0 oy
150 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (116 puan) tarafından

Rahatsız ediyorum ikide bir post aciyorum kusura bakmayın bayanlar hanni geçen çocuk poliknige gitik kızımın kalbi için işte doktor kızının değerleri düşük  kendi tahlilerine de baktır demişti sağlık ocaga gitmiştim benim tahlil tutular e nabizda bakıyorum değerlerim böyle çıkmış internete demir eksiğim çıkmış baş dönmesi carpinti nefes darlığı el ayak usumesi ve titremesi oluyor bende değerlerim çok mu dusuk sağlık ocaga gitmeme gerek var mı hani kızım amelyat ve anjiyo olacak kızıma üzülüyorum hevesim hicbirsey yaomak istemiyorum diyorum kızım iyiessin ben kendimi sormasamda bişey olmaz kararımızı verdik haftaya pazartesi goturecez Ankara'ya eltimin yengesi var orada onlara gidecez Çarşamba goturecez hastaneye amelyat ve anjiyo birden yapacaklar kizimin on bucuk aylıktir kızım 😞😥

image

2 Cevaplar

0 oy
önce (233 puan) tarafından

Canım Rabbım sifa versin, kızının sorunu ne neden anjıyo, benım kucuk kızımda kalpten takıpte

Ferritin evet tehlıkelı, benım 3tü, damardan demir verdiler, sana tavsiyem dahiliyeye randevu al direkt, damardan takvıye ıste, demırım artmıyor ilaçlar mıdemı bulandırıyor kusuyorum de, 2-3 takvıyede hemen yukselıyor

önce (116 puan) tarafından

Senin Demir eksikliği ne gibi belirtiler oluyordu randevu yok yani bulunduğum şehirde insan gibi doktor yok bir randevu alacaz 10  20 gün sonra veriyorlar o yüzden uğraşamam randevuyla 

Ya demır dusuklugu benzınsız arabaya benzetmişti doktor, surkelı yorgun mutsuz halsiz, benım anıden kalkınca gozlerım kararıyordu, tansıyonum 3e dusuyordu bazen vsvs, yanı kızını dıyarbakıre goturcegınde ordan da randevu ayarlayabılırsın, dahılıye doktoru hemen yazıyor, hastane ıcınde serum tamıyorlar demir serumu, hap ile cok uzun süre gecmıyor

Rabbım kızına sıfa versın, nacızane tavsıyem genetık test de verin, kalp ile ilgili sorunlar genetıkten kaynaklı oluyor %80, en azından genetıge bakılırsa nedne oldugu bılınıp kna göre tedavı uygularlar

İşte bende de yorgunum hicbirseyd hevesim yok aniden ayağa kalkınca benim de gözlerim kararıyor kalbim hızlı atıyor genetikle alakası var mı yani kayinpederiminde kalp ritim bozukluğu var kayinimda kalbinden rahatsız doğuştan fazla kalp damarı varmıs kayinimin onu anjiyoyla yakmışlar kızımı amelyat anjio yapsınlar iyileşsin sağlık ocaga gidecem diyeyim genetik testimize mi bakın demi 

Saglık ocagı bakmaz kuzum, cocuk doktoru yesıl alan acıcak, cocuk genetık bolumune, genetıkcı de genetık test yaptırıcak

Haaa anladım bi kızım iyileşsin soracam kendimi genetik testime yani 

-Reklam-
0 oy
önce (3,146 puan) tarafından

Allahım tez vakitte şifa versin inşallah yavruna 🤲 ankarada hangi hastaneye gideceksin

Kendinide ihmal etme canım tahmin edebiliyorum evladının sağlık problemi varken kendini düşünmeyebilirsin ama ona sen bakacaksın ayakta kalman lazım demirde ayakta kalman için çok önemli 

İnşallah inaallah iyi bir doktor nasip olur bize kızımla bizimle ilgilenir amelyat anjiyor sağ sağlım yapar 

Biliyorum anne olduğun için aklına hep en kötü senaryo geliyor ama Allaha tevekkül et Allaha sığın herşey yolunda gider inşallah 🤲🤲🤲❤️

He vallah aklıma kötü şeyler geliyor ister istemez 2 aydır baslamisim namazıma düzgün kılmaya yine diyar bakıra gidip geldiğimizden beri yine kilmiyorum.yine duzensizlesti namazım 

Başla yine namazına en kötü günde de rabbime sığın ondan yardım iste bekle o sana en güzelini verir merak etme 🤲🤲🤲

İçimi rahatladın teşekkürler evet baslicam inşallah bugün 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 465 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 614 göst.
31 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 313 göst.
10 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
30 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 0768 (60 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,659 soru

24,186,824 cevap