0 oy
355 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,784 puan) tarafından

Oğlumun doğum günü geçen sene evde kutlanmıştık kendi aramizda ona bile çağırmıştim 

Ama nefret ediyorum valla çok gereksiz maddi manevi yarari yok 

Nafakada vermiyor beter olasica.

Bu sene hiç aklımda yoktu çağırmak 

Oğlum görüntülü konuşurken sende gelcen doğum gunume dedi 

Dedim işi vardir onun gelck falan dedi 

Napsam bu yüzsüzu cagirsam mi oglum için 

Yada zaten yok gerek yok mu

Bilemedm

Çocukta büyüyünce farkedck zaten

Dört yaşına giriyoruz 

14 Cevaplar

+1 oy
önce (3,444 puan) tarafından

Her sene çocuğun gelmesini istese çağıracakmısın

Bence oğluna güzelce anlatmalısın babasının gelemeyeceğini,babasıda kendisi kutlasın

Hiçbir işe yaramayan erkeklerden nefret ederim.hem elini cebine sokmasın,hem aç karnını doyursun 

Çağırma bence

önce (2,784 puan) tarafından

Aynen inan bir tane bez alip gelmisligi yok kapıya yalandan cnm oglum cicim oğlum bide ayda 15 günde bir evimizin önündeki parkta oynatıyor 

Bir kuruş vermiyor 

Param yok olunca vericem diyor evden de çıkmıyor annesinin evine gitmiyor hala kira veriyor çocuğa para yok 

önce (910 puan) tarafından

esin dogrunduzgun es olsa sonucta medeni sekilde bayramlarda gorusur cocugu gezdirirsiniz arada bi hep birlik yemege gdilir arada bi cocugu biyere giturulur vs vs ama ilgisiz medeniyetsiz adamsa da bkendisi cocugun dogum gununu kutlamak icin gotursun biyerde ye icisinler pasta uflesinler minik bi pastacafede. surekli gorusmeye gerek yok medeni sekilde ayrilmadiysaniz dost kalma niyetle ayrilmadiysaniz

-Reklam-
+1 oy
önce (23,500 puan) tarafından

Çocuk.istiyorsa çağır . Vicdani varsa gelir. Çocuğun için de sen de mecbur dayanacaksin. 

Gelir yüzsüz gelirde 

Yani ne bileyim mantiksiz ve anlamsız geliyor 

önce (23,500 puan) tarafından

Tabi sana göre öyle gelir ama çocuğun çok mutlu olur. Onun için söyledim ben de zaten 

+1 oy
önce (1,224 puan) tarafından

Boşansan da boşanmasan da  ne oluyorsa çocuklara oluyor hep 😟 ne yorum yapacağımı bilemedim. Senin için kör olasıca olabilir ama çocuk için babadır akli sadece baba olduğuna yetiyor. Yok desen ona zarar evet desen sana zarar bilemedim ben çocuğa üzüldüm doğrusu 

Yok bana zararı yokta 

Çocuğum içinde anlamsiz zaten gerçek sevgi değil yani bende çocuğuma üzülüyorum zaten 

Çocuk bilmediği için anca onu kandırıyor işte nerden bilsn çocuk 

Zaten oyun alani olucak onuda gözü görmez aslında 

önce (1,224 puan) tarafından

Çağırma o zaman dediğin kadar gereksiz bir babaysa ha var ha yok diyelim

Öyle malesef öyle 

Çocuğunda arayinca geliyor aklına 

+1 oy
önce (233 puan) tarafından

Tabiki çağırmamalısın. Çocuğunun yanında olmak isteyen kendi arar gelmek istiyorum saat kaçta geleyım diye.

Ay yok onda o akıl yok zatende nerde o düşünce kız komik geldi 

+1 oy
önce (7,411 puan) tarafından

Çocuğun mutlu olacaksa çağır 🥺

+1 oy
önce (1,635 puan) tarafından

Arkadaşm eşinden ayrı adam nafakada veriyor ama hiç bir doğum gününe gelmedi şuana kadar Arkadaşm evinde kutlar babalarıdq görüş günlerinde ayrı kutlar en doğrusu bu bence 

+1 oy
önce (2,775 puan) tarafından

Ayy çağırma ne biçim baba dusunmuyorsa sen hiç düşünme oğluna işinin olduğunu gelemicegimi anlat zmnla büyüdükçe anlar çok isterse kendi de kutlar pasta alıp zatn yardımı yokmuş 

+1 oy
önce (504 puan) tarafından

Çocuk istiyorsa çağırılır

+1 oy
önce (8,140 puan) tarafından

Anne ve babanın aynı ortam da olması çocuğunuzu mutlu edecektir. Bence çağırmalısın. 

+1 oy
önce (1,714 puan) tarafından

Ne olursa olsun babası ben kendimi senin yerine koydum sırf çocuğum istedi diye çağırırım ya 

+1 oy
önce (28,460 puan) tarafından

Canım şöyle düşün sizin için duygusal şeyler bitmiş olsada ortak bi çocuk var ve ömür boyu bir araya gelmek zorundasınız bence oğlun için çağır 

+1 oy
önce (24,567 puan) tarafından

Adam olsa da keşke seni bunlara mecbur bırakmadan ayrıca kutlasa mesela 

+1 oy
önce (7,072 puan) tarafından

Çağırmam ben olsam çok iyi baba olsa nafakayı adam akıllı öder ayrılırken iyi ayrılırdı 

+1 oy
önce (5,800 puan) tarafından

Bence cagir adam icin degil cocugun icin dn azindan babam dogum gunlerimde gelirdi desin zihninde babasizlik psikolojisi yerlesmesin yilda 1 defa bile olsa bi babalik yapsin dedigin gibi ilerde zaten fark edecek cocuk o zamana kadar sen cagir derim 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 323 göst.
0 oy
23 cevap 842 göst.
+1 oy
20 cevap 1,105 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
25 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mevs (186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,649 soru

24,186,681 cevap

336,678 kullanıcı

...