Hadi 1 tanesini kaybetmiş olsam neyse ikisini birden kaybettim ne kadar safım ya arkadaşla parkta oturuyorduk yeni krem almıştım onun deneyim dedim alışkanlık olmuş krem sürerken yüzüklerimi çıkarırım arasına kaçıyor diye çıkardım dizimin üzerinde çantamın üzerine koydum o sıra kızım bana oyuncağını açtırmaya çalışıyordu parkın bankından kalktım o an düştü diyorum ben bazen takarım bazen takmam o yüzden yokluğunu hiç fark etmedim aradan 2 saat net geçti aklıma geldi eşime söyleyemedim napıcam dün oldu bu akıl verin çok kızacak hiç akıl yok ya aradım tabi bırakırlar mı
Parka gidip baksana kimse almadıysa kesin ordadır
Altın sonuçta bırakmazlar keşke o anda çanta içine koysaydınız sağlık olsun cana geleceğine mala gelsin bence bu durumu eşinden gizleme gizlediğinde daha çok kızabilir
Keşke çanta içine atsaydiniz bende sürekli takmam ama çıkaracagim zaman hemen çantaya atarım parkta düştüyse kesin gitmiştir ama iyi niyetli biri aldıysa karakol yada muhtarlığa bırakmış olabilir diye geçti içimden
Qrtik söyle giden gitmiş
Geçmiş olsun gitti artık
Geçmiş olsun artık gitmiştir o eşinizle konuşun söyleyin kızacak değil ya
git bak parka. ben yapsam fena içime oturur, herifim da bi daha teneke alır bana takayım diye😂 100bin çöp 🤦🏼♀️
Zaten öyle nasıl zoruma gitti nasıl söyliycrm bilmiyorum
Canım ben gecen hafta parkta altın kolye buldum
Gittim muhtarlığa bıraktım
Bilmiyorum arayan soran oldumu
İlk defa olsa bi de aynı tektaşımı seneler önce kaybetmiştim belediyeye vermişler buldum ama bu imkanı yok bulamadım 2. Hatayı yaptım yine sı.çacak ağzıma kocam
Parka gidin bakın canım belkide duruyordur
Helal süt emmis birisi almamıştır belki de
Az para değil.
Zaten sanmıyorum bu mahallede bekletmezler büyüğü küçüğü alır
Giden gitti artık. Şansını dene git parka bak umarım bulursun. Ben evde dahi olsa çıkarınca güvenli bir yere bırakırım. Bende çok dalgınim çünkü hep aynı yere katarim ki hemen bulayım diye. Keşke sen de çantana koysaydin
Aradım yok hiçbir yerde giden gitti ama 2 si birden gittiği için çok zoruma gitti
Esim evlenme teklifi yeni etmisti. Bende bankada calisiyorum lavaboya gittim. Elimi yikicam diye cikardim unutmusum. Sonra geri dondum yok. Lavaboda buyuk bi binanin icinde. Kameralara baktik o yok bu yok ddi. Gitti ama ben ilk kaybettigimde esimi aradim (o zaman daha sevgiliydik) canin sagolsun buna mi agladin bu kadar dedi. Gecen senede alyansimi kaybettim ama misafirlikteydik yatili. Nereye koyduysam bulamadim. Yani yapcak bisey yok. Cana gelecegine mala gelsin. Simdi yeni tektas aldi esim onu da cikarirsam anlik agzimda tutuyorum hemen geri takiyorum 😃😃
Hayır 2 tane olmasıok zoruma gitti napıcam ya
Giden gitmiş yapacak bişey yok. Bende takmam alyansimi evde ama dışarda hiç çıkartmam. Evdede aynı yere koyarım hep.
Artık şehirlerin sayfalari var kayıp olan yada bulanlar paylaşıyor sizde yazın hangi sehirdeyseniz
1,477,476 soru
24,184,243 cevap
336,510 kullanıcı