0 oy
57 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Hanımlar 36 haftalık doğum yaptım bir hafta hastanede kaldı solunum sarılık bide enfeksiyondan dolayı bugün üç gündür evdeyiz ve uyanmiyir süt icmiyor evde sarılık için ne yapabilirim acaba bir kaç saatir zorla uyumuş halde süt veriyorum fayda eder mi acaba hastaneye yatirsam yine kan falan derken acı çekecek 

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,212 puan) tarafından

Ne yap ne et az da olsa emzir. Meme almıyosa mama ver . Biraz zor bir süreç sabırlı olmalısın. Uzun süre uyumasına izin verme 

-Reklam-
0 oy
önce (891 puan) tarafından

emzireceksin uyandirip. ayak topuklarini cimdikle cani acsiin aglasin uyansin siringayla mama da verebilirsin esktradan ama emzirmen lazim  ilk once. uyanir illaki. burnunu sık cenesini durt elini isla anlina yanaklarina gigisina sur alt poposunu ac bezini ac rahatsiz olsun uyansin ayaklari mincir acimaz korkma aglasin biraz

önce (42 puan) tarafından

Ben de bunları yazmaya gelmiştim 

önce (2 puan) tarafından

O kadar çok uykusu varki canı bile acımıyor banyosunu yaptım siringayla sütümü sagdim verdim mememi almakta zorlaniyor bende iyileşene kadar sagayim dedim inşallah faydası olur 

0 oy
önce (3,584 puan) tarafından

Sık, sık emzir yada mama ver 

önce (2 puan) tarafından

Emzirme almıyor ama siringayla hep sağıp vermeue çalışıyorum uyanmiyir 3 saate 30 ml oda az geliyir 10 gündür daha doğduğu kiloya gelmedi 

önce (891 puan) tarafından

3 satte 30 ml gok az saat basi emzirmen lazim zorlada olsa uyandiracaksin . ozaman mama al yap ver siringayla . 3 saatte 30 ml az sarilik icin daha sık beslenmeli. 1 saat 1 bucuk saatte bir emmeli. yani sagip vermekle azla basa cikamassin canini acitmaktan korkma gerekiosa acisin aglasin zirlasin memeyi kendi suan zaten tutamaz memeni ucundan tutup bebegin azina sen sokturacaksin 

önce (2 puan) tarafından

Memem büyük olduğu için bide erken doğduğu için zor kavrıyor ondan dolayı makine aldım sağıp veriyorum küçük siringalari dolduruyorum yarım saate bir veriyirum bir iki tane ne kadar emdiyse veriyorum inşallah faydası olur 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 355 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ecalased41 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 239 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Lotus26 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.