0 oy
82 göst.
önce Diğer kategorisinde (408 puan) tarafından

Merhaba kızlar sungurlu da oturan var mı 1 aya İstanbul dan oraya eşimin memleketine taşınacağız nasipse orası nasıl bir yer köy gibi mi 25 senedir İstanbul dayım ilk defa farklı bir yere gideceğiz 

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,565 puan) tarafından

Çok severim ben sungurluyu merkezi felan çok güzel benim anneannem teyzemler kuzenler felan hep orda her yaz gideriz hiç sıkılmam gidince

önce (408 puan) tarafından

Ben ilk defa farklı bir yerde yaşayacağım senelerdir İstanbul daydım oraya o yüzden ayak uydırabilir miyim bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (4,681 puan) tarafından

Ben başka bir ilçesindeyim çorumun Sungurlu da gayet iyi gelişmiş hatta en gelişmiş ilçe. İmkanlar daha fazla bir ilçe standardına göre. Rabbim geçim düzen huzur versin şimdiden. 

Amin saol Allah razı olsun 

0 oy
önce (2,175 puan) tarafından

Ben sevemedim ya eşimin memleketi .büyük şehirde yaşayan biri için imkanlar kısıtlı geliyor gibi en azından bana öyle geldi . 

Benim de eşimin memleketi bende senelerdir İstanbul da yaşıyorum ilk defa farklı bir yerde yaşayacağız siz ne zamandır oradasnız

önce (2,175 puan) tarafından

Ben çorumda değil samsun da oturuyorum .coruma senede bir gideriz 3 4 günlüğüne ama çok sıkılırım.  Denizi falan da yok gezicek yer yok sungurlu da anca park tarzı yerler .merkeze gitmedim ama orası nasıl bilmiyorum 

Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
9 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Ftm1907 (633 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
30 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Huzeyfem (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
0 oy