Sorum yıkarıda
Oglani uyu
uyuttum oturuyorum sen
Çocukları uyutmaya calısıyorum
Bebemi uyuttum kocami ise gonderdim evim toplu temiz dusumu da aldim yarin kaynanama gitcez buzluguna icli kofte yapmaya gidiyorum
Cocukları uyutsam banyo yapacam
2 bebenin zorluğunu yaşıyorum.büyüğü akşam 6 ya doğru uyudu.küçüğüde uyumamak için direniyor.tam rahat ettim diywceğim bu sefer büyüğü uyanacak diye diken üstündeyim
Allah yardımcın olsun
Oğlanı uyutmaya çalışıyorum sonra namaz kilicam çamaşır katlicam ortalığı toplarim yatarım
Çay içiyoruz masterchef izliyoruz sular yok oglan yıkanacaktı kaldı
Geldi geldi🤣bende yıkadım oğlanı
Çocukları yatırmaya calosıyorum sabah malum okul var oğlumu komsuya bırakıcam o götürecek bende kızımı hastaneye götüren 1 saate yakın yol sürüyo 7 bucukta cıksam anca yetişirim trafikten hastaneye
Oğlanı kayınvalideme kitleyip kızımla kocam tarafının düğüne bir rüzgar attırıp geldim 😄
Babam birtane flime takmış 3 gecedir bize aynı şeyi izletiyor bende telefonda takılıyorum
Kızımı sallıyorum uyursa çamaşır asacağım inşallah. Sonrada oğluma hikaye okuyup onu uyutacağım. Sonrada kısmetse ders çalışacağım 😃
Büyük oğlumu uyuttum şimdi küçüğü uyutmaya çalışıyorsun bı uyusa çay icicem az kafa dinlicem. Küçüğün uyku saatini öne çekmek lazım ama yapamıyorum erken uyanamiyorum bir türlü
Cocuklarin uyumasini bekliyorum
1,477,649 soru
24,186,671 cevap
336,675 kullanıcı