0 oy
359 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,523 puan) tarafından

Bir haftadır çarpıntı baş ağrısı anlık hafıza kayıpları bu tarz şeylerle uğraşıp duruyorum geceleri sürekli uyanmak düzenli uyumama gibi.. Anlayacağınız bayağı sıkıntılı bir hafta geçirdim.  Bu hafta nasıl geçti Hiç bilmiyorum. Dayanamadım dün doktora gittim nörolojiye göründüm bizlik bir şey yok dedi Çok şükür artık çok kötüydüm ayakta duramıyordum yürüyemiyordum yani kan testi de yapmış birkaç tane ama yeterli değildi o kan testi. Kansızlık TSH bu tarz şeylere bakması gerekiyor ama bakmamış neyse kardiyolojiye gittim halter taktı kan testlerine baktı Pazartesi sonuçlara bakacak ama ben dayanamadım İnternetten baktım sonuca demir düşük 50 ile 200 arası olması gerekiyormuş Benimki 29 çıktı bir demir eksikliği Bunlara sebep olur mu aranızda Bilen Var mı başka bir şey yoktur herhalde Doktor tiroidden şüphelendi ama tiroidler iyi.

11 Cevaplar

+1 oy
önce (4,235 puan) tarafından

B12 de yapiyor bildiğim onada baktir

önce (1,523 puan) tarafından

B12 de bakıldı oda 712 biraz yüksek sadece 

-Reklam-
+1 oy
önce (6,122 puan) tarafından

demir eksikliği sadece kansızlık değil. vücuttaki çoğu sorunun sebebidir. 

önce (1,523 puan) tarafından

Öyleymiş :/

+1 oy
önce (3,600 puan) tarafından

Değer düşüklüğü yapıyor

+1 oy
önce (915 puan) tarafından

olur bu ara bende taktim tavviyelere kan demir hapi magnezyum krom pikolinat aldim . bidahaki ay c vitamini ve b vitaminleirn komplex karisimini be çinko alcam. 3er ay 4 er ay kullanma niyetindeyim

+1 oy
önce (26 puan) tarafından

Canın bu psikolojik panik atak olmasın acaba 

+1 oy
önce (275 puan) tarafından

Benimde demirim 7 cıktı bayaa halsizligim vardı baş agrısıda oluyordu ama çarpıntıyı bilemedim troponin degerine baktılarmı acaba o kalple alakalı

+1 oy
önce (3,148 puan) tarafından

Çarpıntı bende de vardı kardiyolojiye gittim holter takıldı EKG çekildi eko yapıldı bişi çıkmadı kan değerlerime bakılmıştı kansızlık çok fazlaydı bundan kaynaklanıyordur dedi doktor 

0 oy
önce (1,982 puan) tarafından

Kansızlık d vitamini eksikliği böyle yapıyor ve ben bununla sürekli savaşıyorum ilaç verirler büyük ihtimalle 

0 oy
önce (1,716 puan) tarafından

Ben aynii bu bahsettiklerinizi yasiyordum dedim kesin bir sey var ben kanser miyim neyim.B12 eksik cikti belirtilere bir baktim hepsii var.Igne verdi bana duzenli oluyorum belirti fln kalmadi.Inanin carpinti zihin bulanikligi gorme azalmasi hepsi vardi hepsii

0 oy
önce (1,429 puan) tarafından

Demir eksikliği yerden yere vurur insanı nefes darlığıda yapar gece uykusuzlukta.gündüzde aşırı yorgunluk ve uyku yapar iki adım atsan yorgun ve nefes nefese kalırsın.

0 oy
önce (263 puan) tarafından

Ferritin  değeri kaç çıktı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 145 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
29 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
6 cevap 178 göst.

Kategoriler

1,477,694 soru

24,187,180 cevap

336,715 kullanıcı

...