0 oy
292 göst.
önce Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından

Yaa bayadır böyle dertleşme postu açmıyordum, kendi kendime dertleneceğime size yazayım dedim 😂 

Şimdi biz gurbetteyiz eşim memur, kayınvalidem bu yaz boyun fıtıgından amelıyat olucaktı, yanında da kimsesi yoktu, bende gel bizim şehirde amelıyat ol madem bizimle kalırsın iyileşene kadar dedim, sonra bir anda ‘benim burada kimsem yok, bak amelıyata bıle kımse gelmedı, ben sizinle yaşamaya karar verdime döndü olay, burdaki evimiz dubleks, ben 4-5 ay kalmasına tamamdım, cunku ev ıkı katlı çok problem olmaz diyordum ama sürekli şekilde olmayacagını eşime söyledim, bizde lojmana cıkana kadar bizimle yaşarsın sonra sana bir ev tutarız dedik bize yakın, zaten kendisi de böyle istediğini söyledi, ohh dedim iyiyiz :) 

2 aydır bırlıkteyız, ne oldu bılmıyorum burada ki doktoru amelıyat olmasan da olur dedi, bırkac hareket verdi, amelıyatın bahsi açılmıyor, ilk geldiğinde ev işlerinde az da olsa yardımcı oluyordu yaşı 53, mesela çamaşırları katlıyordu, ya da uyanınca çay koyuyordu, şuan onları yapmıyor, hatta geçen çamaşır askısından sadece kendi çamaşırlarını topladıgını gördüm :) biz eşimle biryere gidecegımız zaman, cocukları ona bırakıp, benımde şu işim vardı dısarıda beraber bakalım bari diyor, sülalecek gidiyoruz, bir yemek yapıyorum ornegın, gelip ben o yemegı de hıc sevmem neyse yemem artık diyor ve en cok da o yiyor :D cocuklarla cok ılgılenırdı suan gunun cok buyuk bolumunu yukarıda odasının kapısını kapatıp geçiriyor, bakın ben yaşlı ve hareketi kısıtlı olsa alır banyosunu dahi yaptırırım ama şuan benim evim hersey dahil otele dönmüş gibi ister istemez çok sinirleniyorum, eşim ise yaaav annemde bize çok yardımcı oluyor hee diyor, bir tabak cocuga corba içirdi diye :D ay ben mi büyütüyorum bilmiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
önce (2,636 puan) tarafından

Yaşlı olsa sağlık problemi varsa tamam.ama.53 yaş çok yaşlı değil sağlık problemi varsa bişey diyemem ama yok ise sen onun evine gidip aynısını yapsan kıyamet kopar tamam hizmet etmesin zaten yaşça büyük küçüğe etmez anladım da kendi işini görsün ve kendi torunlari sonuçta arada el atsın sonuçta o evde o da yaşıyor bı isij ucundan tutmali

önce (233 puan) tarafından

Ya ortada gezınıyor ama yemın edıyorum hiçbişey yapmıyor mesela bugun camasır askısından camasırları alıp köşeye atmış :D geçen çamasırlar bitince makınenın kapagını acmıstı sagolsun :D yani sabah 10da asagı ınıyor, kucum kızım 7de uyanıyor, asla gelmıyor, geçen dedım anne sen sesımızı duymuyo musun hiç, yoo diyo duysam alırdım kızı, 2 aydır bırgun ses gelmez mi yukarı

önce (2,636 puan) tarafından

Güzel dille belli et olmadı eşini ikna etcen sonu pek iyi değil gibi kadinin pek zararı yok gibi ama kaynanalikta yapilmasina musaide etmezdim ben ne bilim genç bide sen ona gitsen o da  bekler yapmazsan kıyamet kopar

Valla acıkcası en basında resmen evının işini yapardım ama sonra arkamdan konustugunu ogrendım baya restleştık, ogün bugundur evınde hiçbişey yapmam ama ben senede onun evınde 5 gun kalıyorumdur yani

-Reklam-
0 oy
önce (1,095 puan) tarafından

Keşke hiç bulaşmasaydin ben kimseyle muhatap olmuyorum eşimin tarafıyla kafam rahat mis gibi 

Eşimin tarafı yok ki, tek cocuk eşim, bir annesı bir babasj var onlarda senede 2 kere gorusuyor, eşimden baska kimsesi yok, uzuldum ne bıleyım benımde evladım var, empati yapmaktan ciğerim soldu ya

önce (1,095 puan) tarafından

Yine de bulasmazdim senin yerinde olsaydım 

0 oy
önce (4,475 puan) tarafından

Kendi ayağına sıkmışsın biraz 😂 inşallah kısa zamanda lojman çıkar ne diyeyim😀

Bizde de benzer durum var hiçbir şey yapmaz, tek farkı gelmesini ben teklif etmezdim , şimdi yakından ev kiraladı da kurtuldum şükür 

Ay lojmanda sınırdaydık, onumuze 2 kişi geçmiş kör olmasınlar, sicilleri cokmus, gidip lojman subenın onunde aclık grevi yapıcam ya, sımdı benımkıde sozum ona ev bakıyo ama dubleks ev varken git 20 bın kirada otur diyemem ay

