0 oy
233 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (2 puan) tarafından
önce tarafından kapalı

Günaydın hanımlar

İsmim Ayşe 

3 yaşında 1 tane dünyalar güzeli oğlum var ,

Maalesef eşimle ilgili sorunlarım bitmek bilmedi konuyu buraya taşımak istedim siz değerli hanımların görüşünü alarak bu evliliğe yön vermek istiyorum lakin ailem arkam da durmadıgi için ben kendi yoluma bakacağım 

Eşimle görücü usulü evlendik birbirimizi severek isteyerek fakat bu son 6 7 aydır böyle olmadı 

Ruh hali aşırı derecede değişti affınıza sığınarak söylemek istiyorum birliktelik sırasında başka birilerin ismini söylüyor ilişki sırasında pislik filmler açıyor ve oradaki erkekleri bana övüyor psikolojim altüst oldu sizce boşanma kararı almalı mıyım ?

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,486 puan) tarafından

Çok kötü hisseder insan ya Allahım sana yardım sabır versin İnşAllah canım Vala kendimi koyuyorum senin yerine çok zordur :(((

önce (2 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi

Allah razı olsun canım İnan fazla ayrıntıya bile girmedim 

Hani derler ya Allah düşmanımin başıma vermesin o durumdayım :(((

İnşAlllah canım büyük konuşmak iyi değilki konuşanlara diyorum tabi kimseyi suçlamam canım mesala gerçekten yaşayan da bilir böyle yani :((

önce (2 puan) tarafından

Çocuğum olmasa gerçekten 5 dakika bile durmam eşim demek bile istemiyorum bildiğiniz ağzım varmıyor onu demeye ama içimde tutmak istemiyorum  ya bildiginiz ga.vat tobe tobe :(:(

Sinirlenme canım yıpratma kendini üzme diye diyorum yanlış anlama 🙏🙏

önce (2 puan) tarafından

Yok canım çok teşekkür ederim destek olduğun için ister istemez insan canını sıkabiliyor yapılanları düşündükçe:(:(:(

-Reklam-
0 oy
önce (3,601 puan) tarafından

Eşinin davranışı malesef mide bulandırıcı peki sebebini sordun mu kendisine ? 

önce (2 puan) tarafından

O anları düşündükçe benim de midem bulanıyor yüzünü görmek istemiyorum bir kere konuştum o anlık oluyor ciddiye alıp canını sıkma demesi ayrı bir üzücü durum 

0 oy
önce (6,661 puan) tarafından

Gerçekten iğrenç Allah oğlun ve senin yolunu bahtını açık etsin 

önce (2 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun Midem almıyor yaptıklarını yemin ederim inşallah oğlum ile güzel bir hayat kurmayı düşünüyorum girer bir yerde çalışırim muhasebe bölümü mezunuyum 

0 oy
önce (26,956 puan) tarafından

Bu şekilde davrandığı takdirde boşanmayı düşündüğünü söyledin mi peki ? Gerçekten kötü bir durum kimse yaşamasın 

önce (2 puan) tarafından

Boşanma konusunu dile getirmedim eğer bu durum aynı şekilde ilerlemeye devam ederse ondan habersiz boşanma dilekçesi vermeyi düşünüyorum kimse yaşamasın çok kötü bir durum :(:(

0 oy
önce (7,083 puan) tarafından

Bir kadın için çok Zor bir durum. Yani daha yumuşak nasıl konuşabilirim  yanlış anlama bni lafım sana değil canım .

Eşin isim söylediği anda direk tekmeleyip kalksan olmaz mı.  Yaptığın yanlış kabul edilemez bir şey bunu haketmiyorm diyerek. Yada  cinselliği uzaklastrsan ondan. Düzelmedgnde yok gelme yani. 

Nasıl haram isimleri sana bana layık görüyorsun önünü almazsan eminim farklı farklı istekleri bile olur . 

Kusura bakma cnm  yani nasıl anlattacgmi bilemedim 

önce (4,486 puan) tarafından

Bunca sene evliliğe rağmen hala günde 2 3 oluyorsa esinde doyumsuzluk artı git gide yaptıklarıyla sapkinliga giden yol var bacım:(

Rabbim yardimcin olsun 

önce (2 puan) tarafından

Maalesef canım dediğim gibi son 6 aydır filan böyle 

bak ben gerçekten 2 3 güne razıyım ama o şekillere girmesi beni aşırı derecede üzüyor 

önce (3,524 puan) tarafından

Urfali gelin sana özelden yazdim dönüş yaparmisin 

önce (7,083 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım   insan bu durumda ne diyeceğini bilmiyor. 

önce (2 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun gerçekten öyle ne yapacağımı bilmiyorum:(

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,769 soru

24,188,118 cevap

336,755 kullanıcı

...