0 oy
107 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,689 puan) tarafından

Sizin de çocuklarınız herşeye ağlıyor mu? Bu durumu nasıl yönetiyorsunuz?

4.5 yaşındaki kızımla oyun oynarken, etkinlik yaparken istediği gibi olmayınca hemen ağlamaya başlıyor. 

Ben de birkaç kere güzelce söylüyorum ikna etmeye çalışıyorum iyice zivanadan çıkıyor. Ben de elimdeki oynadığımız şey her neyse alıp çöpe atıyorum. Yani herşeyi ağlayarak söyleme huyundan nasıl vazgecirebilirim?

Gorumcemjn kizi da aynıydı 10 yaşına geldi kız hala aynı. Benimki de öyle olcak heralde 

5 Cevaplar

0 oy
önce (4,936 puan) tarafından

Bence huy. Maalesef benim kızım da oyle mızmız aglak bir cocuk. 4 yaşında 

önce (1,689 puan) tarafından

Geçici dönem midir hepsi mi aynıdır acaba diye de düşünüyorum. Aslında biraz diğer postumu da okursan şey de düşünüyorum. Kaynanam sürekli pofpoflar mesela ağladiğı zaman susturana kadar gönlünü etmeye çalışırdı onun baktığı dönem. Acaba ondan mi alıştı yoksa geçici dönem mi 

önce (4,936 puan) tarafından

Ondan alışmış olabilir maalesef 

-Reklam-
0 oy
önce (3,251 puan) tarafından

Bizimkide 4 yaş aynı,  bende huyu öyle heralde dedim saldım😂😂 belki geçici bir süreçtir

0 oy
önce (306 puan) tarafından

Benim oğlumda 4 yaşında sabahtan akşama kadar ağlıyor hiç susmuyor herseye ağlıyor ama her gün o ağladıkça bana baygınlık geliyor çünkü bir aglayinca susmuyor ortada ağlayacak birşeyde yok aslinda bende bıraktım kendi haline çünkü ne yaparsam yapayım yok yine ağlıyor inşallah geçer zamanla

önce (1,689 puan) tarafından

İnşallah ya gerçekten çok sinir bozucu 

0 oy
önce (185 puan) tarafından

Benimki 3.5 yaşında ve son bir aydır böyle inşallah düzelir 

0 oy
önce (796 puan) tarafından

3.5 yaşında 3 yaşından beri herşeye ağlıyor hatta kendi kendine oyun oynarken bile oyuncaklarına sinirleniyor ağlıyor :)) ben sürekli oğlum insanlar konuşarak anlaşır ağlayınca derdini anlamiyorum konusmalisin diyorum o agladiginda hayırdir bı yerin mi ağriyor canın mı yandı diyorum yok diyor o zaman ağlama anlat diyorum bazen işe yarıyor bazen yaramıyor ağlayınca gel sarıl sakinleş sonra devam edelim diyorum. Geçici bir süreç bence ağlayınca aşırı büyük tepkiler verme bence geçsin diye gün sayıyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 163 göst.
23 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yosi (1,573 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 70 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Anonim11 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 194 göst.
16 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ...Hilal... (254 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 98 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,827 soru

24,188,991 cevap

336,794 kullanıcı

...