0 oy
496 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,448 puan) tarafından

Kızlar sizinde küçükken sahip olmak istediğiniz ama olamadığınız oyuncak varmı.

Ben hep barbie evim olsun isterdim.

Annemde kutudan yapardı.

Ama ne zaman reklamlards görsem hep içime oturur 

28 Cevaplar

0 oy
önce (594 puan) tarafından

38 yaşındayım hiç bisikletim olmadı geçen de eşimle konuştuk kullanırsan alayım dedi ama kendime güvenim yok istemem dedim 🥲🥲

önce (3,448 puan) tarafından

Ya benimde olmadı ve sürmeyi de bilmem.bir kere arkadaşım öğretmek istedi çalılara uçtum.o gün bitti hevesim.şimdi evlendim traktör sürüyorum o daha kolay😂

-Reklam-
0 oy
önce (27,101 puan) tarafından

Sihirli annem de kızların odasında bebek evi vardı ve içinde arabalı bebekler o kadar isterdim ki onu İçim giderdi her görmem de ☺️ onların taktiği tokalar kiyafetler falan çok ilgimi çekerdi 

Ben küçükken reklamları çok çıkardı.alt katta havuzu olurdu.

Barbie bebek sevmesem tam bi oğlan çocuğuydum hiç sevmezdim toka takmayı saçlarımı hep açık bırakırdım

0 oy
önce (6,146 puan) tarafından

akülü araba 😂😂 kızımın araba sevdası benden de geçmiş olabilr😂

Bende gerçeiğini istiyorum😂sürersem daha durmam yerimde

0 oy
önce (131 puan) tarafından

Sukur ailem elinden geleni yapti ama jmkanlar tabi hepsine yetmedi:)

Ay ben oyle oyuncaklara fln bayilirik su yaşımda bile oyle seyler görünce icim kipir kipir olur

Kucuk camasir makinesi bulasik makinesi gibi esylar vardi ona hrp özenmişimdir kutu icinde makineler dolaplar falan cok hosuma giderdi

Ya bende çok seviyorum minyatür eşyaları

0 oy
önce (5,822 puan) tarafından

Vay yavrum be hayalin barbie evimiydi benimde barbie bebegin kendisiydi 

Babanemlerle birlikte oturuyoduk babam calistigini oylece dedeme verirdi annemin altinlari falan filan hepsi de dedemin evine vermisler zaten yaslar 16 17 cocuklari olmus 18 de hadi cocuguna oyuncak alcakmjs bak bak dedem para koklatir mi kuzenimin eski oyuncaklari konu komsunun getirdikleri onlarla oynardim bi kere babam bi bebek almisti ayri eve ciktiktan sonra hic unutmam memleketten geldik supriz yapmis yatagimin uzerine koymuştu tabi ayri eve ciktiktan sonra oldu bu da kayboldu gitti o bebekte bi tane halam temizlige gittigi kadin vermisti cakiye benzer bi bebek gorsen bilirsin bi ara cok meshurdu modasi gecince cocugu sikilmis o da halama vermis bana getirmisti simdide oglum oynuyo 

0 oy
önce (10,053 puan) tarafından

Bir tane bez bebeğim vardı başka  oyuncak istemezdim hiç hala daha durur hatıra diye nereye koydum bilmiyom bulamiyom bayadir 

0 oy
önce (263 puan) tarafından

Hiç hatırlamıyorum babamın parası bitmesin diye hiç bişey istemedim🥲🥲

0 oy
önce (497 puan) tarafından

Çocukluğumda kapiciydik biz binadaki herkesin pateni vardı çok imranirdim babamdan istedim galiba ağlamışım baya gitmiş bana silikon tekerli yeni çıkmış ondan aldı çok mutlu olmusum sonra annem dediki o pateni almak için 3 maaşını çekti baban öyle kaldı içimde yoksa bizim zamanımızda oyuncak ihtiyacı olmazdı seksek körebe Kemer sokaktan eve gelmezdik

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,301 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hilalyyy (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 426 göst.
0 oy
31 cevap 1,629 göst.
1 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Öyküm* (1,455 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 1,066 göst.
25 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ⚘GüLoM⚘ (2,133 puan) tarafından soruldu