0 oy
269 göst.
önce Diğer kategorisinde (26,889 puan) tarafından

Hadi ben başlayım o zaman geleneği bozmayım ☺️😃

Sağlık ocağından tetanoz aşısı için çağırdılar gebelikte vuruluyor ya gittim 1 doz vursak yeter 2 gebelik arası yakın dediler neyse vuruldum iğneyi hemşire seneye bu ay 1 doz daha vurulacaksin dedi ben sadece gebelikte vuruluyor diye biliyorum halbuki bellli bir yaşın üzerinde ki kadınlarda 5 doza kadar her yıl 1 defa vuruluyormus bilmiyordum 

Ne alaka benim seneye yine hamile olacağımı mi düşünüyorsunuz üst üste hamile kalmış olabilirim ama seneye de hamile olmamı size düşündüren ne diye yükseldim biraz kadın baka kaldı sonra kahkaha atmaya başladı durumu açıkladı gülmeye devam ederek ben çok utandım ama eve geldim eşime de anlattım oda güldü şimdi aklıma gelince bende gülüyorum kendi rezilligime 🤣🤣🤣 

Hadi sizde anlatın az nesemiz yerine gelsin çok sessiz buralar 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👯👯👯👯👯👯

9 Cevaplar

+1 oy
önce (5,806 puan) tarafından

Ahahaha bu cok iyiydi ben hatirlatamadim biraz dusunup yazcam 

önce (26,889 puan) tarafından

Kadın beni kuluçka makinası sandı heralde falan diyorum hemşirelerden biriyle çok iyiyim öteki yeni gelmiş ona baksana ne diyor bana falan diyorum biraz da gebelik gerginliği çok utandım ama sonra kendime  Allah'ın cahili bilmiyorsun niye yukseliyorsun diyorum özür diledim kadından baya 🤣🤣🤣

önce (5,806 puan) tarafından

Ama haklisin hayatim 

-Reklam-
+1 oy
önce (112 puan) tarafından

Dolmuştan inince şoföre görüşürüz demiştim adam ***** ***** yüzüme baktı eve kadar utancımdan kafamı kaldıramadım hala da unutmuyorum

Fırına gidip alacağımi alıp afiyet olsun demiş insanım defalarca 🤣🤣 eski bir esnaf olarak o günlerim geliyor aklıma eşimi yolluyorum artık kendim inmiyorum 🤣🤣🤣

:) sende de ne maceralar var :D

Benim kafam çok dalgın 🤣🤣 birde etrafımda hep kendim gibi deli dolu insanlar var daha bugün eşimin işçilerinden birinin karısı kaynanma oğlun sürekli kocami arıyor gelinin doğurdu heralde demiş eşimde iş için arıyor adamı adam da evde yokmuş telefon evde kalmış kadında acmiyormus bizdede misafir var mutfakta gözleme yapıp sıcak sıcak yiyoruz telefonlarda içerde kaynanam gelmiş gelin doğurdu diye 🤣🤣🤣🤣 dogursam kocamın elemanını niye arayalım ki kadın da kırık heralde biraz 🤣🤣 görümcem kaynanam koşa koşa gelmişler dogursam evde ne işim var ayrıca 🤣🤣

Alemsinjz valla yanınızda yaslanmaz insan :D

Kocam da etrafımda bir tane düzgün insan yok hepsi kırık karımda dahil diyor ama kendi de bizden aşağı kalır yanı yok korle yatan şaşı kalkar 🤣🤣

+1 oy
önce (368 puan) tarafından

İlk evlendigim zaman hamilelik nedir nasıl hamile kalınır blmyrdm . Hamileydm hiç hamilelikle ilgili bsy blmyrm kanamam oldu alttan muame edilmesi kanamam vardı acile gittik devletteki acile saat gece 12 1 arası sıra aldım ail doğumhane kanamam olduğunu belirttim ön sıradan aldılar kanama olduğu için içeri girdim kanamam ve agrimin olduğunu söyledim kanama olunca bebek ölüyor blmyrm tabi ilk hamilelgm sonra hemşire bana ddi hanımefendi hasta çok lütfen kendinizi ayarlayıp çatala otururmusunz alttan muane edlck. Şimdi çatal nedir blmyrm durdum yani çatal ne bldgmz çatalı demyr heralde kendi kendime ddilten sonra oda da çatala benzeyen bişey aradım durdum yok çatala benzeyen bsy yok hemşire de içerde musaitim gel dememi beklyr yarım saat oldu catali aryrm çatal da gözümün önünde tabi :)) baktım bulamyrm hemşire içeri girdi neden çatala oturmadnz hnimefendi ddm hemşire hanım kusura bakmayın ama benim bu ilk gebelgm hiç bsy blmyrm çatal nedir :)) hemşire durup böyle sesli ddi Allah'ım bunlar bana mı denek glyr cattom ya bu kadar olamaz :) çatalı gösterdi ddm şimdi çatal bu mu sabahtandir yanından gidip geldim çok gülmüştüm sonra çatala benzyr mu diye çok baktım benzyrmys :))

Ay o çatala oturma travması çok başka ben bildiğim halde buna nasıl oturcam ki demiştim Dr a iğrenç bişey 😏

