0 oy
460 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (53 puan) tarafından

Kızlar bir akıl verin. Şimdi benim biraz takım var. Eşim diyorki birini ver bozduralım. Memlete gideceğiz yolda lazım olur diyor. Para alabileceği birileri var. Zaten borç bile alsa nişandan sonra takıyı vereceğim. Ama bende bozdurmak istemiyorum. Çünkü yakın bir akrabamızın nişanı var. Evlendim evleneli takı vs yoktu bende. Haliyle insanlar arkamdan dedikodu yaptılar. Yok kadın yerine konmamış ki takısı olsun vs gibi. Eşime bu durumu bir türlü anlatamıyorum. Şimdi de elimde böyle bir fırsat varken insanların ağzını kapatmak istiyorum. Evet belki çocukca ama içimde kalmasın istiyorum.Eşimle yüz yüze iletişimimiz doğru şekilde olmuyor. Beni hemen manipüle ediyor susturuyor. Bende ona güzelce bir mesaj yazmak istiyorum. İmkanı vardı almadı eşim hatta ailesi bile bir şey yapmadı. Benim ailem taktı takıştırdı. O yüzden şimdide fırsatım varken elalemi buna kendi ailemde dahil susturmak istiyorum. 

11 Cevaplar

+3 oy
önce (10,240 puan) tarafından

Sende varken neden elaleme el açsınki baskı yapmaya evet hakkı yok ama bende varken kocamı başkasından para almaya yollamam

önce (53 puan) tarafından

Teşekkür ederim

önce (1,689 puan) tarafından
+1

Ben yollarım 😂 anlaşılan geri yerine koymayacak o takıyı. Hem postta da dediği gibi eşi de ailesi de takmamis. Bir bilezik takmak zor olmasa gerek. Ama gerek görmemişler demekki. Kendi takmadiklarini da istemesinler romantizme gerek yok ben vermem 😂

Romantizm yapmıyorum bu benim düşüncem yazdığımla yaşadığım farklı değil bende varken kocamı kimseye para diye yollamak bana görede değil Allâh kendinden başkasına el açtırmasın diye dua ederim elhamdülillah 8 senedir kimseden borç almadık sırf gezmek ve hava atmak içinde benim takılarım dursun git borç al demek bencillik 

önce (3,407 puan) tarafından

Esra hep hak veririm sana,doğru ve yerinde konuşan bir hanımefendisin. Ama burdaki kişi senin eşin gibi değil. Kaç yıldır burdayım çok şükür eşinden memnun olduğunu (temizlik takıntısı hariç) hep okurum ☺️ Post sahibinin eşinin hak ettiği bence onun dediği. Şimdi altın altın oldu. Önceden gerçekten herşey uygundu. Bu nedenle onu yeterimce madur etmişler , hiç bir türlü vermezdim ben. Eşime defalarca vermişimdir ve her defasında bana fazlasıyla geri döner. En son verdiğim dönmedi ama adam da zorlanıyor artık helali hoş olsun. O tarz adamların anladığı budur ancak

Adını bilmiyorum unuttuysam afedersin 🌸 ama üst yorumda da yazdım benim burda yazdığımla normalde yaşadığım farklı değil canım yorumumda kendime göre oldu o nedenle altın varsa ikimiz için vardır ben böyle düşünüyorum ha kocam kötü biri olsa nasıl davranırdım yaşamadan bilmiyorum ama ben yine de verirdim galiba,🤣

-Reklam-
+3 oy
önce (927 puan) tarafından

insanlar ne manyak ya. ben cingene gibi sangur sungur takip takistirmak sevmem yani kimene. illa durumun yoksa da  altin altin diye yanip tutusmayada gerek yok birton celik taki var alip taksaydin. milletin birsey dedigi icin degil kendi istedigin icin takip takistir yani seviosan tak sevmiosan  takma ben alyans bile takmam kimseyide baglamaz arkamdan konusan olursa cingene gibi sangur sungur  dirsegime kadar bilezikmi takayim avam avam derim. kimseyi ilgilendirmez seven takar sevmeyen takmaz

bozdurmaniza falan bisey diyememde yola gidilecek diye altin bizuluo car cur edilmemeli bence

