0 oy
164 göst.
önce Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından

5yasinda olup sübyana veren oldumu okula başlamadan oğlum 4yasindayken normal özel kreşe gitti ama. Çok zamlandigi için veremedik anaokulu çıkıyor şuan aslnda ama okulda uzak olduğu için bide kardeşi olcak cami çok yakındı öğlene kadar oraya verdik maşallah diyom duaları ezberlemiş bile ama Arapça okuyp iki sene sora birinci sınıfta kafası karışmıcakmi kreşte İngilizcede öğrenmişti hangi birini aklmda tutucak bu:D

6 Cevaplar

0 oy
önce (23,484 puan) tarafından

Zihin böyle bişey değil ki. Çocuk artık konuşmayı öğrendi. Dillleri birbirine karıştırmaz. Ve aslında ne kadar çok şey öğrenirse beyni daha çok gelişir. Oğlum da doyanetin 4 6 yaş kuran kursuna gidiyor. Bu yıl da devam ediyor. Geçen yıl çok memnundum. Bu yıl bakalım nasıl olacak 

önce (856 puan) tarafından

Cnm bende kızımı gönderiyorum. Öğretmen direkt E i ü lerden başlattı.suan Se si sü lerdeler.fakat kızım e i ü lere takmış vaziyette .mesele be bı bu var ,b harfi aklına gelmiyor harekeleri söylüyor e i ü diye.sizde de böyle mi bir türlü ogretemedim ya aşırı zorlanıyorum 

Dur bacım daha acele etme. İlk zamanlar normal. Zamanla oturur. Günlük tekrarını yaparsınız. Harfleri bir kağıda yazıp tombala gibi çekip okuyun. Benim oğlum geçen yıl da gitmişti. Kur'an'ı öğrendi geçen yıl. Bu yıl o derdimiz yok. Sen rahat ol. Dediğim şekilde oyunla öğret. Zamanla sistem kafasında oturacak

önce (856 puan) tarafından

İnşallah ya bende acaba ogretemiyormuyuz diyodum

Daha ancak öğrenirler.

-Reklam-
0 oy
önce (4,839 puan) tarafından

Kafa karışmıyor ama 1. Sınıfa başlayınca Kur'an-ı Kerim'i tekrar ettirmeyince unutuyorlar ve tüm çaba heba oluyor

0 oy
önce (1,986 puan) tarafından

Ben geçen yıl gönderdim şuan ana okulun a gidiyor ama sıkılıyor orda diyanetinki sanki daha dolu dolu geçiyordu orda hiç demiuordu burda birşey yapmadık diyor oyuncak evde dolu boyama gibi şeyleri yillardr yapiyo diyanetinki daha hoşuma gitmişti 

0 oy
önce (5,784 puan) tarafından

Inan hic zorlanmayacak bende subyan kursunda calistim ogretmen velilerimiz de oldu onlarla bu durumu konustugumuzda cocuklar okula basladiginda diger cocuklardan daha ogrenime acik ve daha kolay egitim aldiklarini soyluyolar emin ol zorlanmaz benim oglum 3 bucuk yasinda ben ona bile ogretiyorum  

0 oy
önce (8,335 puan) tarafından

Diyanetin kursuna verdim çok memnunum çok şükür rabbime geçen sene okulun anasınıfına gitmişti gün boyu ağlıyordu öğretmen sevdiremedi okulu çocuk annemi özledim diyor duyuyorum dışardan napayım bende özledim bende mi ağlattı diyordu. Şimdi kızım anne neden bugün yarın okulum tatil ben gitmek istiyorum diyor Allah'a bin şükür. Çok pişmanım geçen sene de buraya vermedigime

0 oy
önce (5,344 puan) tarafından

Arapça yı şakır şakır ezberlemicek sonuçta kafası niye karışsın

Küçük sureler dualar ezberlicek bide cüz okutuyorlar

Hepimiz yapmadık mı bunu zaten küçükken. Okula gidince kafamızda karışmadı . Benim 2 kzıımda diyanetin kreşine gitti tam Kur'an okumaya başlayınca kreş bitti 

Yaz tatilinde devam ediyorlar aslında öğretmen ozamn tekrar gönderin yaz tatilinde okumaya devam etsin dedi ama biz 3 ay tatil yapsın diye göndermedik keşke gönderseydik sonra pişman oldum evde okumuyor kreşte daha güzel okurdu ilerletirdi. Ben diğer eğitimlerinide çok sevdim anaokulunda yapılan her faaliyeti yaptılar 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 171 göst.
0 oy
15 cevap 547 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ygurbet (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 446 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 312 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Busraaa1 (61 puan) tarafından soruldu