önce (4,475 puan) tarafından

Valla 13 veriyor canım yapacak bişey yok huzur daha önemli giden para olsun😅

0 oy
önce (1,882 puan) tarafından

Bu erkeklerin de annelerini gerçekten bir şey yapıyor gibi görmelerine ayar oluyorum  :) bacm başına bela etmişsn unutma koca tarafına iyilik yaramaz. İnşallah en kısa zamanda evine gider 

Ay hilal 🩷 kızımın adı 🩷 

Hayır bide eşime kendı annemı sıkayet ettıgımde vaaay haklısın hayatım voy nasıl olur böyle hayatım, ama kendi annesı olunca, sen benim anama neden böyle diyosun oluyor

0 oy
önce (792 puan) tarafından

Bence gelin kayınvalide ikinizde çok şekersiniz.eşinin annesi idare et boşver. Bnmkiler benle uğraştıkları halde yıllar geçti zaman zaman vicdan ediyorum suçum olmadığı halde. Ztn evdesin galiba hani dışardada iş yükün yok sanırım. He de geç boşver

Ben zaten o bız yokken amelıyat olurda bişey olur ömüür boyu vıcdanımdan ölürüm diye böyle teklıf ettim ama acıma yetime dönüp vurur durumuna da düşmek istemiyorum

0 oy
önce (8,412 puan) tarafından

Kendin kaşınmışsın bacım sen  :D

Ay üzme beniii üzmeee :D

önce (8,412 puan) tarafından

Dost acı söyler (bir dost) :D

0 oy
önce (24,541 puan) tarafından

Bakıma muhtaç değilse asla bir arada yaşamam kimse kendi annem de dahil ben artık burda sizle yaşayacağım deme hakkına sahip değil bence 

Ya biraz laf oyununa getirdi biliyor musun, ben ilk kızım dogdugunda kolik bir bebek hayattan sogudum yaşayamıyorum diye 5 sene önce onu cagırdım gel buyuyene kadar bızımle kal diye, bana 5 sene önce cagırmıstın zatenden girdi, halbuki ben suan amelıyat olucak diye cagırdım, ıyılesıne kadar kalırsın da dedim, bu amelıyat olmadan önce kardeslerınden falan bekledıgı ılgıyı goremeyınce bunalıma girdi, kayınpederım zaten aramaz hiç, dayandı ogluna, eşim de hiç duskun degıldır annesıne, ben cok uzuldum onun o durumuna, kimsesiz gibi kaldı, o yuzden teklıf ettım acıkcası biz yanındayız demek istedim ama iş biraz ters oldu

0 oy
önce (10,044 puan) tarafından

Hayata çekemem  kiralık ev lazımdı gitim buldum numarasina iletim y bir sokak ötede olsun ev üstüne ev olmaz hayata kabul edemem kendi hayatı yaşam alanı var sabah kalkar yemeklerini yaparım işlerini göreyim ama günün sonunda kendi evimde durayım 

Evım dubleks olmasa bende asla kabul etmezdım ama 5+1 ıkı katlı ev varken de, git kirada dur dıyemem üzülürüm, yoksa eşim en basından ev bakalım demişti 

0 oy
önce (26,746 puan) tarafından

Yaparlar bacım su yaparlar daha bugün akşam eşim köye gidiyor bana senide evde bırakmak istemiyorum aklım kalıyor dedi doğuma 1 haftam kaldı bir anda kötü oluyorum benide götürdü yollarda Çakır çukur belimden ağrı sancı girdi zor yürüyorum ellerim bacaklarım zaten şiş ödem sızlıyor içeri girdik eşim girer girmez uzandirdi beni çünkü kitlenip kalıyorum öylece geldi ben çok hastayım gebelik şeyleri sayıyor bildiğin bende olanları canım burnuma gelmiş zaten benle sidik yarıştiriyor. Cumaya randevum var senide götürelim o zaman dedim yok yok ben gitmem evimde ölürüm diyor bu ne şimdi duygu sömürüsü mu başka bişey mi anlamadım. Bahçeden domates biber patlıcan topla evine diyor ben yürümeyi zor yürüyorum kadın bana mahsus yapıyorum gibi davranıyor.. kaynanalar çok acımasız ve düşüncesiz..

