+1 oy
102 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (7,408 puan) tarafından

Bundan aldım çarşıdan silikon bunlar internetten çektim fotoğrafı ama nasıl kullanılıyor hiç kullanmadım. Tek başına buna kek koysam durur mu yoksa büyük olanlardan alıp bunu onun içine mi koymaliyim

image

4 Cevaplar

+1 oy
önce (7,408 puan) tarafından

Bide altı tane aldım yeter mi az derseniz bime gelmiş ona bakicam

önce (228 puan) tarafından

Bende iki postada yapıyorum bi leğen kek harcından 

-Reklam-
+1 oy
önce (17,423 puan) tarafından

Bunlara koy ve tepsiye diz bunlari. 6 tane az bence. Normal tepsi ölçülerine göre yapacaksan malzeme fazla olur. 

+1 oy

Aynısı bende var ben içini çok hafif fırçayla yağlıyorum airfrayda pişiriyorum hemen çıkıyor çok güzel oluyo

önce (1,882 puan) tarafından

Airfryer aktif kullanıyor musn. Benmde var ama sanki pişman oldum aldığıma☺️

Ya nebilim bende bir hevesle aldım daha doğrusu elimin altında pratiklik olsun diye büyük fırınım buzdolabının üstünde en ufak birşeye indir kaldır üşeniyordum buda elimin altında iyi oldu mesela milföy pizza yapıyorum kahvaltıya işte nebilim o tarz şeylerde kullanıyorum ankastre set fırın ocağım olsaydı mesela almazdım 😂

Yoksa her öğünde yemeklerde aktif kullanmıyorum çok zararlı diyolar ama nebilim umarım değildir😂

+1 oy

Benm 18 tane var ama . Klasik 3 yumurta bir su bardağı süt yağ ile yapacaksam yani az yapacaksam yetiyor. Ama iki katı malzeme koyarsan yetmez. Sen bi 12 tane daha al

önce (7,408 puan) tarafından

İçine kek harcı koyunca duruyor mu yoksa büyük kalıp alıp bunları içine mi yerlestirmem lazım

İçine koy tatlı kaşığı ile. Nette var bak nasl yapılıyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 100 göst.
0 oy
5 cevap 133 göst.
13 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.
2 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde huzun_iyidir (7,322 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,623 soru

24,186,320 cevap

336,652 kullanıcı

...