Eminim bu durumu yaşayan çok kadın vardır kızın var oğlun yok kız çocuğu ele gider oğlun sana bakar kafası var insanlarda gerçekten bunu algilayamiyorum .Allah sana ne verdiyse odur sanki insanın elindemi bu.Kimden hayır kimden zarar gelecegini yalnızca Allah bilir. Artık insanlarla bile konuşmak istemiyorum. Çünkü kendisi söyleyemediği sözü sana bunu söyleyecekler diyeerek sinsi sinsi sokuyorlar insanı bu durumu yaşayıp nasıl aştiniz inanın insan psikolojik men artık çöküyor.Kimseye yaranmak değil ama o pis ağızları kapatamiyorsun.
He he de sende her erkek çocuğu hayırlı oluyor. Gördük uyuşturucu bağımlısı olup anasının kafasını kesen erkek çocuklarını. Eskidendi o anaya düşkün erkek cocuklar şimdikiler karısına düşkün oluyor
Halbuki erkek gidiyor kız çocukları aileye anne babaya daha düşkün oluyor.
Amman bir kız bin erkeğe bedel ,ikinciye hamileyim evlatta asja ayrım yok ikiside insanın kalbi ama ALLAH biliyorya çok istedim kız olsun
Hangi toplum o çevrenizi değiştirin bence bizim etrafımızda o hadde daha doğrusu hadsizlik seviyesine sahip kimse yok
Benimde 2 tane kızım var Rabbime binlerce kez şükürler olsun onları bana verdiği için elhamdülillah 2.kızım doğduğunda yakın bir akrabamız herkesin içinde allah sana bir evlat versin dedi benim gözüm döndü acıkcası ağza alınmayacak kelimeler sarf ettim 4 yıl oldu hala tek bir allahın kulu bana erkek evlat lafı acmadı kızlarıma o kadar çok değer verip etrafında dört dönüyoruz ki herkes çocuklarıma çok saygı duyuyor herkes ister 2 meyveden yatmayı ama Rabbim neyi nasip ederse en güzeli odur asla takmıyacaksın eşimde bu konuda tavrı belli olduğu için kimse ileri geri konuşmuyor
Biri bana bunu söylese herkes benim kızıma kurban olsun derim ben kızları çok seviyorum gerçektende kurban olsunlar onu söyleyenler kızıma Güzel kızım Prensesim Bitanem kızlar çok özel aksini iddia eden bagira bağıra ağlasın 😊😅
Bende diyorum canım ama kaç kişi var başında bir bilsen hangi birine laf yetistircan 4 görünce 6 kayın diğerlerini saymıyorum eltileri bile
Erkeği bu kadar seviyorsaniz gidin ameliyatla erkek olun siz niye kız doğdunuz der iyice dilimle perişan ederim hepsini daha da konusmazlar
Eskiden olsa bi nevi anlardım bu devirde kim bakıyomuş anaya babaya oğlanmı kızmı ? Bence kız evlat daha hayırlı kim ne derse desin asıl oğlan gidiyo kız gitse bile kalıyo çoook istedim bi kızım olsun bana yoldaş olsun annemm gel çay içelim kahve içelim desin ama nasip değilmiş 3 tane oğlum var ve güzel yetiştiriyorum ama ilerde nolur bilmiyorum inşallah hayırlı evlat olurlar kız evladım yok diye beni iç çektirmezler inşallah
Canım insanın nasibinde ne varsa odur Rabbim tadmak isteyene iki meyvedende taddirsin ama böyle saçma konuşan insanlar yüzünden oluncada insan erkek için doğurdu diyorlar kriz geçiriyorum
Çok haklısın vallahi
Biz 11 kardeşiz 6 kız 5 erkek babam hep der keşke onlarda kız olsaydı kızlar beni üzmüyor ama erkek çocukları üzüyor diye. Benim de kasımda ikinci kızım doğacak hayırlısıyla hiç bir zaman erkek yada kız olsun demedim hep hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun diyorum
Bende öyleyim canım ayırmak iyi değil tabiki ama rabbim isteyene her meyveden taddirsin hiç bir birbirinden üstün değil :)
Babanın teyzesi böyle aptallık yaptı Kızım olacak deyince olsun 2. Ye olur dedi
Birde bunu diyen kişinin oğlu hayırsız kızından her türlü yardımı alıyor
Canım insanlar kiskandiklari insanın canını yakmaya çalışırlar
Offf bende bunu anlamiyorum ya acaba kac erkek cocuk yasli hasta anasina corba yapiyo 2 tas yemek koyuyo onune kaci banyosunu yaptiriyo wcye goturuyo kaci ustunu basini degistiriyo temizliyo evet var ama cok kucuk bi azinlik bu peki ya digerleri ogullari mi bakiyo gelinleri mi
Valla canım kimse yok kayinpederimin kaynanamın yanında 1 hafta duran kaçıyor 😂
Toplum değilde bulunduğunuz çevre öyle düşünüp söylüyordur. Benim çevremdeki hiç kimse bu şekilde düşünüp konuşmaz. Evlat evlattır .
Canım çoğu kişi böyle sen denk gelmemişsin şanslısın ruh hastaları çok sen mükemmel ol seni olmayacak yerden canını yakmaya çalışırlar :)
Bu yorumları anca ufku kapalı, bakış açısı dümdüz daracık, asla dünyaya bakmamış... Bırak dünyayı daha kendi etrafina bakmamış kişiler yapar . O yüzden ufkumuzu açık gönlümüzü ferah tutmalıyız ve aslaaa o sözlerden etkilenmemeliyiz
1,477,764 soru
24,188,012 cevap
336,748 kullanıcı