+2 oy
222 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,112 puan) tarafından

Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar☺️ oğlum bugün 3 yaşına girdi zaman su misali hızlıca akıp gidiyor ama nasıl akıp gidiyor 🥹 bazen çıldırmalı bazen aşırı sevmeli her şeyine şükür diyorum rabbim sağlık sıhhat verdikçe herşey hallolur 🤲 umarım oğluma yeni yaşı sağlık huzur mutluluk ve akıllılık getirir bizi şaşırtır😅😅 kutlama yapmayacağız sadece mum üflemeye çok hevesli olduğu için pasta yaptım umarım tadı güzel olmuştur 

imagepastanın kenarlarını bilerek düzeltmedim gözüme öyle daha güzel geldi 😍

12 Cevaplar

+1 oy
önce (3,579 puan) tarafından

Allah uzun ömür versin 

önce (3,112 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤️❤️🤲

-Reklam-
+1 oy
önce (16,039 puan) tarafından

Güzel mutlu yaşları olsun inşallah 💜 İyiki doğmuş prens 👑 

Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım 🤲❤️❤️❤️

+1 oy
önce (1,502 puan) tarafından

Doğum günü kutlu olsun

Pasta yanı değişik şekil duruyo 

Çok teşekkür ederiz ☺️ evet akıyor gibi görüntü olunca öyle kalsın istedim ☺️☺️❤️

+1 oy
önce (924 puan) tarafından

Sağlıklı mutlu yaşları olsun gam dert keder göstermesin mevla

Allah razı olsun canım inşallah çok teşekkür ederiz ❤️❤️🤲🤲

+1 oy
önce (163,568 puan) tarafından

dogum gunu kutlu olsun 💕  şu zaman tek banami yavas geciyo

Çok teşekkür ederizz☺️☺️❤️ banada bazen yavaş bazen su gibi geçiyor 😅

+1 oy
önce (5,772 puan) tarafından

RRabbim anasina babasina vatanina milletine hayirli evlat etsin saglikli sihhatli upuzun ve imanli omru olsun namaz ehli olsun Rabbine layik kul peygamber efendimize layik ummet olsun insaAllah 

Bacım Allah razı olsun aminnn inşallah çok güzel dua etmişsin ağzına sağlık ❤️❤️❤️🤲🤲🤲❤️❤️

önce (5,772 puan) tarafından

Amin kuzum amin ♥️♥️♥️

❤️❤️🩷🩷🩵🩵

+1 oy
önce (1,161 puan) tarafından

Allah daha hayırlı afiyetle yaşlarını göstersin size salihlerden olsun annesine babasına itaatkar olsun Vatanına milletine faydalı bir evlat olsun Sağlıkla sıhhatli büyüsün 

pastan da harika görünüyor Ellerine sağlık en güzel pasta annenin yaptığı pastadır harikasın canım benim 🥰

Allah razı olsun bacım Aminn inşallah 🤲🤲❤️❤️

Çok teşekkür ederim ☺️uzunn zamandır bütün pastalarımızı ben yapıyorum daha güzel oluyır vallahi bazen şekil bozukluğu oluyır ama tat olarak daha güzel oluyır ☺️

önce (1,161 puan) tarafından

ben de hep evde yaparım dışarıdakileri hiç beğenmem hep katkı maddeli ev yapımı en iyisi

Kesinlikle öyle canım ☺️

+1 oy
önce (18,104 puan) tarafından

Çok güzel olmuştur eminim ellerine sağlık canım 🌸 ❤️ Maviş beyde iyi ki doğmuş 🤍🧿 nice güzel yaşlari olsun inşallah sizinle beraber ❤️🤍 Rabbim kıymet bilenlere denk getirsin hep🎂🧿

Teşekkür ederiz teyzesii😍😍Allah razı olsun Aminn inşallah 🤲🤲🤲 rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin 🩵❤️❤️🩵🩷

+1 oy
önce (26,555 puan) tarafından

Çok tatlış gözüküyor annesi ellerine sağlık 💕🌸 küçük bey de iyiki doğmuş sağlıkli huzurlu upuzun yılları olsun 🩵💙

Çok teşekkür ederiz ☺️☺️☺️Allah razı olsun 🩷🩷🩵

+1 oy
önce (354 puan) tarafından

Nice sağlık huzurlu mutlu seneleri olsun inşallah ❤️ hemen hemen aynı zamanda dogurmusuz benimde oğlum Ekimin 6sında 3 e basacak inşallah daha sakin bir sene bizi bekler 😄 

Benim doğumum 4 ekimdi normlde sezaryen oldum iri bebekti☺️ o yüzden 27 Eylül oldu ☺️çok teşekkür ederiz ❤️❤️

+1 oy
önce (2,351 puan) tarafından

Nice mutlu yaşları olsun inşallah minik kuşun 🎂

Çok güzel görünüyor pasta eline sağlık 😍 valla ben üşeniyorum bu ara herşeye oğlumda istiyor ama buğlem enerjimi tüketti 🥺

Teşekkür ederiz canım 🤗🤗🤗 bende genelde üşeniyorum ama arada tutuyor hamaratlığım😅❤️❤️

+1 oy
önce (169 puan) tarafından

Nice sağlıklı yılları olsun Paşa'nın ellerine sağlık canım 

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun, 🤗🤗❤️❤️

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 322 göst.
0 oy
9 cevap 210 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.
0 oy
7 cevap 237 göst.
11 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gonul. yaram (837 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,449 soru

24,183,793 cevap

336,492 kullanıcı

...