Kızlar dün anneme geldik kızımla. Annem 3. Katta oturuyor. 9+4 haftalık hamileyim. Valizim falan vardı eşim 2. Kata kadar valizi çıkardı anneme görünmedi gitti. Anneme her anımızda yanımızda oldu hiçbir sıkıntı yapmadı. Eşimin ailesi aşırı sıkıntılı bir aile. Çekmediğim kalmadı. Eşim de ailesine aşırı düşkün. Eşim ailesi suçlu iken onlarla bir oldu 3.5 saat yol onları götürdü falan yazın. Ben hamile halimle 4 yaşında kızımla evde yalnız kaldım. Annem de haklı olarak eşimi aramış hamile kadını ailen suçlu iken niye yalnız bırakıyorsun artık sen anlamalısın evlisin 6 yıldır haksızlar falan demiş. Eşim de anneme görünmeden gitti Annem üzüldü. Aynı hareketi yazın da yapmıştı. Şimdi ben öğretmenim kızım 2 hafta çok hasta oldu bana geçti falan yenili iyileştik. Bu hafta kızımın kreşi (hala açılmadı) açılacak inşallah. Ben de gelmişken annemi alıp bize gitmek istiyordum. Annem de diyor ki yüzüme bakmayan adamın evine gitmem. Çocuk iki hafta rezil oldu kimsemiz yok yaşadığımız yerde. Onun ailesinin bana yapmadığı kalmadı o halde Eşim diyor ki annem babam gelir bize istersen hiç odadan çıkma ben bakarım onlara diye. Hem hassas bi dönemden geçiyorum hem yanımda bir destek arıyorum. Siz olsanız napardınız? Artık düşünmekten çok yoruldum.
Bunu eşimle kesin dille konus aradaki tartışma her neyse bu annene saygisizlik yapmasına olanak değildir benimki 12 yıldan sonra essek gibi konuşuyor şuan ama benim için hicbisey eskisi gibi değil yani annende haklı canım bende yaşadım bunları yazık annelerimiz üzülüyor
Bir de annem o kadar etrafımızda pır dönen bir insan ki. Eşim kendi ailesinde rahat edemezdi annemin evinde dolabı açar istediğini yer uzanır aşırı rahat idi yani. Onun ailesi bir çay kaşığı yapmadı bize annem hep alır eder zoruma gidiyor kendi ailesinin yaptıklarının haddi hesabı yok. Ben de soğudum eşimden valla canım
O yüzden kıymeti yok benim ailemde zamanında yaptı yaptı çok nankörler sende yaptırma eşin herşeyi yapmak zorunda annede anne boşver sen onu diyip idare et
Öyle canım haklısın. İnsan ele karışınca anlıyormuş işlerin zorluğunu.
Annen haklı tabi gelmek istemez eşinle konuş bence arada buyuk bir olay yoksa o şekilde davranamaz olmadı sende onun kilere öyle yap anlasın
Ama en iyisi annenle ikisini bir araya getir sorunları çözün al anneni size
1,478,115 soru
24,193,119 cevap
337,028 kullanıcı