0 oy
288 göst.
önce Diğer kategorisinde (622 puan) tarafından

Anasifina yeni başladı 4 buçuk yaşında, sınıfında bir kız var ilk gunler prenses kıyafeti giymiş işte anne bizim sınıfta helin var prenses kıyafeti giymişti dedi, sonraki günler de işte anne gel sana helini gostereyim fotoğrafta diyor. Diğer günler öğretmen video atmış ikide bir geri sarıyor noldu diyorum anne dur helini göstereceğim diyor. :)) normal mi acaba az önce de babasıyla kız kardeşine isim düşündük baktım şimdi durup dururken anne kardeşimin ismi Helin olsun diyor. Nedir bu Helin sevdası , kız çok tatlı sessiz pek konuşmaz nadir konuşur ve hep emzik gibi sulugunu içiyor :)) acaba neden ilgisini çekti ama tatlı minnoş biri gerçekten diger kız arkadaşları da öyle ama oğlum takmış heline :))

8 Cevaplar

+1 oy
önce (192 puan) tarafından

İlk aşklar :) şaka ya iyi anlaşıyorlardır

önce (622 puan) tarafından

Anlaşacak bir durum göremedim ki konuşmuyorlar da pek yani ben hiç görmedim ama bir kez dedim tatlım bak oğlum seni sevmis gülerek Nazlı nazlı bakıyor küçük hanım sulugunu emiyor öylece konuşmuyor pek dedi zaten öğretmen😅

-Reklam-
+1 oy
önce (1,095 puan) tarafından

Kendine yakın görmüştür canlarım ya minik tırtıllar 

İnşallah öyle olsunda aşk için küçük daha ama öyle bir bahsediyor ki aklıma başka şey gelmiyor 😀

+1 oy
önce (233 puan) tarafından

Benım kızın 4 yaş kreşi bittiğinde gösteri yaptılar, böyle tütülü etekler giydi saclar baslar yapılı, gittik sahnede oglan annesine benim kızı gostererek ‘BAAAK BU BENIM SEVGILIM’ dedi….

Benim kız da ‘ehehehehehe yavuuuuzzz yiaaa’ dedi… 

Sonrasında ögrendik, evlenceklermiş, yavuz istemeye gelcekmiş büyüyünce, babası halıcıymış, halı verceklermiş bize, benim kız da halı vercekseniz tamam demiş

Yani oluyor oluyor :D

önce (1,450 puan) tarafından

Koptum gülmekten yaaa:)) benim ki 5 buçuk yaşında keşke bvyle şeyler duysam, hatta oğlum kızlardan nefret ediyorum diyor 

önce (233 puan) tarafından

Benım kız da erkeklerden nefret edıyor sorsan asla oynamaz ama hergun biriyle evlenmeye karar verip babasına soruyor :D

Kız benim oğlum evlilik nedir bilmez daha aşk nedir bilmez odundu yani he 😀birden çıktı helinimiz 😀

+1 oy
önce (1,054 puan) tarafından

Benim kızda geçen yıl anaokulunda bi çocukla evleniyodu bu yıl başka çocuk var onla evleniyormuş. Sınıfında bi kızda aynı çocukla evlenmek istiyomuş. Oğlanı benim benim diye kolundan çekiştirip yere düşürmüşler bu iki cadı. Anaokulunda da aşık oluyolarmış eşim çatlıycak:)))) o yüzden şimdi böyle başlar sonra Helin benim aşkım der şaşırma:)) 

Ayyy aşk acısı için küçük daha 😄

+1 oy
önce (2,636 puan) tarafından

Benimde 1 sınıf bı kizlâ tenefüste el ele gördüm bide elini uzatiyo elini tutuyo ay nasıl minikler tatlilar sevmiştir kafasına göredir yakın bulmuştur sevdiği oyuncaklara arkadaşlarının isimleriiide veriyor 

El elemi ay bilemedim helinde oğluma bı bakış atıyor ama pas da vermiyor hanfendi 😄

+1 oy
önce (7,083 puan) tarafından

Bizimde eymenimiz var kızım hep bahseder 

Ahahah yemin ediyorum şok oldum 1 neyse baktım 2 3 bahsediyor üzüldüm de diyorum ki aşk acısı için oğlum küçük daha 😄

önce (7,083 puan) tarafından

Aslında sürekli yanyana olunca birde karşı cins olunca  daha iyi anlaşılıyor herhalde . Bnm kızımda 4 yaşında hiç erkek kuzeni arkadaşı falan yok hep kızlarla birlikteydi şimdi Eymen aşağı Eymen  yukarı .

Babası geçen kızım kız arkadaşın hiç yok mu senin  + var ama Eymen daha iyi  serviste bile yanyana gidiyoruz diyor 😂😂 baba şok . Çocuk aklı Rabb'im ömürlerini güzel eylesin ❤️🌸

Hahaha yerim ya prenses 😀

0 oy
önce (565 puan) tarafından

Aklıma kardeßim geldi :) o da anasınıfında sürekli bi kızdan bahsediyordu sonra evlenecem dedi istemeye gidecez falan diyordu. Kızı görünce kalbine yumruk atılıyormuş gibi oluyormuş nefesi kesiliyormuş falan öyle anlatırdı :))) 27 yaşında şuan hala kızın adını hatırlar 

Eyvah durum vahim desene :))

0 oy
önce (689 puan) tarafından

Bizim de okulun ilk başlarında Aras'ımız vardı şimdi de başka bir hayran olduğumuz kişi var. Bu aşk değil kesinlikle hayranlık ve ilgi ya da oyun arkadaşı gibi. Böyle böyle karşı cinse ilgi duymaya başlıyorlar. Duygularının sağlıklı geliştiğinin göstergesiymiş. O yüzden bu olayları yaşayan tüm kız ve erkek aileleri relax olmalı😅

Ay normali bumuymus 😄 bende korktum oğlum erken yaşta aşk acısı çekecek diye 😄

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 684 göst.
4 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ftmh (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 810 göst.
0 oy
43 cevap 2,912 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy