Yemek takımı almak istiyorum 24 parça önerdiğiniz marka var mı? Kare şeklindeki tabakların modası geçti mi düz yuvarlak mi almaliyim?
jumbo tavsiye ederim kaliteli ömürlük
Bence yuvarlak daha kullanışlı ve ben güral ve Kütahya porselen taraftarıyım
Kare cok güzel de makinada kenarları kırıliyormus.brnim makinam yok kare tabagim var ama yılda 1 anca özel misafir gelir indiririm.
Yılda 1 kere kullanmak için mi duruyor kız şaşırma çıkart kullan senden değerlimi
Benim kuzende kıyamazdı kullanmaya yıllarca sakladı Hatay depreminde hepsi yerle bir oldu 1 tane sağlam kalmamış
Doğru walla da mutfağım cok küçük ne alsam dolaba atıyorum kiracıyim bide
ceyizimdekiler kareydi valla uc bes misafirde perisan oldu. citlio kenarlari hic tavsiye etmem. pirselen olduktan sonra makinada yikamaya dayanir hemen hemen her marka . ama kutahya ve gural tercihimdir. seramik asla sokmam eve makinada catlar cunki
Kenarları niye çatladı? Darbe yüzünden mi? benim de kare yılda 2-3 defa kullanıp makineye atmışımdır.
aynn makinada citlio koseli oldugundan.
Çok sıcak sudan olabilir mi
Güral Kütahya takımlarım günlük olan kare kabartmalı misafirlikte Yuvarlak kabartma ben öyle desenli şeyler sevmiyorum modası çabuk geçiyor diye böyle almıştım severek kullanıyorum ikisinide
karenalma, kenarları kırılır eder. bernardo ve karaca var bende ikisinden de memnunum
Bende aryıldızın desenli yuavarlak bir takımı var ama bence sade zamansız bir şey almak daha mantıklı yine alacak olsam kendinden desenli Beyaz yuvarlak alırım
İki yemek takımımda kare hiç kırılma vs yaşamadım ama bulaşık Makinesi eski modelse kırabilir yeni model bulaşık makinelerinin sepet aralığı daha fazla ve ayarlanabiliyor
1,477,651 soru
24,186,734 cevap
336,683 kullanıcı