önce (15,314 puan) tarafından

Aynı kafadayız canan

Teşekkür ederim

+2 oy
önce (4,240 puan) tarafından

Bu kadının altınlarını isteyen erkeklerden nefret ediyorum kardeşim.kadin isterse verir isterse vermez 

Teşekkür ederim

+1 oy
önce (1,450 puan) tarafından

Canım benim aile tarafında da dedeğin durumlar çokça var, ama misal eşimin tarafında takı takmak almak vs doğru düzgün olmaz. Ben takılarımı araba için verdim elimde sadece yüzük kaldı.

Bütün sülale arkamdan konuştu,ikimiz farkla memleketimiz. Asla eşim anlamıyor dediğin gibi manipüle ediyor.

Verilen altın yerine gelmiyor. Düşün eşim gümrük memuru valla *** gibi de para var ama sadece biriktiriyor, ben hala gümüş yüzükle geziyorum, aileme gidince beyaz altın diye yutturuyorum, 7 yıldan sonra doğum hediyesi altın zincir istedim, gidip her ay 1 gram alıp elime verdi yani o kdr.

Ama bunlar anlamaz asla verme altını verdim 7 yıldır hala ğümüş bir yüzükleyim

Sen asla verme, msj at kendini orda daha iyi ifade ediyorsan, bırak borç alsınj sanki alıp yerine koyuyorlar mı? Madem öyle gidip başkasından borç alsın

Teşekkür ederim

+1 oy
önce (235 puan) tarafından

Memlekete gidilecek diye altın mı bozdurulur? Verme gitme gerekirse. Madem para yok gitmeye gitmezsiniz olur blter altın bozdurulmaz bunun için. 

Teşekkür ederim

+1 oy
önce (15,314 puan) tarafından

Ya sizlerin çevresi cidden tuhaf bence kim diyo kadın gibi değil ki takısı olsun takı takmayı sevmiyorum ben param da var takı da anca yatırım için var benim bilezik takayım demem yani. Yatırımını bozdurma o ayrı ama çevreyi de takmayın bu kadar 

Teşekkür ederim

+1 oy
önce (1,270 puan) tarafından

Tabi ki de bozdurma gidenin yeri dolmuyor 

+1 oy
önce (6,274 puan) tarafından

Ele aleme göre hayat yaşanmaz. Bende var takı ama takmayı o kadar sevmiyorum ki eşim de doğulu her gidişimizde bana da "Kuzuum yok mu senin altının niye takmıyorsun" diyorlar hoşlanmıyorum rüküş geliyor bana diyorum bu kadar. Kadınlık bununla mı ölçülüyor ne saçma. Ver ağızlarının payını ne altın göstermeye kalkıyorsun ki. 

0 oy
önce (6,661 puan) tarafından

Bunlar ha deyince yerine koyulabilen şeyler değil illa bişey istiyorsa bi çeyrek ver üstünde bulunsun bugün dandiri dundiri bilezikler bile 30 binden başlıyor o kadar parayı israf etmeye lüzum yok 

0 oy
önce (7,427 puan) tarafından

Eğer eşin geri almayacaksa sakın verme. Durumunuz yoktur anlarım ama geri alabilecekken almayacaksa ben olsam vermem

0 oy
önce (1,576 puan) tarafından

Canım bana altın kolye yüzük küpe bilezik  saat alerji yapıyor o yüzden takmıyorum 

Şıngır mıngır olmayı da hiç sevmem 

Düğün günü taktım sadece o kadar 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 253 göst.
3 Eylül 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (270 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 304 göst.
0 oy
4 cevap 407 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
0 oy