Parmak olayı berbat iğrenç 

Aşkım parmak olayı olmadı da kocaman bişey soktular o daha berbat emin ol 🥹😪

Nromal doğum yaptım bir kere de kürtaj oldum hiç bsy bilmeyen halimle :)

önce (7,417 puan) tarafından

Doktordan doktora da değişiyor ama kimisi hissetirmeden sokuyor kimisi acıtıyor bide elini sokanlar var o daha beter 

+1 oy
önce (7,073 puan) tarafından

Ben eczane de çalıştığım için markete alış veriş yapmaya gidince kasiyerden para üstünü alınca hayırlı işler diyeceğime geçmiş olsun demiştim hem de bir çok kez bu şekilde yaptım

+1

O an çok utanıyor insan dimi 🤣🤣

önce (7,073 puan) tarafından

Evet çok utanmıştımdım kasiyer bana tşk ederim ama hasta değilim demiş ti 😊

+1 oy
önce (943 puan) tarafından

Kız tatoz dedin benimki aklıma geldi. Bende şimdi 30 haftalık hamileyim. Kızım dolma kalemle her yerimi çizdi etti kolumda çizmizti unuttum sabah aşıya gittim bende aşımı oldum eve geldim bi baktım kolum resim defteri gibi hemşire bişey demedi ama aklımdan çıkmıyor acaba görünce ne düşündü diye. 

Çocuk yanibdaysa onun yaptığını tahmin etmiştir 🤣🤣

önce (943 puan) tarafından

İnşallah kızım yanımdaydı. Aklıma geldikçe utanıyorum. 😂

+1 oy
önce (3,446 puan) tarafından

Benimki trajikomik.

Birgün kızkardeşlerimle çarşıda oturan ablama gideceğiz.

Neyse durakta eniştemi bekliyoruz bizi arkadaşının arabasıyla alacak.

Baya bekledik böyle.en son kardeşime dedim arabanın rengi ne belki geldi bizi görmediler.trafikte kilit.belki ilerde durmuştur dedim.araba kırmızı renkte dedi kardeşim.

Aa bak ilerde kırmızı araba var dedim.içindeki adamda bana bakıyor.bende eştemin arkadaşı sandım.arabaya  doğru giidyorum adamın bakışları değişiyor gülüyor bildiğin.arkadan kardeşim tuttu kolumdan o değil nereye gidiyorsun demişti.kardeşim gelip tutmasa saf gibi arqbayada binerdim ben😂

Bende yaptım bunu ama ben kapısını açtım arabanın 🤣🤣 markete gitmiştik bişey unuttuk ben bekliyorum sen git al dedi az ileri durmus yerine de bizim arabanın aynı renginden çıktım direk arabaya yöneldim kapıyı açtım şok başka adam direk geri kapattım ama adam ml ml bakiyor pardon diyip kaçtım kocam ilerde kocama anlattim çok kızmıştı ee napim camlar filmli gözükmüyor içi bizimde filmli 

+1 oy
önce (3,147 puan) tarafından

Bugün e bebekten Philips Avent biberon biberon emziği normal emzik felan aldım kasada kadın hızlı hızlı bişi dedi anlamadım sadece Philips Aventten alışveriş yaptığım için önlük satıyorlarmış onu anladım kucağımda bebek elimde poşetler vardı hızlı çıkmak istedim direk lafı bitmeden istemiyorum dedim kadın suratıma baktı elindekini bıraktı sonra bi jeton düştü ne dediğini anladım meğersum şu aktivite önlüğü gibi önlükler var ya kollarıda giymeli o 10 kuruş muş 😅 yok deyince hani 10 kuruş neden almıyorsun givi baktı aldım utandım o sırada bende sinir oldum ama sonradan kendime güldüm 😅

🤣🤣 kız bedavaymis haklı bakış atmakta 🤣🤣

önce (3,147 puan) tarafından

İdrak edemedim o sırada 😅 bende şunuda ister misiniz bunu da ister misiniz diye soruyorlar ya öyle bir şey diyor sandım 😅

+1 oy
önce (6,122 puan) tarafından

😂😂 komik olmuş

benim de rezil çok anım var ama şu an gelmiyor aklıma 😅

Aklına gelince anlat 🤣🤣

0 oy
önce (4,235 puan) tarafından

Halilarını yıkamaya vermiştim bebekte küçük kafada yorgun çocuk bana en geç cuma günü getirirz dedi cuma günü çocuğu aradım abla cumadan sonra getircem dedi ama sen bana böyle demedin dedim haftaya geç olur öyle konuşmadık diyorum cocuk diyor abla camadan sonra getircem diyor oo haftaya olmaz o iş diyorum ben hala abla diyor cuma namazını kılıp getircem o günde cumaymis 😂😂😂  bende  3 4 günlük lohusayim gülemiyorum dikişlerim acicak diye ablam ne oldu diyor bana hatırlat sonra bu olayı anlatacağım dedim  suan cem yılmaz isine döndü benim iş diye kendi kendime gülmüştüm 😀😀

İlgili sorular

+3 oy
26 cevap 2,318 göst.
0 oy
2 cevap 273 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde gokce.resul (257 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 292 göst.
+1 oy
25 cevap 1,559 göst.

Kategoriler

1,477,692 soru