0 oy
88 göst.
önce Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

kızlar bebeğim 6+3haftalık denildi 9 eylülde 24 eylülde gittiğimde 9+5 hesaplara göre 5 gün önde normal mi

4 Cevaplar

0 oy
önce (50 puan) tarafından

Bir kaç gün geri veya ileri sıkıntı olmaz demişti doktorum, canınızı sıkmayın bazen geç döllenme veya hemen döllenen bebek aynı hesaba uymayabilir, mesela bazıları adet bitiminden hemen sonra hamile kalır daha adetlerine 10 gün varken kanda çıkar kimininki geç döllenir adetten bir hafta felan sonra çıkıyor 

önce (19 puan) tarafından

Cinsiyet tahmini edermiisin

-Reklam-
0 oy
önce (11,634 puan) tarafından

Erkek bence...

İnşallah kısmet 

0 oy
önce (21 puan) tarafından

Bnde 9+4 Haftalık oldum bugün ama bnmkide 5 gün geriden geliyordu en son gittiğimde ve doktor adet tarihimi 23 temmuzken, 28 temmuz olarak değiştirdi, cinsiyet tahminine gelirsek daha cinsel organları gelişmemiş ama bnde çok merak ediyorum oğlum ve kızım olmasına rağmen, Ve ben hem kesenin oval olmasından dolayı hemde hissiyatıma dayanarak erkek Diyorum, Rabbim gönlümüze göre versin inşallah canım 🤲🏻 

Amin bi tane kızım var 14 aylık daha erkek olsun istiyorum Rabbım nasıp eder inşallah insan ister istemez merak ediyor 

0 oy
önce (998 puan) tarafından

9 haftalıkken belli olmaz ki daha cinsiyet 

Bilgisi olan var diye paylaştım bebek dolendiği dakikada cinsiyeti belli olur bize gösterene kadar sabırsızım birazcık 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 208 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Papatya123 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 86 göst.
9 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esma koldas (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
9 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esma koldas (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 307 göst.