0 oy
295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,409 puan) tarafından

Oncelikle bundan önceki postuma zaman ayirip yqzan herkese cok tesekkur ederim. Hepsini dikkate aldim, psikolojim o an neye yatkin olursa onu uygulayacagim gibime geliyor.

Simdi yeni konum, hamileyim yorgunum bazen uzaniyorum o arada bi annemi arayim sorum diyorum, annemi ariyorum, herseferinde hasta misin, niye yatiyorsun. Herseferinde diyorum ki yok anne uzandim oylesine o arada arayim dedim. Babamla.konussam ucuk mu cikti, sivilce mi o noldu bir durum mu var, canin mi sıkkın. Ama yani artik konusmak istemiyorum neredeyse. Ya hamileyim, yuzum lekeleniyor, yorgun oluyorum, hep bi negatifler, bi gun kizdim zaten aramak istemiyorum hep moralimi bozuyorsunuz diye. Bi kerede iyi gorunuyorsun desinler, niye hep bir olay pesindeler anlamadim, ki yani sorun yasayan biri degilim, ki yasamsamda oyle aileme anlatan bi tip değilim. 

Hamileyim ondan mi sinieim bozuluyor diyeceğim ama etrafimda megatif insan istemiyorum, benim yorgunlugum bana yeter. Bi sure aramahacagim kimseyi galiba

4 Cevaplar

+2 oy
(1,901 puan) tarafından

Ailen seni düşünüyor. Başka da bir şey söylemek istemiyorum. 

(5,409 puan) tarafından

Ondan suphem yok ama emin ol her atamada ayni seyler soylenince insanın morali bozuluyor, jemde uyarmama rağmen 

-Reklam-
+2 oy
(7,916 puan) tarafından

Ailen burada sana kötü bir şey dememişki halini merak edip sormuşlar sen gereksiz sinirleniyorsun duâ et seni düşünen bir aileye sahipsin

(5,409 puan) tarafından

Haklisin aslında ama her aradigimda aynisi olunca inan artık arayasim gelmiyor,  uyardimda dahabonce ama hep birseyler ariyor gibiler

(7,916 puan) tarafından

Altında bir şey aramıyorlar dır aslında sadece senin gerçekten iyi olduğunu senden duymak istiyorlardır bide gebesin torunlarını taşıyorsun sen gebeliğin vermiş olduğu hassas durumdan dolayı böyle düşünüyorsun 

(5,409 puan) tarafından

Olabilir doğrudur. Bir dogursam diyecegim de bu sefer daha beter lohusalik var dimi :) neyse olumlu dusunmeye devam inşaAllah. Nazik yaklaşımın için teşekkür ederim 

(7,916 puan) tarafından

Her kadının hamileliği bir olmuyor rica ederim Rabbim evlanına sağliklı bir şekilde kavuşmanı nasip etsin inşallah

(5,409 puan) tarafından
+1

Amin, Allah razı olsun ❤️

+1 oy
(1,487 puan) tarafından

Bende çok sinir olurum böyle sorulara ya normal dümdüz aramışsın sohbet etmek istemişsin bari nasılsın kızım bugün falan deseler.

(5,409 puan) tarafından

Cok şükür biri ne demek istediğimi tam olarak anladı. Deger vermesem zaten arayip sormam, ama uyardim kac kere, acik acikta dedim hep boyle diyorsunuz arayasim gelmiyor demeyin diye, hep bir dram pesindeler gibi. Ben anneyim tabi ki evladimi merak ederim ama insanin enerjisini aliyorlar farkinda degiller 

(1,487 puan) tarafından

Ben seni anladım canım iyisin iyi olduğun halde hasta mısın diyince insan ,bi süre sonra hasta gibi hissediyor kendini. en basitinden diyosunki neden böyle sordu hasta gibi mi duruyorum ?falan.Bi de şey gibi hep bir sorun arıza çıkınca arıyormuşsunda haricinde aramıyormuşsun gibi.

(5,409 puan) tarafından

Evet aynen öyle. Zaten olduğum durumdan bunalmisim, agirlasmisim, bi hal hatir sormaya ariyorum onlarda öyle deyince iyice kotu hissediyorum. Teşekkür ederim anlayışlı yaklaşımın için 

+1 oy
(991 puan) tarafından

Sen negatiflik yaymayı surdurdukce insanlar da negatif yorumlar yapar benim de senin gibi modu düşük insanlar enerjimi sömürür normalde çok enerjik ve pozitifim 

(5,409 puan) tarafından
+1

Bende oyleyim normalde ama senin gibilerde ya hayir konussun ya sussun. Demek istedigimiz tamda bu. Milletin moralini yerine getiremiyorsaniz bari susun.

(6,307 puan) tarafından
+2

Renklihatıra senmi pozitifsin 🤣🤣🤣 güldürme beni 

İçindeki bütün kini nefreti buraya kusan sen değilmisin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 195 göst.

Kategoriler

1,493,241 soru