0 oy
186 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,885 puan) tarafından

Kızlar kızım 3.5 yaşında . Yarışçı bir huyu var. Mesela komşu çocukları ile scoter sürüyor beni geçti ben birinci olacaktım diye ağlıyor. Koşsalar veya önde gitseler beni geçiyor diyor. Kızım diyorum bi yarış değil. Bazen sen kazanırsın bazen o. Ağlamamalısn diyorum. Her seferinde yaşıyoruz bu durumu. Hep ben birinci olaym diyor. Bunun zararı veya yararı nedir. Okul hayatında özellikle bi zararı olur mu. Oturupta kendini üzmesin istiyorum her şey için. Çocukları bu yaşta böyle olan anneler ileriki zamanda Bunun artısını eksisini gördünüz mü.

8 Cevaplar

+1 oy
önce (7,233 puan) tarafından

Bizim oyun grubunda da var boyle bir cocuk herseyi ben yapicam ben birinci olcam ben ben yani hep ögretmenimiz duzeni sağlıyor bakalim canım kizınla konusabilirsin cok hirs iyi birsey degil

önce (1,885 puan) tarafından

Evet hırs iyi değil Bende biliyorum. Seneye kreşe göndereceğim yani o zamana kadar biraz düzelmesi lszm bu huyunun

önce (7,233 puan) tarafından

Bence guzelce konuş her zaman sen birinci olmayabilirsin arkadaşların da olabilir bunda üzülcek birsey olmadigini soyleyebilirsin. 

Aynı o şekilde söylüyorum ama anlamıyor . Umarm zamanla anlar

-Reklam-
+1 oy
önce (2,636 puan) tarafından

Benim oğlumda öyleydi gerçi halende öyle ne kadar konustuysak anlamadı okulda öğretmene nazını gecirtemiyor inatlasamiyor ben yapacak edecek aksine nede olsa yapamıyorum deyip defteri kapatıp eve geliyordu ilk zamanlar öğretmen motive etmek için biseyler yaptı bende destek oldum okulda yarış içinde asla değil elinden geleni yapmaya çalışıyor ajanlık ama evde daha bugün cenga oynadik denge oyunu kaybetti üzüldü ben niye kazanamadık filan ama eskisi kadar ağlama yok düzeliyor sanırım yalnız büyüdükleri için evdeki herşey onlara ait diye herşey benim en iyisi benim diye düşünüyorlar başka seçenek yok kalabaliga girdikce düzelir inşallah 

Hangi burç peki. 

önce (2,636 puan) tarafından

Yengeç ya sizin

Koç  bizim de

önce (4,488 puan) tarafından

Koçlarda o var ya. Bak 27 yaşındayım bazen bende Bile oluyor. Ruhlarında önderlik var 😄

+1 oy
önce (2,004 puan) tarafından

Yeğenim de öyle kız çocuğu biraz daha meyilli böyle şeye  memlekette diye diye oğlumda demeye başladı biraz  saf geliyor çocuğunu anlamıyor bile yeri geliyor babayı bile yaristiriyo döver vs diye daha çok yerim gibi herşeyde oyunda bile oğlum anlamıyor mesela bide kuzeni çok arkadaş canlısı benimki şuan anaokulu a gdiyor yeğenim zorlanıyor çünkü yönetmek kendi ön planda olmaya alışmış ama hayat maalesef öyle degl  

Yeğenin hangi burç koç mu aslan mı :)

+1 oy
önce (101 puan) tarafından

Offff merdivenden inerken çıkarken banyoya giderken şu içerken çay içerken yemek yerkennnn

Sen beni anladın Esma  :) peki hangi burç acaba:)

+1 oy
önce (5,790 puan) tarafından

Evde kendiniz yarışacak ve kazanmalı oyunlar oynayacaksınız. Herseferinde ona çaktırmadan siz kaybedip onun kazanma güdüsünü tatmin edeceksiniz. Yenildiğinizde aşırı tepkiler vermeden seninle yarışmak güzeldi, sen kazandın ve seninle oynamak çok keyifli diyeceksiniz.

+1 oy
önce (1,305 puan) tarafından

Önemli olan kazanmak değil eğlenmek diye söyleyin sürekli bir süre sonra alışır. Okula başlayınca öğretmene size verdiği tepkileri veremez bir süre sonra körelir o davranışı.

+1 oy
önce (8,161 puan) tarafından

Çocuklar sürekli karakter değiştiriyor bu da geçer emin ol. Unutur bir süre sonra 

0 oy
önce (13,493 puan) tarafından

Geçiyor meraketme. Benim oğlumda öyleydi hep ağlardı ben neden kazanmadım diye ve sonra oynamak istemezdi. Şuan 5yasında ve geçti o huyu. Şimdi kendinden küçüklerin huyuna gidiyor aglıyorlar kazanamayınca diye sobe yapmıyor mesela görmemiş gibi yapıyor 🤪

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 394 göst.
+1 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
13 cevap 497 göst.
0 oy
34 cevap 822 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,029 soru