0 oy
144 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,829 puan) tarafından

Yemek takımı almak istiyorum 24 parça önerdiğiniz marka var mı? Kare şeklindeki tabakların modası geçti mi düz yuvarlak mi almaliyim?

8 Cevaplar

0 oy
önce (163,574 puan) tarafından

jumbo tavsiye ederim kaliteli ömürlük

-Reklam-
0 oy
önce (1,352 puan) tarafından

Bence yuvarlak daha kullanışlı ve ben güral ve Kütahya porselen taraftarıyım 

0 oy
önce (557 puan) tarafından

Kare cok güzel de makinada kenarları kırıliyormus.brnim makinam yok kare tabagim var ama yılda 1 anca özel misafir gelir indiririm. 

önce (5,344 puan) tarafından

Yılda 1 kere kullanmak için mi duruyor kız şaşırma çıkart kullan senden değerlimi

Benim kuzende kıyamazdı kullanmaya yıllarca sakladı Hatay depreminde hepsi yerle bir oldu 1 tane sağlam kalmamış

önce (557 puan) tarafından

Doğru walla da mutfağım cok küçük ne alsam dolaba atıyorum kiracıyim bide 

0 oy
önce (911 puan) tarafından

ceyizimdekiler kareydi valla uc bes misafirde perisan oldu. citlio kenarlari hic tavsiye etmem. pirselen olduktan sonra makinada yikamaya dayanir hemen hemen her marka . ama kutahya ve gural tercihimdir. seramik asla sokmam eve makinada catlar cunki

önce (233 puan) tarafından

Kenarları niye çatladı? Darbe yüzünden mi? benim de kare yılda 2-3 defa kullanıp makineye atmışımdır.

önce (911 puan) tarafından

aynn makinada citlio koseli oldugundan. 

önce (233 puan) tarafından

Çok sıcak sudan olabilir mi 

0 oy
önce (26,859 puan) tarafından

Güral Kütahya takımlarım günlük olan kare kabartmalı misafirlikte Yuvarlak kabartma ben öyle desenli şeyler sevmiyorum modası çabuk geçiyor diye böyle almıştım severek kullanıyorum ikisinide 

0 oy
önce (6,114 puan) tarafından

karenalma, kenarları kırılır eder. bernardo ve karaca var bende ikisinden de memnunum 

0 oy
önce (24,567 puan) tarafından

Bende aryıldızın desenli yuavarlak bir takımı var ama bence sade zamansız bir şey almak daha mantıklı yine alacak olsam kendinden desenli Beyaz yuvarlak alırım 

0 oy
önce (1,221 puan) tarafından

İki yemek takımımda kare hiç kırılma vs yaşamadım ama bulaşık Makinesi eski modelse kırabilir yeni model bulaşık makinelerinin sepet aralığı daha fazla ve ayarlanabiliyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 206 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,141 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
+2 oy
5 cevap 179 göst.

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,734 cevap

336,683 kullanıcı