0 oy
127 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,233 puan) tarafından

2. Cocugu istiyoruz  ama kilom var (165-82) sizce simdi gitmek mantiksiz olur mu yoksam hamile kalip dogumdan sonra gitmek mi mantikli olur esim gitmek istiyorsan git dedi hamile kalirsam diyetisyen sureci nasil olur kafam karisik 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (242 puan) tarafından

Hamıle kalmadan ıdeal kılona yaklasmalısın bence, her hamılelıkte diyet yapılmıyor çünkü

-Reklam-
0 oy
önce (999 puan) tarafından

Aynı dertten muzdaribim şuracıkta bekleyeyim 😊

0 oy
önce (3,870 puan) tarafından

Kilo versen hamile kalmanda kolay olur. Bende ilk hamileliyimde 88kiloyacikmisdim. Boyum 160. Zayifladim. Tam 62de)(ilk hamileligimde de 62kiloyla basladm) yine beklenmeyen bir hamilelik oldu. 30 haftalik oldum. 80kiloyum. 

0 oy
önce (2,004 puan) tarafından

Tabikide verip hamile kalmak daha mantıklı en azından verebidign kadr digumdan sonra emzirme olur emzirmede kg veren veriyor ama ben mesela alirm alanda çok  kg üstüne kg eklemesi nerde kg verip gebelikte aldığın kadr la olmak nerde ben ikincide özellikle verdim hamileyken şişip daha çok takacaksn dert edeceksn o kdr öz guvenliydimki  o halimi özledim üçüncüde fazlaligimla.kaldim inşallah emzirme fLan ek gıdaya geçince  verrm  cok almadım gibi olsada önceki fizikle bu fizik aynı değil 

0 oy
önce (4,448 puan) tarafından

Simdi gitmen en sagliklisi olur vücudun yağlardan toksinlerden arindiktan sonra daha sağlıklı bir hamilelik gecirirsin bebegin icin de sağlıklı olan bu olur. Hamileyken ve emzirme döneminde sana uygun yeni diyetler hazırlanır. 

Hamileyken ve emzirmw doneminde diyet yapmis bir insan olarak söylüyorum cok daha sağlıklı ve dinç oluyorsun

0 oy
önce (955 puan) tarafından

tabikide hamile kalmadan verebildigin kadar ver hamileliktede az al. o aldiginida digum sonrasi veririsin

0 oy
önce (1,244 puan) tarafından

Bence şimdi git. Hamileliğin ilk üç ayına kadar diyetisyenler kilo vermeyi sağlikli buluyor. En azından 10-15 kilo versen gebeliğin de rahat geçer. 82 kilonun üstüne 20 kilo aldığını varsay. Kötü olur senin için

0 oy
önce (4,938 puan) tarafından

Bence 10 kg versen bile fayda 

0 oy
önce (572 puan) tarafından

Bende gebelik istiyorum canım benimde kilom vardı bayağı  eşimle de konuştuk detaylica hamile kalırsam benim için zorlayıcı kilolara cikma ihtimalim vardı 100 üstü🥲 o yüzden önce istediğim kiloya ineceğim sonra tedavimi olup hamilelik düşüneceğiz canım,hatta diyetsiyenimle de konuştum gebelik sürecini de beraber ilerleteceğiz ki cok fazla kilo alma olmasın sağlıklı kilo alayim diye🌸💞

0 oy
önce (4,308 puan) tarafından

Ben şişman hamile kaldim 91 kiloydum diyetisyene giymedim 96 ile diguma girdim 37+5 doğurdum 3440 gram

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 321 göst.
0 oy
6 cevap 274 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
21 Ağustos 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Seher gelin (31 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,031 soru

24,191,966 cevap

336,951 kullanıcı

...