdim sonrasında yine küçüldü birazda sarktı estetik parasıda yok artık şırıngayla bişeylerle doldurcam az kaldı piskolojim bozuldu 😅 tavsiye verin lütfen

12 Cevaplar

+1 oy
önce (623 puan) tarafından

Şırınga ile doldurma?? Şaka yapıyorsun bence aksini düşünmek bile ürkütücü 

önce (54 puan) tarafından
+2

İnanmadın değil mi?  Şaka yapıyorsun bence aksini düşünmek dahi istemiyorum 😃

-Reklam-
+1 oy
önce (5,363 puan) tarafından

Tek çare silikon başka ne çaresi olabilir ki bide yapay zeka ya sormuşsun şaşır artık. Bende küçülsün istiyorum 90 c takıyorum boyun ve sırt ağrısı yapıyor bide boyun eğriliği başladı

0 oy
önce (129 puan) tarafından

:) benimde küçük ama çok memnunum seviyorum büyük göğüslulerde şikayet ediyor büyük diye 

önce (177 puan) tarafından

Ya ne büyük neküçük 80 85 idal bence böyle erkek gibi hissediyorum kendimi ben 😅 deniycem ama inşallah hastahanelik olmam

önce (129 puan) tarafından

Kız saçmalama bende 80 bedenim göğüste yani çokta kafana takma psikolojini bozarsin küçükte güzel ne var bunda 

Ne biliyim ya inşallah bende severim birgün gögüslerimi yapay zekaya sordum zararlı dedi onuda yapamıycam inşallah kendiliginden büyür 🥲😅

0 oy
önce (5,830 puan) tarafından

Ay deli misin birak ne guzel iste ne o oyle kafam kadar cok mu iyi oluyo saniyosun valla cok zor 

Kafa kadar degilde bi 85 yada 80 olsa yine yeterr ya inşallah hastahanelik olmam 🤣

önce (5,830 puan) tarafından

Kac kilosun sen 

56 ama kilolu olduğum zamanlarda oldu 65 falan daha çok bacaklarımda basenlere gidiyor göbeği gidiyor kola gidiyor Ama oraya bir türlü gidemiyor😅

0 oy

. Yokmu bi çaree

0 oy
önce (4,294 puan) tarafından

Silikondan başka çare yok

0 oy
önce (6,292 puan) tarafından

Kız delirme küçük göğüs diye sorun mı varmış dertsiz başına dert arama. Göğsün ölçüsüyle erkekler ilgilenir sen niye büyüsün istiyorsun. Erkekler için de saçma sapan işlere kalkışılır mı. Hele de ucunda sağlık varsa. 

0 oy
önce (54 puan) tarafından

Çilek yağ onerırım ama saf ve düzenli kullanım

Ne kadar sürede bir kullanmalıyım

önce (306 puan) tarafından

Ben o çilek yağı kullandım hemde baya uzun bir süre hiçbir işe yaramadi

0 oy
önce (116 puan) tarafından

Eee ne güzel benim yaşım küçük yani çok büyük değil göğüslerim büyük 2 çocuk emzirdim ama yine küçülmesi o yüzden sırt ağrısı omuz ağrısı çok oluyor şükret cnm haline eşime hata dedim kucultecem bırakmadı Rabbim vermiş rabbimin verdiği her şey güzel kucultmem böyle kalsin Rabbim tutmasın beni 

Benimki küçük olduğu halde belim boynum ağrıyor düzleşme var büyük olsada iyi olurdu yani

0 oy
önce (3,175 puan) tarafından

Ben bunu ergenken daha çok kafama takıyordum. Benimki de küçük ve ben de açıkçası biraz daha büyük olmasını isterdim ama yapacak bir şey yok estetikten başka. Onu da ben göze almam açıkçası. 

Ben alırdımda para yok

0 oy
önce (872 puan) tarafından

Civanperçemi şerbetçiotu al biri bitince diğerini kullan sabah akşam demle iç

Hemen deniycem teşekkür ederim

0 oy
önce (1,692 puan) tarafından

Her gün yatmadan çörekotu yağı ile masaj yap. Benim de hiç yoktu bekarken elime bile gelmiyordu. Masaj yaparak biraz büyüdü en azından elime gelir oldu. Ben de çok kafaya takardim kızımı emzirdim gene dolmadi. Şimdi ikinciyi emziriyorum şuan büyüdü ama aşırı rahatsız ediyor. Alışık da olmayınca heralde. Geri küçülsun istiyorum 😂

Ayy ben emzirirken çok hoşuma gidiyodu büyümüştü deniycem teşekkür ederim

önce (1,692 puan) tarafından

Benim de başta hoşuma gidiyordu şuan rahatsız olmaya başladım rahata alışmışım 😂😂

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 227 göst.
0 oy
6 cevap 458 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde clk38 (1,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Nisanur_ (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 300 göst.
3 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,656 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,944 soru

24,190,541 cevap

336,868 kullanıcı

...