Ay seninkide kör olmasın, patlıcanı batsın yani

Kız benımkı tatılde gıdınce acayıp ılgılenıyodu kızımla, bak kendı anama bırakamam cocukları ama ona bırakıyordum öyle rahat ederdi içim ama buraya geldi, böyle bi triplere girdi, gecen camaasır katladım utulencek tshırtletı ayırdım, kız ne olduysa ben bunları utuleyeyım dedı, hayrolsun dedim e tamam ütüle, 10 tshırt esımın 2 tane benım var, benımkılerı köseye ayırmıs eşiminkini ütülemiş, basımdan asagı kaynar su indi yemın edıyorum, 

Benimki de annen doğuma gelcek mi diyor kardeşim Yeni motor kazası geçirdi ve yuruyemiyor . O kadar kırıldım ki gelcek dedim ee çocuk ne olcak bunun derdi de zor hiç durmuyor diyor çocuğu da doğuma getireyim ona da bakmayın hiç sahip çıkmayın torununuza gelininize eve geldim düşün düşün en son dayanamayıp ağladım zaten çocuk perişan olur diye kendi kendimi yiyordum bazen gerçekten pes dedirtiyorlar hiç üzülür mü hassas mi ne durumda diyen yok Allah sabır versin bizlere gelin düşmanı bunlar sonra kaynanayi niye sevmiyorsun niye seveyim ki 

Ay öyle kolay dogumun olsun ki kimseye ihtiyacın olmasın valla ben 2. Sezeryanımda gurbette zavallı eşim o kadar yorgundu ki, uyuyo diye tutuna tutuna kalkıp yurumustum, hemsireler kosmustu yanıma, sende kendıne guven amaaan kimse olmasın

Allah razı olsun güzel duan için inşallah öyle olur da Rabbim kimseye muhtaç etmez çocuğum perisan olmaz . Allah seninde yardımcın olsun güzel bacım 🌸

Oyy Allah razı olsunn 🩷🩷

0 oy
önce (6,591 puan) tarafından

Annem 53 yaşında ve çalışıyor 

Senin ki bariz kaynanalık modunu açmış. Gonderebiliyorsan gönder kendini idare edemeyecek bir yaş değil anneannem 85 yaşında ve o bile kendini idare ediyor evinin temizliğini bile kendisi yapmaya çalışıyor elinden geldiğince 

Valla yekten evini kapattırmadan iadeli taahhütlü postala

Benım annemde öyle calısıyor suan hemde yıyecek uretımınde ve 6 saat ayakta, yahu kadım böyle degıldı, izne gittiğimizde sabahları cocukları alır kuş gibi uyuturdu bizi, hazır kahvaltı sofralarına uyanırdık, ben tabıkı evımde hızmet edicem ama bu biraz kendıme yer edeyım gör sana ne edeyıme döndü, öyle bir noktadayız ki bugün sekerek yuruyodu ayagına vurmus fıtık, ben nasıl git diyeyimm

Bendede var fıtık bacağıma vurunca kalçadan giriyor ağrısı ve o vaziyette 6 aylık bebem akşama kadar kucağımda 

Ayrıca günahını almak istemem ama her gördüğünüze aldanmayın 

Ya biliyormusun gelmeden önce, babamın eşi hastanede uzun yıllar çalıştı, ona raporlarını atmış hani tanıdık doktorlar vs varsa amelıyat ıcın göstersin diye, babamın eşi de benim öz ablam gibidir, bıze amelıyat ıcın gelecegı zaman benı arayıp, gözde ben bu raporları gördum, aynı boyun fıtığı senelerdir bende de var muhasebeci oldugum için boyun duzlesmesı ve fıtıktan sureklı tedavı goruyorum ama bu fıtık böyle acil amelıyata alınacak evde depresyonlara girilecek bir fıtık degıl, beyın cerrahları her zaman amelıyat der zaten dedi ama ben o an kulakararkası ettım, cunku kayınvalıdem evde agrıdan düştüğünü yerden kalkamadıgını komsuları arayıp acıle goturduklerını vs anlatıyordu ama buraya geldıgınde fızık tedavı doktoru amelıyata suan gerek yok hareket yapın dedi ve 2 aydır ben hiç fıtık agrısından ayaga kalkamayacak hale geldıgını gormedım, ona göre verdıklerı iğne onu iyi etmiş, ne bıleyım içimi karartmak da istemiyorum ama insan dusunuyor

Pardon da orası onun oğlunun evi ve sen oğlunun parasını yiyorsun tabi ki gelecek o eve çöreklenecek oldu canım sen yan gel yat oğlu akşama kadar çalışsın kadının telefonda bile güç bela konuşsunlar tabi ki bakmak zorundasın sen dur daha neler yapacak 

İronidir onların aklıyla düşünebiliyorum 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Ay sol şakağına agrı girdi okurken 😂 kız yan gelıp yattıgım evde işlerden kaçmak için yukarı kaçıp kapıyı kapatıyo :D gecen bana diyo ki buharlı makıneyle bir yukarıyı buharlayalım, dedım olur merdıvene bırakırım, makıneyı hazırladım bıraktım 3 gun merdıvenın basında durdu makıne, anne dedım bunu yapmıcak mısın,ayy bana zor geldı o dedı :D zaaar ben yapcam sandı heralde aşağıyı yapmak yetmıyo cunku bana, kapıyı çalıp ODAAA SERVİSİİ dicem sandı

Sanıyorlar ki oğullarının bütün parasını keyfiyeten yiyoruz bir bilseler buyutemedikleri bebeleri yeniden adam etmeye çalışıyoruz 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 409 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 303 göst.

Kategoriler

1,477,562 soru

24,185,337 cevap

336,587 kullanıcı

...